Notice error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »
Sven b

Sven b

08/07/2011 12:46:41
Quote Anchor link
Hallo,

Ik krijg de volgende foutmelding wanneer ik mijn script run. Echter krijg ik deze error niet altijd. Bij het refreshen zal hij deze error om de 5 verversingen laten zien.

Notice: Uninitialized string offset: 36 in C:\xampp\htdocs\test_email.php on line 7

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
if(isset($_COOKIE['voornaam']) AND ($_COOKIE['achternaam']) AND ($_COOKIE['email']) AND ($_COOKIE['submitted'] = '1')){
      $length = 7;
      $characters = '0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz';
      $string = "";    
          for ($p = 0; $p < $length; $p++) {
              $string .= $characters[mt_rand(0, strlen($characters))];
          }
      $a_key = sha1(md5($string));
      $activation = 1;
        echo $a_key;
}



Hoe kan dit en hoe is dit te voorkomen?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 18:36:28
 
- SanThe -

- SanThe -

08/07/2011 12:52:14
Quote Anchor link
Waarschijnlijk van dit:
$string .= $characters[mt_rand(0, strlen($characters))];
Dit maken:
$string .= $characters[mt_rand(0, strlen($characters) -1 )];

Toevoeging op 08/07/2011 12:58:10:

Je if() is trouwens erg vaag:

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_COOKIE['voornaam']) // een isset is goed
   AND ($_COOKIE['achternaam']) // is dit true/false?
   AND ($_COOKIE['email']) // is dit true/false?
   AND ($_COOKIE['submitted'] = '1') // hier stop je de waarde 1 er in
  ){
?>
 
Sven b

Sven b

08/07/2011 13:25:46
Quote Anchor link
Hartelijk dank. Ik krijg de error niet meer, maar ik snap niet precies wat nu het verschil maakt. Kan je dit in noobie taal kunnen uitleggen?

Bedoel je dat ik het zo moet maken:
((isset($_COOKIE['voornaam']) AND (isset($_COOKIE['achternaam']) etc. ?

Of vraag je je af of ze allemaal true zullen zijn, want dat zijn ze per definitie, omdat ervoor een script registratie script zit die niet verder gaat wanneer je deze niet invult. Dat ik de waarde 1 er in stop was ik al achter gekomen. Althans ik merkte dat het niet werkte dus heb er een = bij gezet en toen werkte het.

Wat is handiger om de $vars te gebruiken of de cookies in je script? Ik kan ook eerst de $vars setten vanuit de cookies en dan de $vars bij de if statement gebruiken.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/07/2011 13:34:22
Quote Anchor link
mt_rand(0, strlen($characters) -1 )

De strlen van $characters is 36. Maar omdat het eerste character op plaats 0 (nul) staat, staat de laatste op plaats 35. Vandaar strlen -1.
 
Sven b

Sven b

08/07/2011 13:46:41
Quote Anchor link
Oke, en wat betreft de koekjes?

Hartelijk dank!
 
- SanThe -

- SanThe -

08/07/2011 13:48:39
Quote Anchor link
De rest is afhankelijk van wat jij met het script wil bereiken.
 
Sven b

Sven b

08/07/2011 14:01:24
Quote Anchor link
Oke, laat ik het anders stellen. Is het onderstaande logisch geprogrammeerd?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
// Setting variables from cookies
$voornaam = $_COOKIE['voornaam'];
$achternaam = $_COOKIE['achternaam'];
$email = $_COOKIE['email'];
$submitted = $_COOKIE['submitted'];
$activation = '0';

// check if all cookies are been set and if the form has been filled in
if(isset($_COOKIE['voornaam']) AND ($_COOKIE['achternaam']) AND ($_COOKIE['email']) AND ($_COOKIE['submitted'] == '1')){
      $length = 7;
      $characters = '0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz';
      $string = "";    
          for ($p = 0; $p < $length; $p++) {
              $string .= $characters[mt_rand(0, strlen($characters)-1)];
          }

      $a_key = sha1(md5($string));
      $activation = '1';?>


Daarnaast de volgende vraag:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(isset($_COOKIE['voornaam'])    AND ($_COOKIE['achternaam'])    AND ($_COOKIE['email'])    AND ($_COOKIE['submitted'] == '1')   ){
?>


In gewoon nederlands: Als COOKIE: voornaam, achternaam, email geset is. Dan zijn zij true. EN wanneer COOKIE: submitted geset is en gelijk is aan 1. Ga dan naar {uitvoering}. Klopt dit hoe ik dat zeg?
Gewijzigd op 08/07/2011 14:03:00 door Sven b
 
Wouter J

Wouter J

08/07/2011 14:04:33
Quote Anchor link
>>Als COOKIE: voornaam, achternaam, email geset is.<<

Dit stukje klopt niet. Je gebruikt namelijk maar 1 keer de isset functie. Wat wel werkt is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(isset($iets, $nogwat, $volgendevar) && $iets == 1) {
?>

I.p.v. && kun je ook AND gebruiken. Overigens moet je nummers altijd buiten quotes houden.
 
Sven b

Sven b

08/07/2011 14:11:36
Quote Anchor link
Wouter hartelijk dank voor beide reacties. Is het dan ook atlijd handig om eerst alle cookies in een variable op te slaan en dan zo verder te werken of bij een klein script gewoon de cookies te gebruiken.

Bijv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if (isset($_POST['naam'])){}
of
$naam = $_POST['naam'];
if (isset($naam)){}?>


Ik ga er vanuit dat beide mogelijkheden mogelijk zijn, maar het handigste is die met de variabele setten, lijkt me. Heeft iemand een goed artikel over cookies? Ik vraag me namelijk af als ik 10 cookies maak krijgt de gebruiker ook 10 cookie bestanden?
 
Wouter J

Wouter J

08/07/2011 14:30:34
Quote Anchor link
De eerste methode is het best. Het is sneller dan eerst een variabele opslaan in een variabele en het kopiëren van variabelen is het nutteloost van wat je in PHP kunt doen (behalve als je het gaat typecasten o.i.d.)
 
Sven b

Sven b

08/07/2011 14:53:18
Quote Anchor link
oke, je zult helemaal gelijk hebben en ik ga er vanuit dat dit ook voor cookies geld, maar wanneer je 5x die settings moet gebruiken dan kan het toch veel handiger zijn om in een variable te stoppen? Is het echt zoveel langzamer?
 
Wouter J

Wouter J

08/07/2011 15:31:42
Quote Anchor link
Ik heb even getest en jou verklaring is inderdaad de goede. Natuurlijk best wel logisch, als je 5 keer een waarde moet opvragen van een computer of maar 1 keer is wel een groot verschil...
Alleen dit verschil is toch niet zo groot:
Met kopiëren: 2.5480008125305E-6
Zonder kopiëren: 2.9597282409668E-6

Dit betekend dat kopiëren 0,0000004117274284363 seconde sneller is als niet kopiëren.
 
Sven b

Sven b

08/07/2011 15:54:03
Quote Anchor link
Dus als je maar 2x hoeft te kopieeren dan is de $_POST of $_COOKIE sneller. Wat is die code voor de snelheid te testen? Kan je me die geven.

Thnx
 
Wouter J

Wouter J

08/07/2011 16:24:40
Quote Anchor link
Voor snelheidstesten gebruik je microtime. Wel even true als parameter geven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.