nl2br include

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

30/07/2010 18:05:28
Quote Anchor link
Ik heb een bestand dat ik probeer te includen met een bepaald lettertype via css. Maar nou moeten de regels <br> worden. Ook wordt het bestand via een $_GET bepaald.

nu heb ik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<p class="notepad">
<?php
    if($_GET['t'] == "1"){ nl2br(include 'link.naar.bestand/1.txt'); }
elseif($_GET['t'] == "2"){ nl2br(include 'link.naar.bestand/2.txt'); }
elseif($_GET['t'] == "3"){ nl2br(include 'link.naar.bestand/3.txt'); }
elseif($_GET['t'] == "4"){ nl2br(include 'link.naar.bestand/4.txt'); }
elseif($_GET['t'] == "5"){ nl2br(include 'link.naar.bestand/5.txt'); }

else{
nl2br(include 'link.naar.bestand/1.txt');
}

?>

</p>


Maar dit werkt niet. de br wordt er niet bij gezet. Hoe kan ik dit wel laten werken?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:24:37
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/07/2010 18:07:13
Quote Anchor link
nl2br om je include heen? wat wil je bereiken?

Toevoeging op 30/07/2010 18:08:07:

& include is een functie, die hoor je dan ook zo te gebruiken.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

30/07/2010 18:10:49
Quote Anchor link
Er zijn 5 bestanden, die moeten worden weergegeven op mijn website. Maar in de bestanden staan de <br>'s niet. Dus die wil ik er bij. Zo wil ik het dus.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

30/07/2010 18:13:36
Quote Anchor link
Je kan op deze manier niet include!

stap 1 is per txt-bestand: file_get_contents, file, fopen
stap 2 is nl2br

stap 3 is nadenken of het nu wel zo handig is die if structuur

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$aKeuzeT
= array(1 => '1.txt', 2 => '2.txt', 3 => '3.txt', 4 => '4.txt', 5 => '5.txt');

if (isset($_GET['t']) && ctype_digit($_GET['t'])) && array_key_exist($_GET['t'],$aKeuzeT)) {

   $sTekst = file_get_contents($aKeuzeT[$_GET['t']]);
   echo nl2br($sTekst);
}

?>


een array is makkelijker te onderhouden, deze kan je zelfs ook naar buiten je code halen door er een ini file van te maken dan kan je die inlezen met parse_ini_file en als er dan wat wijzigd aan die mogelijkheden dan is het dus een kwestie van het aanpassen van de inifile. Voordeel is uiteraard dat je op deze manier dan ook je php code niet hoeft aan te passen en je dus ook geen risico loopt om je php code te verneuken.
Gewijzigd op 30/07/2010 18:15:35 door Noppes Homeland
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

30/07/2010 18:18:44
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 30/07/2010 18:13:36:
Je kan op deze manier niet include!

stap 1 is per txt-bestand: file_get_contents, file, fopen
stap 2 is nl2br

stap 3 is nadenken of het nu wel zo handig is die if structuur

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$aKeuzeT
= array(1 => '1.txt', 2 => '2.txt', 3 => '3.txt', 4 => '4.txt', 5 => '5.txt');

if (isset($_GET['t']) && ctype_digit($_GET['t'])) && array_key_exist($_GET['t'],$aKeuzeT)) {

   $sTekst = file_get_contents($aKeuzeT[$_GET['t']]);
   echo nl2br($sTekst);
}

?>


een array is makkelijker te onderhouden, deze kan je zelfs ook naar buiten je code halen door er een ini file van te maken dan kan je die inlezen met parse_ini_file en als er dan wat wijzigd aan die mogelijkheden dan is het dus een kwestie van het aanpassen van de inifile. Voordeel is uiteraard dat je op deze manier dan ook je php code niet hoeft aan te passen en je dus ook geen risico loopt om je php code te verneuken.


Bedankt voor de reactie. Ik zal deze keuze gebruiken.



Toevoeging op 30/07/2010 18:27:15:

Alleen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$aKeuzeT
= array(
1 => '#link#',
2 => '#link#',
3 => '#link#',
4 => '#link#',
5 => '#link#'
);

if (isset($_GET['t']) && ctype_digit($_GET['t']) && array_key_exist($_GET['t'],$aKeuzeT)) {

   $sTekst = file_get_contents($aKeuzeT[$_GET['t']]);
   echo nl2br($sTekst);
}
else{
echo file_get_contents(nl2br('#link#'));
}

?>


Deze code werkt niet. De <br> wordt nog steeds niet gezet, wat ik wel wou.

En bij een van de $_GET's krijg ik deze error:

Fatal error: Call to undefined function array_key_exist() in /home/vhosts/site/pagina.php on line 18


???
Gewijzigd op 30/07/2010 18:29:48 door Dalando De Zuil
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/07/2010 18:32:57
Quote Anchor link
Lees je error zou ik zo zeggen..
Er staat dat de functie array_key_exist() niet bestaat..

Edit; heb jij mijn avatar geript en wat geëdit?

Edit 2; letterlijk vertaald, dat de functie niet gedefiniëerd is
Gewijzigd op 30/07/2010 18:37:52 door Wouter De Schuyter
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

30/07/2010 18:35:41
Quote Anchor link
Paradox - op 30/07/2010 18:32:57:
Lees je error zou ik zo zeggen..
Er staat dat de functie array_key_exist() niet bestaat..

Edit; heb jij mijn avatar geript en wat geëdit?


1: array_key_exist bestaat?
2: neej, ik heb de standaart avatar genomen en zelf geeidt. Maar die van jou is stukken beter _O_
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/07/2010 18:38:46
Quote Anchor link
Ik zeg maar wat er staat hoor :p
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

30/07/2010 18:39:26
Quote Anchor link
oh. Maar hoe kan ik dit oplossen?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

30/07/2010 18:42:03
Quote Anchor link
http://www.php.net/manual/en/function.array-key-exists.php

Het was eeen snelle type......... dus er moet nog een s achter!! Had je zelf ook kunnen achterhalen.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2010 21:45:14
Quote Anchor link
Van php.net

Example #6 Using output buffering to include a PHP file into a string
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
$string
= get_include_contents('somefile.php');

function
get_include_contents($filename) {
    if (is_file($filename)) {
        ob_start();
        include $filename;
        $contents = ob_get_contents();
        ob_end_clean();
        return $contents;
    }

    return false;
}


?>
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/07/2010 23:44:00
Quote Anchor link
@SanThe, was jij niet degene die mij x aantal jaar geleden zo op de vingers tikte dat we geen "tampons", zoals je dat zelf zei, willen gebruiken enz..? (mijn excuses als u dat niet was :p)
Gewijzigd op 30/07/2010 23:44:31 door Wouter De Schuyter
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2010 00:26:42
Quote Anchor link
Paradox - op 30/07/2010 23:44:00:
@SanThe, was jij niet degene die mij x aantal jaar geleden zo op de vingers tikte dat we geen "tampons", zoals je dat zelf zei, willen gebruiken enz..? (mijn excuses als u dat niet was :p)


Hahaha, nee, dat was ik niet. Was dat (PostGRE)Frank niet? Maar inderdaad is ob vaak niet nodig. Maar ik heb het idee dat het hier wel op zijn plaats is.
Gewijzigd op 31/07/2010 00:28:45 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.