Niet gesloten tags alsnog afsluiten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

23/06/2008 10:19:00
Quote Anchor link
Ola,

Ik ben bezig met een blog en stuitte daarbij op een vervelend probleem. Wanneer een tag niet goed is afgesloten, weigert Firefox het reactieformulier te tonen. Via een eenvoudig scriptje wordt UBB omgezet in HTML. Kan zijn dat iemand bijv. een onschuldige bold-tag vergeet af te sluiten. Zeker wanneer iemand meerdere keren een link of bold tag gebruikt wordt het lastig om dat te controleren (voor mij dan).

Is er geen goede functie om alle tags alsnog te sluiten?
Wanneer je met strip_tags of htmlentities gaat werken verdwijnen de tags of de werking van de tags en dat is ook geen oplossing.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 13:13:00
 
Crispijn -

Crispijn -

23/06/2008 10:29:00
Quote Anchor link
Ik neem uit je post aan dat je niet met een ubb (zoals [b]dit is vette tekst[/b]) werkt? Dit zou ik je wel aanraden. Dan heb je zelf precies de controle wat er aan html binnenkomt. Goed veilig vooral :)
 
Vincent

Vincent

23/06/2008 10:50:00
Quote Anchor link
Input is inderdaad met UBB vooraf.
Bij het tonen van het bericht wordt UBB omgezet in de bijbehorende HTML code. " tekst " wordt dus "<b> tekst </b>" etc.
Alleen kan het voorkomen dat om een bepaalde reden een tag niet goed afgesloten is/wordt. Openingstag wordt wel omgezet, maar kan vervolgens niet gesloten worden.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

23/06/2008 10:58:00
Quote Anchor link
tel gewoon hoevaak elke tag voorkomt count(preg_match_all()) en tel hoevaak elke tag gesloten wordt.
Als het verschil 0 is is het goed.
Anders meot je de tags nog toevoegen. Maar als je geen overlappende tags ([b][i]dsa[/b][/i]) wilt (en dat wil je niet want dat is niet xHTML valid...), dan wordt het al een stuk lastiger.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Citroen Anoniem Graag
 
Aron K

Aron K

23/06/2008 11:28:00
Quote Anchor link
Maar die ubb parsers veranderen toch alleen naar html als er [b][/b] staat, en niet als er alleen [b] staat?
Dus dan kan normaal dat probleem toch helemaal niet voorkomen?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/06/2008 11:33:00
Quote Anchor link
Aron schreef op 23.06.2008 11:28:
Maar die ubb parsers veranderen toch alleen naar html als er [b][/b] staat, en niet als er alleen [b] staat?
Dat hangt er natuurlijk maar net vanaf hoe je UBB parser werkt. Als dat gewoon een simpele str_replace is waarbij de [b] tag wordt veranderd in <b>, heb je dat probleem natuurlijk wel...
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

23/06/2008 11:34:00
Quote Anchor link
Dat hangt er maar net vanaf hoe je ubb parser in elkaar steekt. Een goede zou dit idd niet doen.

En dan heb je nog het probleem dat je de eerste 50 tekens van een bericht wil laten zien. Dan moeten de [b] tags die niet gesloten worden, ook niet worden geshowd.

En het probleem van overlappende tags blijf je houden je moet er maar vanuit gaan dat de gebruiker het goed doet.

Edit:

De ubb parser van phphulp sucks, hij vervangt de tags gewoon ook als ze niej geslote worden. Ik zet ff de ignore tags eromheen
[/edit]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Citroen Anoniem Graag
 
Vincent

Vincent

23/06/2008 11:37:00
Quote Anchor link
@ Freek: Ga het eens proberen.
@ Aron: Heb een oude UBB parser, niet de beste, volgens mij eens van phphulp gehaald. Werkt verder prima, maar die parsed dus niet altijd een complete tag ([.b][./b]), maar parsed soms openings en sluitings tags.
Enkele van de tags worden met str_replace() omgezet, als [.b] ed. De uitgebreidere tags als [.img] en [.url] worden wel goed geparsed met preg_replace().

Zou script dus wat om moeten bouwen om te zorgen dat de eenvoudige tags ook gewoon goed gereplaced worden met preg_replace. Is dan alleen nog de vraag of het goed gaat met genestelde tags als [.b][.i], denk het wel.

Edit: whoo, ging beetje mis, halve tekst werd bold. :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/06/2008 11:41:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/4/966/

Je zou eens naar deze UBB klasse kunnen kijken. Die gebruik ik nu zelf ook en werkt prima...
 
Vincent

Vincent

23/06/2008 11:42:00
Quote Anchor link
@Blanche: Top, ga ik zeker doen. Even vlug gekeken en ziet er goed uit.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

23/06/2008 11:58:00
Quote Anchor link
Offtopic: hoop dat die ubb beter is op nieuwe phphulp..

Hebben er meer mensen last van de PHP ubb-bar sinds firefox 3?
Als ik iets in de textarea probeer te plakken doet ik dat niet. Doe ik andre muisknop en dan plakken dan doet ie het wel
 
Aron K

Aron K

23/06/2008 12:41:00
Quote Anchor link
@Freek: Nee geen last van dat plakprobleem, en een ubb-bar? ik weet niet wat het is, maar ik heb geen last gehad van iets dat ik verwacht bij een ubb-bar.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/06/2008 12:44:00
Quote Anchor link
http://phphulp.ikhoefgeen.nl/ubb/

Deze UBB bar bedoelt Freek denk ik.
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

23/06/2008 22:34:00
Quote Anchor link
Idd en sinds de nieuwe firefox, doet hij het niet meer goed. De bar zelf werkt wel, maar hij houd het plakken in de textareas waar dat ding actief is tegen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.