Object toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

22/10/2011 19:24:19
Quote Anchor link
Ik heb even een vraag over jQuery. Ik heb de onderstaande code (html). Ik wil graag met behulp van jQuery de structuur veranderen. Achter elk 'li' element moet een object komen, maar niet achter de laatste. Ik heb al een heel aantal dingen geprobeerd, maar helaas kom ik er maar niet uit. Kan iemand misschien helpen?

Ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
        <ul>
            <li>
                <a href="/login">Inloggen</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/register">Registreren</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/forget">Wachtwoord vergeten</a>
            </li>
        </ul>


Nadat de jQuery is uitgevoerd, is de code veranderd in dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
        <ul>
            <li>
                <a href="/login">Inloggen</a>
            </li>
            <li>
                <a class="slash">/</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/register">Registreren</a>
            </li>
            <li>
                <a class="slash">/</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/forget">Wachtwoord vergeten</a>
            </li>
        </ul>
Gewijzigd op 22/10/2011 20:11:51 door
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:33:03
 
Maarten PHP

Maarten PHP

22/10/2011 20:03:28
Quote Anchor link
forget = forgot
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 20:04:48
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd?
 

22/10/2011 20:05:24
Quote Anchor link
Eigenlijk werkt dit hetzelfde als aan breadcrumb. Ik wil namelijk achter elk element (in dit geval li), een schuine streep plaatsen. Behalve achter de laatste, dit moet mogelijk zijn, kan iemand helpen?

@Aar:
Ik heb geprobeerd om met jQuery er een li element achter te zetten. Dat lukt, alleen staat hij er dan overal achter. Ik wil dat het bij de laatste niet gebeurd. Ik had dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$('#navigation li').has('ul').each(function(){
   $('ul > li', this).after('<li><a class="slash">/</a></li>');
});
Gewijzigd op 22/10/2011 20:10:59 door
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 20:25:52
Quote Anchor link
Waarom uberhaupt met JQuery?

Het kan toch ook met PHP? Een counter bijhouden, en wanneer de counter even groot is als de count van de items, dan geen slash toevoegen.
 
Jelmer -

Jelmer -

22/10/2011 21:10:39
Quote Anchor link
Dit kan zelfs met alleen css!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
ul > li:not(:last-child):after {
    content: '/';
}

Demo: http://jsfiddle.net/Y3YZu/

Mocht je me niet vertrouwen, dan kan je diezelfde selector gebruiken in jQuery, en achter alle elementen die worden gematcht alsnog je li-element met alleen een slash toevoegen. :)
Gewijzigd op 22/10/2011 21:11:49 door Jelmer -
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 21:12:18
Quote Anchor link
Werkt dat in elke browser Jelmer?
 
Jelmer -

Jelmer -

22/10/2011 21:20:37
Quote Anchor link
:after en content vanaf IE 8, :not vanaf IE 9 volgens quirksmode. Eventueel herschrijf je het naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
li:after {
    content: '/';
}
li:last-child:after {
    content: '';
}
Gewijzigd op 22/10/2011 21:21:18 door Jelmer -
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 21:22:06
Quote Anchor link
Ok, Ik dacht al, dat gaat IE 6, 7 niet ondersteunen. Valt me al mee dat 8 het doet ;)
Maar goed, de keuze is aan de topic starter.
 
Wouter J

Wouter J

22/10/2011 21:49:29
Quote Anchor link
Sinds de opkomst van CSS3 zou je eigenlijk ::before moeten gebruiken, om pseudo-elements en pseudo-classes te onderscheiden is er in CSS3 voor pseudo-elements ingesteld dat het :: moet zijn (meer info). Alleen heeft dit nog minder browser support.
 

23/10/2011 09:43:56
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 22/10/2011 20:25:52:
Waarom uberhaupt met JQuery?

Het kan toch ook met PHP? Een counter bijhouden, en wanneer de counter even groot is als de count van de items, dan geen slash toevoegen.


Het kan helaas niet met PHP. Maar het bovenstaande moet toch ook met jQuery kunnen? Want met CSS is ook geen optie. Een heel aantal browsers ondersteunen dat niet. En dan krijg je gewoon hetzelfde resultaat als bij mijn jQuery code. Heeft iemand misschien een oplossing?
 
Wouter J

Wouter J

24/10/2011 10:45:21
Quote Anchor link
Gebruik in jquery de :not selector:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$('#navigation li').has('ul').each(function(){
   $('ul > li:not(:last-child)', $(this)).after('<li><a class="slash">/</a></li>');
});

Deze zal wel overal werken, omdat deze selectors gemaakt zijn met de Sizzle JavaScript Selector Engine. En JavaScript werkt in elk browser.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.