Netbeans

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Fabian webstars

Fabian webstars

18/05/2016 20:58:11
Quote Anchor link
hallo allemaal,

ik ben net begonnen met het gebruiken van netbeans. Ik probeer nu in mijn browser een preview te krijgen als ik op de run button klik. de browser opent wel maar ik krijg helemaal geen teksten te zien. als ik de link naar de preview verkeerd in type krijg ik ook geen foutmelding. Weet iemand hoe ik een preview te zien kan krijgen?

Fabian
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 20:12:15
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2016 21:11:10
Quote Anchor link
Draai je wel een webserver? Kloppen de instellingen in je project-configuratie?
 
Fabian webstars

Fabian webstars

18/05/2016 21:13:50
Quote Anchor link
ik heb eerlijk gezegd geen idee of de configuratie klopt of dat de webserver draait. Zou je dat verder kunnen uitleggen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2016 21:21:53
Quote Anchor link
Als je een preview wilt zien, zul je een webserver met PHP moeten draaien. Ik geloof dat netBeans dat zelf ook zou kunnen, maar dit ligt echt aan de 'Run Configuration' in je Project Properties. Ikzelf gebruik overigens Apache en PHP (XAMPP).
Gewijzigd op 18/05/2016 21:22:23 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

18/05/2016 21:37:49
Quote Anchor link
Bedankt voor je hulp
ik heb de run configuratie gevonden, ik heb er een screenshot van. Wat moet ik doen om het werkend te krijgen? Afbeelding
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2016 21:45:59
Quote Anchor link
Dat is 'Sources' en geen 'Run Configuration.'
Je zit één tab'je te hoog ;-)
Gewijzigd op 18/05/2016 21:47:23 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

18/05/2016 21:50:48
Quote Anchor link
Afbeelding
ik heb de foto veranderd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2016 21:51:28
Quote Anchor link
Draai je ook een webserver? En klopt die Project URL?
Gewijzigd op 18/05/2016 21:51:49 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

18/05/2016 21:52:44
Quote Anchor link
de webserver gaat via cmd? Ik begreep op php.net dat ik de webserver via de cmd moet aanzetten, het lukte me toen alleen niet.
sorry ik heb hier totaal geen verstand van
Gewijzigd op 18/05/2016 21:53:47 door Fabian webstars
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2016 22:01:11
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik XAMPP als webserver (Local website). Maar je kan ook 'Script (Run in commandline)' kiezen. Je zult dan wel PHP op je PC moeten hebben geinstalleerd.
Gewijzigd op 18/05/2016 22:03:05 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

18/05/2016 22:04:32
Quote Anchor link
volgens mij heb ik php, weet je hoe ik dat kan zien?
ik had virtualbox gedownload, moet ik dat gebruiken dan?

Toevoeging op 18/05/2016 22:06:49:

ik typte in mn cmd 'php' in en daar herkende die het niet, ik zal het downloaden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2016 22:07:20
Quote Anchor link
Staat dan meestal standaard in je Program Files. Als je XAMPP hebt, staat deze ergens in de XAMPP-map geinstalleerd.
Gewijzigd op 18/05/2016 22:07:40 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

19/05/2016 20:47:42
Quote Anchor link
Afbeelding Het downloaden is gelukt
ik heb nu xampp en virtual machine (als ik die nodig heb) wat moet ik doen om het werkend te krijgen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2016 21:11:55
Quote Anchor link
Opsich is de rode melding al vrij duidelijk. Poortje 443 is bezet door Skype.
 
Fabian webstars

Fabian webstars

19/05/2016 22:55:14
Quote Anchor link
Ik heb hem op een andere poort gezet en nu draait het. Ik heb ook uitleg gelezen op internet, veel is voor wordpress en nu kom ik niet meer verder.. :(
Afbeelding

localhost:82 doet het nu wel!
Gewijzigd op 19/05/2016 22:58:46 door Fabian webstars
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2016 23:06:22
Quote Anchor link
Waarop loop je nu dan vast? Overigens kan je bij de Instellingen van Skype ook poort 80 en 443 vrijgeven, zodat je poort 80 netjes voor Apache kan gebruiken.
Gewijzigd op 19/05/2016 23:07:08 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

19/05/2016 23:06:54
Quote Anchor link
hoe ik een testpagina kan gebruiken in mn browser
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2016 23:11:15
Quote Anchor link
In de projectinstellingen van Netbeans stel je bij 'Local Website' je URL gegevens in. En als je in de werkbalk op het Play-icoontje drukt, dan voert hij je script uit en toont de output ervan in de browser.
Gewijzigd op 19/05/2016 23:11:31 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

19/05/2016 23:20:58
Quote Anchor link
huh ik heb nu geen admin rechten meer voor xampp ofzo, er is in blauwe tekst een waarschuwing dat ik geen admin rechten heb en ik heb bij skype de poort veranderd, maar apache werkt niet
Gewijzigd op 19/05/2016 23:21:34 door Fabian webstars
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2016 23:21:46
Quote Anchor link
Even openen met Adminrechten via de rechtermuisknop. Zonder Admin-rechten kan je niks installeren als losse service.
Gewijzigd op 19/05/2016 23:22:25 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

19/05/2016 23:32:14
Quote Anchor link
Afbeelding
ik weet echt niet wat ik fout doe, ik heb admin rechten nu
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.