Notice error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »
Sven b

Sven b

08/07/2011 12:46:41
Quote Anchor link
Hallo,

Ik krijg de volgende foutmelding wanneer ik mijn script run. Echter krijg ik deze error niet altijd. Bij het refreshen zal hij deze error om de 5 verversingen laten zien.

Notice: Uninitialized string offset: 36 in C:\xampp\htdocs\test_email.php on line 7

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
if(isset($_COOKIE['voornaam']) AND ($_COOKIE['achternaam']) AND ($_COOKIE['email']) AND ($_COOKIE['submitted'] = '1')){
      $length = 7;
      $characters = '0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz';
      $string = "";    
          for ($p = 0; $p < $length; $p++) {
              $string .= $characters[mt_rand(0, strlen($characters))];
          }
      $a_key = sha1(md5($string));
      $activation = 1;
        echo $a_key;
}



Hoe kan dit en hoe is dit te voorkomen?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 04:47:39
 
- SanThe -

- SanThe -

08/07/2011 12:52:14
Quote Anchor link
Waarschijnlijk van dit:
$string .= $characters[mt_rand(0, strlen($characters))];
Dit maken:
$string .= $characters[mt_rand(0, strlen($characters) -1 )];

Toevoeging op 08/07/2011 12:58:10:

Je if() is trouwens erg vaag:

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_COOKIE['voornaam']) // een isset is goed
   AND ($_COOKIE['achternaam']) // is dit true/false?
   AND ($_COOKIE['email']) // is dit true/false?
   AND ($_COOKIE['submitted'] = '1') // hier stop je de waarde 1 er in
  ){
?>
 
Sven b

Sven b

08/07/2011 13:25:46
Quote Anchor link
Hartelijk dank. Ik krijg de error niet meer, maar ik snap niet precies wat nu het verschil maakt. Kan je dit in noobie taal kunnen uitleggen?

Bedoel je dat ik het zo moet maken:
((isset($_COOKIE['voornaam']) AND (isset($_COOKIE['achternaam']) etc. ?

Of vraag je je af of ze allemaal true zullen zijn, want dat zijn ze per definitie, omdat ervoor een script registratie script zit die niet verder gaat wanneer je deze niet invult. Dat ik de waarde 1 er in stop was ik al achter gekomen. Althans ik merkte dat het niet werkte dus heb er een = bij gezet en toen werkte het.

Wat is handiger om de $vars te gebruiken of de cookies in je script? Ik kan ook eerst de $vars setten vanuit de cookies en dan de $vars bij de if statement gebruiken.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/07/2011 13:34:22
Quote Anchor link
mt_rand(0, strlen($characters) -1 )

De strlen van $characters is 36. Maar omdat het eerste character op plaats 0 (nul) staat, staat de laatste op plaats 35. Vandaar strlen -1.
 
Sven b

Sven b

08/07/2011 13:46:41
Quote Anchor link
Oke, en wat betreft de koekjes?

Hartelijk dank!
 
- SanThe -

- SanThe -

08/07/2011 13:48:39
Quote Anchor link
De rest is afhankelijk van wat jij met het script wil bereiken.
 
Sven b

Sven b

08/07/2011 14:01:24
Quote Anchor link
Oke, laat ik het anders stellen. Is het onderstaande logisch geprogrammeerd?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
// Setting variables from cookies
$voornaam = $_COOKIE['voornaam'];
$achternaam = $_COOKIE['achternaam'];
$email = $_COOKIE['email'];
$submitted = $_COOKIE['submitted'];
$activation = '0';

// check if all cookies are been set and if the form has been filled in
if(isset($_COOKIE['voornaam']) AND ($_COOKIE['achternaam']) AND ($_COOKIE['email']) AND ($_COOKIE['submitted'] == '1')){
      $length = 7;
      $characters = '0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz';
      $string = "";    
          for ($p = 0; $p < $length; $p++) {
              $string .= $characters[mt_rand(0, strlen($characters)-1)];
          }

      $a_key = sha1(md5($string));
      $activation = '1';?>


Daarnaast de volgende vraag:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(isset($_COOKIE['voornaam'])    AND ($_COOKIE['achternaam'])    AND ($_COOKIE['email'])    AND ($_COOKIE['submitted'] == '1')   ){
?>


In gewoon nederlands: Als COOKIE: voornaam, achternaam, email geset is. Dan zijn zij true. EN wanneer COOKIE: submitted geset is en gelijk is aan 1. Ga dan naar {uitvoering}. Klopt dit hoe ik dat zeg?
Gewijzigd op 08/07/2011 14:03:00 door Sven b
 
Wouter J

Wouter J

08/07/2011 14:04:33
Quote Anchor link
>>Als COOKIE: voornaam, achternaam, email geset is.<<

Dit stukje klopt niet. Je gebruikt namelijk maar 1 keer de isset functie. Wat wel werkt is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(isset($iets, $nogwat, $volgendevar) && $iets == 1) {
?>

I.p.v. && kun je ook AND gebruiken. Overigens moet je nummers altijd buiten quotes houden.
 
Sven b

Sven b

08/07/2011 14:11:36
Quote Anchor link
Wouter hartelijk dank voor beide reacties. Is het dan ook atlijd handig om eerst alle cookies in een variable op te slaan en dan zo verder te werken of bij een klein script gewoon de cookies te gebruiken.

Bijv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if (isset($_POST['naam'])){}
of
$naam = $_POST['naam'];
if (isset($naam)){}?>


Ik ga er vanuit dat beide mogelijkheden mogelijk zijn, maar het handigste is die met de variabele setten, lijkt me. Heeft iemand een goed artikel over cookies? Ik vraag me namelijk af als ik 10 cookies maak krijgt de gebruiker ook 10 cookie bestanden?
 
Wouter J

Wouter J

08/07/2011 14:30:34
Quote Anchor link
De eerste methode is het best. Het is sneller dan eerst een variabele opslaan in een variabele en het kopiëren van variabelen is het nutteloost van wat je in PHP kunt doen (behalve als je het gaat typecasten o.i.d.)
 
Sven b

Sven b

08/07/2011 14:53:18
Quote Anchor link
oke, je zult helemaal gelijk hebben en ik ga er vanuit dat dit ook voor cookies geld, maar wanneer je 5x die settings moet gebruiken dan kan het toch veel handiger zijn om in een variable te stoppen? Is het echt zoveel langzamer?
 
Wouter J

Wouter J

08/07/2011 15:31:42
Quote Anchor link
Ik heb even getest en jou verklaring is inderdaad de goede. Natuurlijk best wel logisch, als je 5 keer een waarde moet opvragen van een computer of maar 1 keer is wel een groot verschil...
Alleen dit verschil is toch niet zo groot:
Met kopiëren: 2.5480008125305E-6
Zonder kopiëren: 2.9597282409668E-6

Dit betekend dat kopiëren 0,0000004117274284363 seconde sneller is als niet kopiëren.
 
Sven b

Sven b

08/07/2011 15:54:03
Quote Anchor link
Dus als je maar 2x hoeft te kopieeren dan is de $_POST of $_COOKIE sneller. Wat is die code voor de snelheid te testen? Kan je me die geven.

Thnx
 
Wouter J

Wouter J

08/07/2011 16:24:40
Quote Anchor link
Voor snelheidstesten gebruik je microtime. Wel even true als parameter geven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.