Nieuwssysteempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »
Fabian Tack

Fabian Tack

22/04/2006 03:15:00
Quote Anchor link
Ik ben nu even bezig aan een eigen nieuwssysteem. Nu zit ik totaal vast. Ik gebruik een form, en wil alles laten controleren en dan versturen. Ik had vroeger een mailing class, dus ik gebruik die. Natuurlijk wel aangepast zodat hij alles naar de database stuurt. Nu krijg ik toch nog volgende fout!

Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/nl/m/s/n/ikbenzot/htdocs/abgh2.php on line 72

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
require("include/db_connect.php");
if($naam == ""){
?>

Waar is uw naam?<br>
<?php
}elseif($topic == ""){
?>

Je bent een topic vergeten in te vullen!<br>
<?php
}elseif($bericht == ""){
?>

Zonder bericht is er geen nieuws he!<br>
<?php
}else{

mysql_query("INSERT INTO nieuws (starter,datum,topic,bericht) VALUES ('$naam','NOW ()',$topic','$bericht')") or die(mysql_error());

?>


Waar loopt het fout want ik zie niets fout :s
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 00:40:08
 
Niels Beckers

Niels Beckers

22/04/2006 03:21:00
Quote Anchor link
je zou beter empty($var) gebruiken + ik denk dat je hiereen qoute te veel hebt 'NOW ()' => NOW() zonder outes
ook had je een ' te weinig bij $topic, succes ;)

ook haal je de variabelenn buiten de qiutes dus zo:

'".$naam."',NOW(),'".$topic."','".$bericht."')"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
//zo zou hij ingeveer moete zijn:

require("include/db_connect.php");
if(empty($_POST['naam'])){

echo 'Waar is uw naam?<br>';

}
elseif(empty($_POST['topic'])){

echo 'Je bent een topic vergeten in te vullen!<br>';

}
elseif(empty($_POST['bericht'])){

echo 'Zonder bericht is er geen nieuws he!<br>';

}
else{

mysql_query("INSERT INTO nieuws (starter,datum,topic,bericht)  VALUES ('".addslashes($_POST['naam'])."',NOW (),'".addslashes($_POST['topic'])."','".addslashes($_POST['bericht'])."'") or die(mysql_error());

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Beckers
 
Fabian Tack

Fabian Tack

23/04/2006 19:07:00
Quote Anchor link
Nope, nog altijd werkt het niet! Nog altijd krijg ik de parse error (streek van MySQL query)
 
Derk nvt

Derk nvt

23/04/2006 19:22:00
Quote Anchor link
Je krijgt ook een parse error, dat betekent dat er met de query op zich niks mis is, aangezien PHP de fout geeft en mysql niet.

ligt het er niet gewoon aan dat je onderaan een } bent vergeten?
 
Fabian Tack

Fabian Tack

23/04/2006 19:41:00
Quote Anchor link
Idd, daar zat de fout! Maar nu wilt hij de datum niet posten! Ik krijg namelijk deze MySQL error!

You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '(),'Test','Test'' at line 1

Query
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
mysql_query("INSERT INTO nieuws (starter,datum,topic,bericht)  VALUES ('".$naam."',NOW (),'".addslashes($_POST['topic'])."','".addslashes($_POST['bericht'])."'") or die(mysql_error());
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
Derk nvt

Derk nvt

23/04/2006 19:45:00
Quote Anchor link
dat is wel een error die met de MYSQL query te maken heeft
Wat is 'datum' voor veld? is dat een datum veld of gewoon een tekst veld? Zo te zien probeer jij daar namenlijk "Test" in te stoppen en ik denk niet dat dat gaat lukken in een datum veld...

Derk
 
Fabian Tack

Fabian Tack

23/04/2006 20:04:00
Quote Anchor link
nee, die TEST en TEST is topic en bericht! Maar ik doe die time zo NOW (). Dus niet tussen 'NOW ()', ze hebben me altijd gezzegd dat dat niet moest
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
Michael -

Michael -

23/04/2006 20:20:00
Quote Anchor link
NOW() moet inderdaad zonder ' ' maar je moet NOW() wel altijd in een Datetime zetten.
 
Fabian Tack

Fabian Tack

23/04/2006 20:21:00
Quote Anchor link
Is gedaan, maar nu heb ik volgend

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
//zo zou hij ingeveer moete zijn:

if(empty($_POST['naam'])){

echo 'Waar is uw naam?<br>';

}
elseif(empty($_POST['topic'])){

echo 'Je bent een topic vergeten in te vullen!<br>';

}
elseif(empty($_POST['bericht'])){

echo 'Zonder bericht is er geen nieuws he!<br>';

}
else{

$vandaag = getdate();
$maand = $vandaag['month'];
$mdag = $vandaag['mday'];
$jaar = $vandaag['year'];
mysql_query("INSERT INTO nieuws (starter,datum,topic,bericht)  VALUES ('".addslashes($_POST['$naam'])."','$jaar-$maand-mdag','".addslashes($_POST['topic'])."','".addslashes($_POST['bericht'])."'") or die(mysql_error());
echo 'Je bericht is toegevoegd. <a href="nieuws.php">Bekijk het nu</a>!';
}

?>

Natuurlijk weet ik nu niet, is dit eigenlijk goed?

EDIT! getest en nu deze fout You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
Michael -

Michael -

23/04/2006 20:29:00
Quote Anchor link
$vandaag = getdate();
$maand = $vandaag['month'];
$mdag = $vandaag['mday'];
$jaar = $vandaag['year'];

is niet nodig. Je kunt beter gewoon NOW() gebruiken en
Datum moet een Datetime veld zijn. Verder dat er misschien iets mis gaat met die addslashes?
 
Niels Beckers

Niels Beckers

23/04/2006 20:30:00
Quote Anchor link
bij jou script staat er een spatie tussen NOW en de () doe dezen eens weg?
NOW()
 
Fabian Tack

Fabian Tack

23/04/2006 20:32:00
Quote Anchor link
Fout gevonden. Mijn Mysql query werd niet goed afgesloten!

Dit werkt dus wel!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
//zo zou hij ingeveer moete zijn:

if(empty($_POST['naam'])){

echo 'Waar is uw naam?<br>';

}
elseif(empty($_POST['topic'])){

echo 'Je bent een topic vergeten in te vullen!<br>';

}
elseif(empty($_POST['bericht'])){

echo 'Zonder bericht is er geen nieuws he!<br>';

}
else{
 
mysql_query("INSERT INTO nieuws (starter,datum,topic,bericht)  VALUES ('$naam',NOW(),'topic','bericht')") or die(mysql_error());
echo 'Je bericht is toegevoegd. <a href="nieuws.php">Bekijk het nu</a>!';
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.