Nog meer Gekke tekens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Harm

Harm

24/07/2007 21:55:00
Quote Anchor link
Laatst vroeg ik in een ander topic hoe ik die  tekens kon wegkrijgen in een pagina. Nu is het wel gelukt maar nadat ik bij het gastenboek op Plaats bericht druk komen ze weer tevoorschijn. Die regel staat nergens meer in het script en op andere pagina's op de website zijn ze allemaal al verwijderd

Dus mijn vraag is:

Hoe kan ik zorgen dat deze tekens niet meer tevoorschijn komen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harm
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 06:42:40
 
Ki ma

ki ma

24/07/2007 21:58:00
Quote Anchor link
duss ? en? wat?
 
Harm

Harm

24/07/2007 21:59:00
Quote Anchor link
Uhh Dat ik die tekens niet wegkrijg als ik een bericht post
 
- -

- -

24/07/2007 22:13:00
Quote Anchor link
Dit probleem heb ik ook wel eens iets anders gehad, ineens hadden alle bestanden van mijn site aan het begin  staan. Oerirritand, maar ik kon het gewoon weer weghalen.
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:15:00
Quote Anchor link
Ik niet. Bij mij staan die tekens niet in de code maar je kan ze wel zien op de website
 

24/07/2007 22:15:00
Quote Anchor link
kan je het script laten zien ?
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:16:00
Quote Anchor link
Het script is heel lang. Ik had het er net ookal opgezet maar toen had een MOderator het eraf gehaalt.
 

24/07/2007 22:22:00
Quote Anchor link
uhm zet het in een linkje in een text bestandje en plaats het hier
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:25:00
Quote Anchor link
Hier is het url van het script:

http://www.dj-harm.nl/script.php

* LINK GEMAAKT *
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harm
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2007 22:28:00
Quote Anchor link
@HarmW: Met welke editor werk jij?
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:30:00
Quote Anchor link
Sorry, het wil niet lukken hoe kan ik dit online krijgen (script)
 

24/07/2007 22:32:00
Quote Anchor link
uhm ipv van *.php moet je even *.txt van maken ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2007 22:33:00
Quote Anchor link
HarmW schreef op 24.07.2007 22:30:
Sorry, het wil niet lukken hoe kan ik dit online krijgen (script)
Extensie .txt of .phps
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/07/2007 22:34:00
Quote Anchor link
Wat voor encoding gebruik je in je pagina's? Ik bedoel dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

Staat er bij jou ook zoiets in de head sectie?
 
Harm

Harm

24/07/2007 22:35:00
Quote Anchor link
Doet het niet
 
- SanThe -

- SanThe -

24/07/2007 22:38:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 24.07.2007 22:28:
@HarmW: Met welke editor werk jij?

Heb je wel een 'kale' ASCII-editor?
 
EricW.

EricW.

24/07/2007 22:58:00
Quote Anchor link
zit hier soms iets niet goed


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
<?php
// ========================================= Bericht toevoegen ==================================
elseif ($_GET['action'] == "add")
{

// Menu content header weergeven
echo show_content_header("Bericht toevoegen",$ccontentheader,$ccontent);
    // Controleren of formulier gepost is
    if (isset($_POST['submit']))
    {

        // Post variabelen opslaan
        $pname = ucwords(strip_tags($_POST['name']));
        $pemail = strip_tags($_POST['email']);
        $pcontent = $_POST['content'];
        $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        // Controleren of ip gebanned is maar niet de rank admin heeft
        if (!banned())
        {

            // Controleren of alle verplichte velden zijn ingevuld
            if (!empty($pname) && !empty($pcontent))
            {

                // Query SELECT maken en uitvoeren
                $query = 'SELECT id, username FROM admins WHERE username = "'.$pname.'"';
                $result = mysql_query($query);        
                $record = mysql_fetch_object($result);
                // Controleren of naam niet gelijk is aan een admin username
                if (($pname <> $record->username) || login())
                {

                    // Controleren of bericht het minimaal aantal karakters heeft
                    if ((strlen($pcontent) >= $minaantalkpb) || login())
                    {

                        // Controleren of email adres is ingevuld
                        if (!empty($pemail))
                        {
                    
                            // Controleren of geldig email adres in ingevuld
                            if (valid_email($pemail))
                            {

                                // Query INSERT maken en uitvoeren
                                $query = "INSERT INTO gastenboek (name, email, content, ip, datetime)
                                           VALUES ('"
.$pname."','".$pemail."','".$pcontent."','".$ip."',now())";        
                                $result = mysql_query($query);    
                                // Info message weergeven
                                echo show_info_message("U bericht is succesvol geplaatst.","$PHP_SELF?");                            
                            }

                            else
                            {
                                // Error message weergeven
                                echo show_error_message("Email adres is niet geldig!");
                                // Bericht toevoegen form weergeven
                                echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);                    
                            }
                        }

                        // Geen email adres ingevuld
                        else
                        {
                            // Query INSERT maken en uitvoeren
                            $query = "INSERT INTO gastenboek (name, email, content, ip, datetime)
                                       VALUES ('"
.$pname."','".$pemail."','".$pcontent."','".$ip."',now())";        
                            $result = mysql_query($query);    
                            // Info message weergeven
                            echo show_info_message("Uw bericht is succesvol geplaatst.","$PHP_SELF?");                            
                        }
                    }

                    else
                    {
                        // Error message weergeven
                        echo show_error_message("Het bericht moet minstens ".$minaantalkpb." karakters bevatten!");
                        // Bericht toevoegen form weergeven
                        echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);                    
                    }                
                }

                // Naam is gelijk aan een admin naam
                else
                {
                    // Error message weergeven
                    echo show_error_message("Deze naam is gereserveerd voor een beheerder!<br>Bent u een beheerder, log dan eerst in voordat u een bericht plaatst.");
                    // Bericht toevoegen form weergeven
                    echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);                    
                }
            }

            // Velden niet ingevuld
            else
            {
                // Error message weergeven
                echo show_error_message("Vul alle verplichte velden in!");
                // Bericht toevoegen form weergeven
                echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);    
            }
        }

        // Ip is gebanned
        else
        {
            // Error message weergeven
            echo show_error_message("U bent gebanned en kan daarom geen berichten plaatsen!");                            
        }
    }

    // Bericht toevoegen form weergeven
    else
    {
        echo show_add_form($aantalkpb,$smilies,$ubbcode);
    }
                        
// Menu content footer weergeven
echo show_content_footer();
?>


Edit:

Even een code van gemaakt, zodat die weer beter te lezen is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door EricW.
 
Arend a

Arend a

24/07/2007 23:24:00
Quote Anchor link
Beste Harm, zou je anders eens iets meer moeite kunnen doen, en iets minder proberen over te komen als een uber luie aars die verwacht dat anderen wel je problemen oplossen? Enkel roepen dat hij het niet doet schiet natuurlijk geen jota op. Laat eens wat code zien, verwacht niet dat iemand behalve wes helderziend is, en wees niet zo ontiegelijk lui. Gelukkig zijn er allerlij vriendelijke mensen die gaan raden naar wat jouw probleem is, terwijl als je gewoon een stukje code, foutmelding of meer informatie gegeven had het allang opgelost had kunnen zijn.

Ik zou je eigenlijk willen verbieden ook nog maar een bericht te posten zonder dat je http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/143/ compleet uit je hoofd geleerd hebt.

There, I've said it.
 
EricW.

EricW.

25/07/2007 00:14:00
Quote Anchor link
Hallo Arend

ik denk niet da harm lui is hij is net 12 jaar dus ik vind dat hij al veel weet maar soms te veel wil in te korte tijd tja dat krijg met de jongens soms geen gedult en dat mot je wel hebben als je php wil leren

hij bedoelt het allemaal goed hoor

als je ziet wat hij allemaal al heeft gemaakt !!
 
M Ypma

M Ypma

25/07/2007 01:15:00
Quote Anchor link
de oplossing is de eerste paar tekens even weg te halen uit je php file en deze opnieuw te typen...gek genoeg zijn ze weg... sommige editors op windows willen nog wel eens troep achterlaten zoalsj e merkt...in dit geval verborgen tekens die je browser niet begrijpt. Ik heb het op me werk wel eens gehad met EditPlus
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

25/07/2007 01:15:00
Quote Anchor link
@ericW, leeftijd is geen excuus je niet aan de regels te houden of wat duidelijker te zijn.

Ook jij mag eens de regels lezen voordat je iets roept, ABN staat daar ook beschreven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.