Netbeans

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Fabian webstars

Fabian webstars

18/05/2016 20:58:11
Quote Anchor link
hallo allemaal,

ik ben net begonnen met het gebruiken van netbeans. Ik probeer nu in mijn browser een preview te krijgen als ik op de run button klik. de browser opent wel maar ik krijg helemaal geen teksten te zien. als ik de link naar de preview verkeerd in type krijg ik ook geen foutmelding. Weet iemand hoe ik een preview te zien kan krijgen?

Fabian
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 19:41:44
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2016 21:11:10
Quote Anchor link
Draai je wel een webserver? Kloppen de instellingen in je project-configuratie?
 
Fabian webstars

Fabian webstars

18/05/2016 21:13:50
Quote Anchor link
ik heb eerlijk gezegd geen idee of de configuratie klopt of dat de webserver draait. Zou je dat verder kunnen uitleggen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2016 21:21:53
Quote Anchor link
Als je een preview wilt zien, zul je een webserver met PHP moeten draaien. Ik geloof dat netBeans dat zelf ook zou kunnen, maar dit ligt echt aan de 'Run Configuration' in je Project Properties. Ikzelf gebruik overigens Apache en PHP (XAMPP).
Gewijzigd op 18/05/2016 21:22:23 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

18/05/2016 21:37:49
Quote Anchor link
Bedankt voor je hulp
ik heb de run configuratie gevonden, ik heb er een screenshot van. Wat moet ik doen om het werkend te krijgen? Afbeelding
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2016 21:45:59
Quote Anchor link
Dat is 'Sources' en geen 'Run Configuration.'
Je zit één tab'je te hoog ;-)
Gewijzigd op 18/05/2016 21:47:23 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

18/05/2016 21:50:48
Quote Anchor link
Afbeelding
ik heb de foto veranderd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2016 21:51:28
Quote Anchor link
Draai je ook een webserver? En klopt die Project URL?
Gewijzigd op 18/05/2016 21:51:49 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

18/05/2016 21:52:44
Quote Anchor link
de webserver gaat via cmd? Ik begreep op php.net dat ik de webserver via de cmd moet aanzetten, het lukte me toen alleen niet.
sorry ik heb hier totaal geen verstand van
Gewijzigd op 18/05/2016 21:53:47 door Fabian webstars
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2016 22:01:11
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik XAMPP als webserver (Local website). Maar je kan ook 'Script (Run in commandline)' kiezen. Je zult dan wel PHP op je PC moeten hebben geinstalleerd.
Gewijzigd op 18/05/2016 22:03:05 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

18/05/2016 22:04:32
Quote Anchor link
volgens mij heb ik php, weet je hoe ik dat kan zien?
ik had virtualbox gedownload, moet ik dat gebruiken dan?

Toevoeging op 18/05/2016 22:06:49:

ik typte in mn cmd 'php' in en daar herkende die het niet, ik zal het downloaden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2016 22:07:20
Quote Anchor link
Staat dan meestal standaard in je Program Files. Als je XAMPP hebt, staat deze ergens in de XAMPP-map geinstalleerd.
Gewijzigd op 18/05/2016 22:07:40 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

19/05/2016 20:47:42
Quote Anchor link
Afbeelding Het downloaden is gelukt
ik heb nu xampp en virtual machine (als ik die nodig heb) wat moet ik doen om het werkend te krijgen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2016 21:11:55
Quote Anchor link
Opsich is de rode melding al vrij duidelijk. Poortje 443 is bezet door Skype.
 
Fabian webstars

Fabian webstars

19/05/2016 22:55:14
Quote Anchor link
Ik heb hem op een andere poort gezet en nu draait het. Ik heb ook uitleg gelezen op internet, veel is voor wordpress en nu kom ik niet meer verder.. :(
Afbeelding

localhost:82 doet het nu wel!
Gewijzigd op 19/05/2016 22:58:46 door Fabian webstars
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2016 23:06:22
Quote Anchor link
Waarop loop je nu dan vast? Overigens kan je bij de Instellingen van Skype ook poort 80 en 443 vrijgeven, zodat je poort 80 netjes voor Apache kan gebruiken.
Gewijzigd op 19/05/2016 23:07:08 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

19/05/2016 23:06:54
Quote Anchor link
hoe ik een testpagina kan gebruiken in mn browser
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2016 23:11:15
Quote Anchor link
In de projectinstellingen van Netbeans stel je bij 'Local Website' je URL gegevens in. En als je in de werkbalk op het Play-icoontje drukt, dan voert hij je script uit en toont de output ervan in de browser.
Gewijzigd op 19/05/2016 23:11:31 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

19/05/2016 23:20:58
Quote Anchor link
huh ik heb nu geen admin rechten meer voor xampp ofzo, er is in blauwe tekst een waarschuwing dat ik geen admin rechten heb en ik heb bij skype de poort veranderd, maar apache werkt niet
Gewijzigd op 19/05/2016 23:21:34 door Fabian webstars
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2016 23:21:46
Quote Anchor link
Even openen met Adminrechten via de rechtermuisknop. Zonder Admin-rechten kan je niks installeren als losse service.
Gewijzigd op 19/05/2016 23:22:25 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

19/05/2016 23:32:14
Quote Anchor link
Afbeelding
ik weet echt niet wat ik fout doe, ik heb admin rechten nu
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.