Nog meer Gekke tekens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Harm

Harm

24/07/2007 21:55:00
Quote Anchor link
Laatst vroeg ik in een ander topic hoe ik die  tekens kon wegkrijgen in een pagina. Nu is het wel gelukt maar nadat ik bij het gastenboek op Plaats bericht druk komen ze weer tevoorschijn. Die regel staat nergens meer in het script en op andere pagina's op de website zijn ze allemaal al verwijderd

Dus mijn vraag is:

Hoe kan ik zorgen dat deze tekens niet meer tevoorschijn komen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harm
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 08:37:03
 
Ki ma

ki ma

24/07/2007 21:58:00
Quote Anchor link
duss ? en? wat?
 
Harm

Harm

24/07/2007 21:59:00
Quote Anchor link
Uhh Dat ik die tekens niet wegkrijg als ik een bericht post
 
- -

- -

24/07/2007 22:13:00
Quote Anchor link
Dit probleem heb ik ook wel eens iets anders gehad, ineens hadden alle bestanden van mijn site aan het begin  staan. Oerirritand, maar ik kon het gewoon weer weghalen.
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:15:00
Quote Anchor link
Ik niet. Bij mij staan die tekens niet in de code maar je kan ze wel zien op de website
 

24/07/2007 22:15:00
Quote Anchor link
kan je het script laten zien ?
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:16:00
Quote Anchor link
Het script is heel lang. Ik had het er net ookal opgezet maar toen had een MOderator het eraf gehaalt.
 

24/07/2007 22:22:00
Quote Anchor link
uhm zet het in een linkje in een text bestandje en plaats het hier
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:25:00
Quote Anchor link
Hier is het url van het script:

http://www.dj-harm.nl/script.php

* LINK GEMAAKT *
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harm
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2007 22:28:00
Quote Anchor link
@HarmW: Met welke editor werk jij?
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:30:00
Quote Anchor link
Sorry, het wil niet lukken hoe kan ik dit online krijgen (script)
 

24/07/2007 22:32:00
Quote Anchor link
uhm ipv van *.php moet je even *.txt van maken ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2007 22:33:00
Quote Anchor link
HarmW schreef op 24.07.2007 22:30:
Sorry, het wil niet lukken hoe kan ik dit online krijgen (script)
Extensie .txt of .phps
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/07/2007 22:34:00
Quote Anchor link
Wat voor encoding gebruik je in je pagina's? Ik bedoel dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

Staat er bij jou ook zoiets in de head sectie?
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:35:00
Quote Anchor link
Doet het niet
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2007 22:38:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 24.07.2007 22:28:
@HarmW: Met welke editor werk jij?

Heb je wel een 'kale' ASCII-editor?
 
EricW.

EricW.

24/07/2007 22:58:00
Quote Anchor link
zit hier soms iets niet goed


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
<?php
// ========================================= Bericht toevoegen ==================================
elseif ($_GET['action'] == "add")
{

// Menu content header weergeven
echo show_content_header("Bericht toevoegen",$ccontentheader,$ccontent);
    // Controleren of formulier gepost is
    if (isset($_POST['submit']))
    {

        // Post variabelen opslaan
        $pname = ucwords(strip_tags($_POST['name']));
        $pemail = strip_tags($_POST['email']);
        $pcontent = $_POST['content'];
        $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        // Controleren of ip gebanned is maar niet de rank admin heeft
        if (!banned())
        {

            // Controleren of alle verplichte velden zijn ingevuld
            if (!empty($pname) && !empty($pcontent))
            {

                // Query SELECT maken en uitvoeren
                $query = 'SELECT id, username FROM admins WHERE username = "'.$pname.'"';
                $result = mysql_query($query);        
                $record = mysql_fetch_object($result);
                // Controleren of naam niet gelijk is aan een admin username
                if (($pname <> $record->username) || login())
                {

                    // Controleren of bericht het minimaal aantal karakters heeft
                    if ((strlen($pcontent) >= $minaantalkpb) || login())
                    {

                        // Controleren of email adres is ingevuld
                        if (!empty($pemail))
                        {
                    
                            // Controleren of geldig email adres in ingevuld
                            if (valid_email($pemail))
                            {

                                // Query INSERT maken en uitvoeren
                                $query = "INSERT INTO gastenboek (name, email, content, ip, datetime)
                                           VALUES ('"
.$pname."','".$pemail."','".$pcontent."','".$ip."',now())";        
                                $result = mysql_query($query);    
                                // Info message weergeven
                                echo show_info_message("U bericht is succesvol geplaatst.","$PHP_SELF?");                            
                            }

                            else
                            {
                                // Error message weergeven
                                echo show_error_message("Email adres is niet geldig!");
                                // Bericht toevoegen form weergeven
                                echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);                    
                            }
                        }

                        // Geen email adres ingevuld
                        else
                        {
                            // Query INSERT maken en uitvoeren
                            $query = "INSERT INTO gastenboek (name, email, content, ip, datetime)
                                       VALUES ('"
.$pname."','".$pemail."','".$pcontent."','".$ip."',now())";        
                            $result = mysql_query($query);    
                            // Info message weergeven
                            echo show_info_message("Uw bericht is succesvol geplaatst.","$PHP_SELF?");                            
                        }
                    }

                    else
                    {
                        // Error message weergeven
                        echo show_error_message("Het bericht moet minstens ".$minaantalkpb." karakters bevatten!");
                        // Bericht toevoegen form weergeven
                        echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);                    
                    }                
                }

                // Naam is gelijk aan een admin naam
                else
                {
                    // Error message weergeven
                    echo show_error_message("Deze naam is gereserveerd voor een beheerder!<br>Bent u een beheerder, log dan eerst in voordat u een bericht plaatst.");
                    // Bericht toevoegen form weergeven
                    echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);                    
                }
            }

            // Velden niet ingevuld
            else
            {
                // Error message weergeven
                echo show_error_message("Vul alle verplichte velden in!");
                // Bericht toevoegen form weergeven
                echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);    
            }
        }

        // Ip is gebanned
        else
        {
            // Error message weergeven
            echo show_error_message("U bent gebanned en kan daarom geen berichten plaatsen!");                            
        }
    }

    // Bericht toevoegen form weergeven
    else
    {
        echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);
    }
                        
// Menu content footer weergeven
echo show_content_footer();
?>


Edit:

Even een code van gemaakt, zodat die weer beter te lezen is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door EricW.
 
Arend a

Arend a

24/07/2007 23:24:00
Quote Anchor link
Beste Harm, zou je anders eens iets meer moeite kunnen doen, en iets minder proberen over te komen als een uber luie aars die verwacht dat anderen wel je problemen oplossen? Enkel roepen dat hij het niet doet schiet natuurlijk geen jota op. Laat eens wat code zien, verwacht niet dat iemand behalve wes helderziend is, en wees niet zo ontiegelijk lui. Gelukkig zijn er allerlij vriendelijke mensen die gaan raden naar wat jouw probleem is, terwijl als je gewoon een stukje code, foutmelding of meer informatie gegeven had het allang opgelost had kunnen zijn.

Ik zou je eigenlijk willen verbieden ook nog maar een bericht te posten zonder dat je http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/143/ compleet uit je hoofd geleerd hebt.

There, I've said it.
 
EricW.

EricW.

25/07/2007 00:14:00
Quote Anchor link
Hallo Arend

ik denk niet da harm lui is hij is net 12 jaar dus ik vind dat hij al veel weet maar soms te veel wil in te korte tijd tja dat krijg met de jongens soms geen gedult en dat mot je wel hebben als je php wil leren

hij bedoelt het allemaal goed hoor

als je ziet wat hij allemaal al heeft gemaakt !!
 
M Ypma

M Ypma

25/07/2007 01:15:00
Quote Anchor link
de oplossing is de eerste paar tekens even weg te halen uit je php file en deze opnieuw te typen...gek genoeg zijn ze weg... sommige editors op windows willen nog wel eens troep achterlaten zoalsj e merkt...in dit geval verborgen tekens die je browser niet begrijpt. Ik heb het op me werk wel eens gehad met EditPlus
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

25/07/2007 01:15:00
Quote Anchor link
@ericW, leeftijd is geen excuus je niet aan de regels te houden of wat duidelijker te zijn.

Ook jij mag eens de regels lezen voordat je iets roept, ABN staat daar ook beschreven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.