navigatie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Mrhocoma

mrhocoma

13/06/2006 13:39:00
Quote Anchor link
ik heb een file menu.php dat inlcude ik in een css opmaak. Nu werkt dat prima maar ik zie dat vaak met dergelijke ?categorie=fotoalbum links gewerkt wordt..
zoals bijvoorbeeld bij het nieuwssysteem van Arjan: klik

nu heb ik wel wat opzetjes gezien waar dit wordt uitgelegd, maar het is mij nog niet duidelijk geworden hoe je dit nu precies opzet.

kan ik gewoon inplaats van wat ik nu heb:

<ul>
<li><a href="home.php">Home</a></li>
<li><a href="log.php">Log</a></li>
</ul>

dit doen ?:
<ul>
<li><a href="?page=home">Home</a></li>
<li><a href="?page=log">Log</a></li>
</ul>

en dat dan includen? Heb wel begrepen dat dat niet veilig is maar snap niet goed hoe je dit doet met $Get etc.. iemand een duidelijke uitleg?

dus voor het menu dat ik wil includen. Maar ook als je ergens op de pagina een link wilt zetten. :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mrhocoma
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 23:00:15
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/06/2006 13:41:00
Quote Anchor link
zoek eens bij de scripts naar layout in 1 pagina ofzo..


http://www.phphulp.nl/php/scripts/7/118/

http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/310/

http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/132/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Aoi

Aoi

13/06/2006 13:41:00
Quote Anchor link
hier wordt gebruik gemaakt van een switch.
 
Mrhocoma

mrhocoma

13/06/2006 15:00:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reactie, ik heb de tuto van robbert geprobeerd. Maar als ik dan in de de pagina
log.php het menu.php include, en in menu.php heb ik de inhoud als onderstaand, dan blijft de pagina zich reloaden en zie ik alleen een lange rij tekst onder elkaar staan?

Nu stond ergens in die tut dat deze opzet allen voor de site layout was en niet voor css gebruik? Nu is mijn opmaak in css en wil ik dus zoals hierboven aangegeven de links includen. Die worden daarna met css netjes opgemaakt.
Hoe doe ik dat dan met deze manier? op deze site een voorbeeld zoals ik dat dan wil doen:
http://juriansluiman.nl/?page=
 
Aoi

Aoi

13/06/2006 15:02:00
Quote Anchor link
je kan gewoon het css bestand includen in het bestand dat je in de switch stopt.
 
Mrhocoma

mrhocoma

13/06/2006 15:29:00
Quote Anchor link
Ik snap het blijkbaar toch niet echt..

ik heb nu een pagina met een html layout en daaran een css gekoppeld. Nu had ik een menu in de pagina staan met linkjes naar andere pagina's.
Dat menu heb ik vervangen door een
include("menu.hp") in dat menu.php had ik staan:
<ul>
<li><a href="home.php">Home</a></li>
<li><a href="log.php">Log</a></li>
</ul>

etc. Dat werkt of het ook veilig is/was? weet ik niet.

Nu heb ik menu.php gedaan als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

// toegestane pagina's in een array zetten
$toegestaan=array("log","pagina2","pagina3","pagina4");

// controleren of er een pagina is meegegeven)
if (isset($_GET['pagina'])){

// de binnengehaalde variabele omzetten naar kleine letters
$pagina=strtolower($_GET['pagina']);
}

// controleren of de pagina voorkomt in de array
if (in_array($pagina, $toegestaan)){

    // wanneer die toegestaan is includen
    include($pagina.".php");
    }


else{
    // wanneer die niet toegestaan is standaard pagina includen.
    include("home.php");
    }

?>


en dat geinclude... . dat werkt niet dus..:")
Werkt het dan als volgt:

index.php waarin je menu.php include?
die laad dan je default pagina bijv: home.php?

Zo ja kan ik dan in de home.php pagina een menu2.php includen waarin dan staat:

<ul>
<li><a href="?page=home">Home</a></li>
<li><a href="?page=log">Log</a></li>
</ul>

Of snap ik er dan werkelijk helemaal niets van? En dan rijst natuurlijk de vraag waarin zit nu eigenlijk voordeel van zo'n opzet?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/06/2006 15:52:00
Quote Anchor link
Je hebt het goed:

Je moet gewoon inderdaad:

<a href="?pagina=home">Home</a>

Jij hebt er page staan zag ik, maar als je $_GET['pagina'] gebruikt, dan moet je ook ?pagina= gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.