new class echoeen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »
Nick van der heijden

nick van der heijden

02/03/2012 17:05:49
Quote Anchor link
hallo,

kan je van uit een class iets echoeen?
ik bedoel zo

voorbeeld:

$naam = new name('iets');
echo $naam;

of moet je dan persee werken met throw new exception?
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 15:04:41
 
Jurgen B

Jurgen B

02/03/2012 17:16:10
Quote Anchor link
Erm, wat zou je uit een class willen echoen op deze manier? Daarnaast is Name ook niet een naam die ik als geschikt kan zien voor een klasse.

Een voorbeeldje van hoe je dit zou kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
class User {
   private $name = '';

   public function __construct($name) {
      $this->name = $name;
   }


   public function getName() {
      return $this->name;
   }
}


$gebruiker = new User('klaas');
echo $gebruiker->getName();
?>
Gewijzigd op 02/03/2012 17:35:36 door Jurgen B
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

02/03/2012 17:20:25
Quote Anchor link
jaa klopt normaal doe je dat niet maar wou gewoon weten of het kon meer niet ;) dankje
 
Jurgen B

Jurgen B

02/03/2012 17:27:49
Quote Anchor link
Je kan natuurlijk ook de property public laten en als 'echo $gebruiker->name' aanroepen.
 
Wouter J

Wouter J

02/03/2012 17:28:39
Quote Anchor link
Je kan ook de magic method __toString gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
class Person
{
  protected $name = '';
  protected $country = '';

  public function __construct( $name, $country )
  {

    $this->name = $name;
    $this->country = $country;
  }


  public function __toString()
  {

    return $this->name.' woont in '.$this->country;
  }
}


$nick = new Person('Nick', 'Nederland');

echo $nick; // Nick woont in Nederland
?>


@Jurgen, ik heb nog nooit zoveel fouten in een OO script van 16 regels gezien :o Jou code zou zo nooit kunnen werken:
- private, protected of public vergeten bij functies
- function vergeten bij de constructor
- bij property moet de $ voor de property naam, niet voor de visibility
Gewijzigd op 02/03/2012 17:29:52 door Wouter J
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

02/03/2012 17:29:46
Quote Anchor link
ooh zo oke ik snap het dank je
 
Jurgen B

Jurgen B

02/03/2012 17:30:07
Quote Anchor link
Pardon? Ik typ even snel een voorbeeldje, dat ik $private name type, dat moet ofc private $name zijn maar daar gaat het hier niet om en dit is idem mbt public methods. Oja en het enige andere dat ik kan bedenken is private/protected en dat hangt af van de uiteindelijke implementatie.

Mbt visibility is dat in die zin geen probleem dat het gewoon zal werken, maar dat neemt niet weg dat het de voorkeur geniet dit expliciet te vermelden.
Gewijzigd op 02/03/2012 17:41:57 door Jurgen B
 
Wouter J

Wouter J

02/03/2012 17:39:17
Quote Anchor link
@Jurgen, als je een voorbeeldje wilt laten zien moet je het wel meteen goed doen. Niet eigenlijk elke regel fout schrijven.

Quote:
dat ik $private name type

En geen function voor constructor zet... Deze 2 zouden je wel een fout opleveren in php, dat je visibility vergeet vind ik zo erg niet, het is slechts een voorbeeldje, maar dingen die je een ERROR zouden opleveren moet je niet als voorbeeld geven aan iemand die hulp vraagt.

Quote:
Heb het maar even aangepast voordat grammarnazi weer terug is.

Weet niet wie je hier mee bedoelt, maar goed dat je het hebt aangepast!
Gewijzigd op 02/03/2012 17:39:55 door Wouter J
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

02/03/2012 17:40:49
Quote Anchor link
Kinderen, kinderen, rustig aan..

Je kunt ook gewoon keihard print_r($object); doen, dan krijg je je hele object terug, als dat is wat je bedoelt. Verder moet je vooral kijken en leren wat Wouter probeert uit te leggen, dus gewoon netjes getters en setters maken, of als je lui bent de __get en __set overloaden.
 
Jurgen B

Jurgen B

02/03/2012 17:44:21
Quote Anchor link
Wouter J op 02/03/2012 17:39:17:
@Jurgen, als je een voorbeeldje wilt laten zien moet je het wel meteen goed doen. Niet eigenlijk elke regel fout schrijven.

Overdrijven is een kunst maar je hebt gelijk ik had beter op de syntax errors moeten letten. Helaas krijg ik deze niet te zien als ik snel iets in een reactie typ. Zal het de volgende keer eerst in de editor doen om dergelijke fouten te voorkomen. Het was meer een kwestie van snel snel dan niet weten waar ik mee bezig ben, maar dat is mijn eigen schuld.
Gewijzigd op 02/03/2012 17:44:49 door Jurgen B
 
Wouter J

Wouter J

02/03/2012 17:46:49
Quote Anchor link
Quote:
Helaas krijg ik deze niet te zien als ik snel iets in een reactie typ. Zal het de volgende keer eerst in de editor doen om dergelijke fouten te voorkomen. Het was meer een kwestie van snel snel dan niet weten waar ik mee bezig ben.

Ik geloof best dat je weet waarmee je bezig bent, anders begin je niet aan OO. En je kan het toch ook zien zonder de errors in je editor? Ik zie nooit errors in mijn editor...
 
Jurgen B

Jurgen B

02/03/2012 17:49:56
Quote Anchor link
Eerlijk is eerlijk dat ik ze voorheen wel zag maar nu ook niet meer, zal wel eens iets aan de instellingen hebben veranderd (verwijzing naar local PHP installatie waarschijnlijk). Anyway, toen je zei dat er veel fouten in zaten heb ik pas gelezen wat ik daadwerkelijk had gepost en ik kan ook niet anders zeggen dan dat het slordig was ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.