Niet gesloten tags alsnog afsluiten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

23/06/2008 10:19:00
Quote Anchor link
Ola,

Ik ben bezig met een blog en stuitte daarbij op een vervelend probleem. Wanneer een tag niet goed is afgesloten, weigert Firefox het reactieformulier te tonen. Via een eenvoudig scriptje wordt UBB omgezet in HTML. Kan zijn dat iemand bijv. een onschuldige bold-tag vergeet af te sluiten. Zeker wanneer iemand meerdere keren een link of bold tag gebruikt wordt het lastig om dat te controleren (voor mij dan).

Is er geen goede functie om alle tags alsnog te sluiten?
Wanneer je met strip_tags of htmlentities gaat werken verdwijnen de tags of de werking van de tags en dat is ook geen oplossing.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:50:34
 
Crispijn -

Crispijn -

23/06/2008 10:29:00
Quote Anchor link
Ik neem uit je post aan dat je niet met een ubb (zoals [b]dit is vette tekst[/b]) werkt? Dit zou ik je wel aanraden. Dan heb je zelf precies de controle wat er aan html binnenkomt. Goed veilig vooral :)
 
Vincent

Vincent

23/06/2008 10:50:00
Quote Anchor link
Input is inderdaad met UBB vooraf.
Bij het tonen van het bericht wordt UBB omgezet in de bijbehorende HTML code. " tekst " wordt dus "<b> tekst </b>" etc.
Alleen kan het voorkomen dat om een bepaalde reden een tag niet goed afgesloten is/wordt. Openingstag wordt wel omgezet, maar kan vervolgens niet gesloten worden.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

23/06/2008 10:58:00
Quote Anchor link
tel gewoon hoevaak elke tag voorkomt count(preg_match_all()) en tel hoevaak elke tag gesloten wordt.
Als het verschil 0 is is het goed.
Anders meot je de tags nog toevoegen. Maar als je geen overlappende tags ([b][i]dsa[/b][/i]) wilt (en dat wil je niet want dat is niet xHTML valid...), dan wordt het al een stuk lastiger.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Citroen Anoniem Graag
 
Aron K

Aron K

23/06/2008 11:28:00
Quote Anchor link
Maar die ubb parsers veranderen toch alleen naar html als er [b][/b] staat, en niet als er alleen [b] staat?
Dus dan kan normaal dat probleem toch helemaal niet voorkomen?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/06/2008 11:33:00
Quote Anchor link
Aron schreef op 23.06.2008 11:28:
Maar die ubb parsers veranderen toch alleen naar html als er [b][/b] staat, en niet als er alleen [b] staat?
Dat hangt er natuurlijk maar net vanaf hoe je UBB parser werkt. Als dat gewoon een simpele str_replace is waarbij de [b] tag wordt veranderd in <b>, heb je dat probleem natuurlijk wel...
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

23/06/2008 11:34:00
Quote Anchor link
Dat hangt er maar net vanaf hoe je ubb parser in elkaar steekt. Een goede zou dit idd niet doen.

En dan heb je nog het probleem dat je de eerste 50 tekens van een bericht wil laten zien. Dan moeten de [b] tags die niet gesloten worden, ook niet worden geshowd.

En het probleem van overlappende tags blijf je houden je moet er maar vanuit gaan dat de gebruiker het goed doet.

Edit:

De ubb parser van phphulp sucks, hij vervangt de tags gewoon ook als ze niej geslote worden. Ik zet ff de ignore tags eromheen
[/edit]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Citroen Anoniem Graag
 
Vincent

Vincent

23/06/2008 11:37:00
Quote Anchor link
@ Freek: Ga het eens proberen.
@ Aron: Heb een oude UBB parser, niet de beste, volgens mij eens van phphulp gehaald. Werkt verder prima, maar die parsed dus niet altijd een complete tag ([.b][./b]), maar parsed soms openings en sluitings tags.
Enkele van de tags worden met str_replace() omgezet, als [.b] ed. De uitgebreidere tags als [.img] en [.url] worden wel goed geparsed met preg_replace().

Zou script dus wat om moeten bouwen om te zorgen dat de eenvoudige tags ook gewoon goed gereplaced worden met preg_replace. Is dan alleen nog de vraag of het goed gaat met genestelde tags als [.b][.i], denk het wel.

Edit: whoo, ging beetje mis, halve tekst werd bold. :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/06/2008 11:41:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/4/966/

Je zou eens naar deze UBB klasse kunnen kijken. Die gebruik ik nu zelf ook en werkt prima...
 
Vincent

Vincent

23/06/2008 11:42:00
Quote Anchor link
@Blanche: Top, ga ik zeker doen. Even vlug gekeken en ziet er goed uit.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

23/06/2008 11:58:00
Quote Anchor link
Offtopic: hoop dat die ubb beter is op nieuwe phphulp..

Hebben er meer mensen last van de PHP ubb-bar sinds firefox 3?
Als ik iets in de textarea probeer te plakken doet ik dat niet. Doe ik andre muisknop en dan plakken dan doet ie het wel
 
Aron K

Aron K

23/06/2008 12:41:00
Quote Anchor link
@Freek: Nee geen last van dat plakprobleem, en een ubb-bar? ik weet niet wat het is, maar ik heb geen last gehad van iets dat ik verwacht bij een ubb-bar.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/06/2008 12:44:00
Quote Anchor link
http://phphulp.ikhoefgeen.nl/ubb/

Deze UBB bar bedoelt Freek denk ik.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

23/06/2008 22:34:00
Quote Anchor link
Idd en sinds de nieuwe firefox, doet hij het niet meer goed. De bar zelf werkt wel, maar hij houd het plakken in de textareas waar dat ding actief is tegen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.