Object toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

22/10/2011 19:24:19
Quote Anchor link
Ik heb even een vraag over jQuery. Ik heb de onderstaande code (html). Ik wil graag met behulp van jQuery de structuur veranderen. Achter elk 'li' element moet een object komen, maar niet achter de laatste. Ik heb al een heel aantal dingen geprobeerd, maar helaas kom ik er maar niet uit. Kan iemand misschien helpen?

Ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
        <ul>
            <li>
                <a href="/login">Inloggen</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/register">Registreren</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/forget">Wachtwoord vergeten</a>
            </li>
        </ul>


Nadat de jQuery is uitgevoerd, is de code veranderd in dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
        <ul>
            <li>
                <a href="/login">Inloggen</a>
            </li>
            <li>
                <a class="slash">/</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/register">Registreren</a>
            </li>
            <li>
                <a class="slash">/</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/forget">Wachtwoord vergeten</a>
            </li>
        </ul>
Gewijzigd op 22/10/2011 20:11:51 door
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 21:42:00
 
Maarten PHP

Maarten PHP

22/10/2011 20:03:28
Quote Anchor link
forget = forgot
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 20:04:48
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd?
 

22/10/2011 20:05:24
Quote Anchor link
Eigenlijk werkt dit hetzelfde als aan breadcrumb. Ik wil namelijk achter elk element (in dit geval li), een schuine streep plaatsen. Behalve achter de laatste, dit moet mogelijk zijn, kan iemand helpen?

@Aar:
Ik heb geprobeerd om met jQuery er een li element achter te zetten. Dat lukt, alleen staat hij er dan overal achter. Ik wil dat het bij de laatste niet gebeurd. Ik had dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$('#navigation li').has('ul').each(function(){
   $('ul > li', this).after('<li><a class="slash">/</a></li>');
});
Gewijzigd op 22/10/2011 20:10:59 door
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 20:25:52
Quote Anchor link
Waarom uberhaupt met JQuery?

Het kan toch ook met PHP? Een counter bijhouden, en wanneer de counter even groot is als de count van de items, dan geen slash toevoegen.
 
Jelmer -

Jelmer -

22/10/2011 21:10:39
Quote Anchor link
Dit kan zelfs met alleen css!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
ul > li:not(:last-child):after {
    content: '/';
}

Demo: http://jsfiddle.net/Y3YZu/

Mocht je me niet vertrouwen, dan kan je diezelfde selector gebruiken in jQuery, en achter alle elementen die worden gematcht alsnog je li-element met alleen een slash toevoegen. :)
Gewijzigd op 22/10/2011 21:11:49 door Jelmer -
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 21:12:18
Quote Anchor link
Werkt dat in elke browser Jelmer?
 
Jelmer -

Jelmer -

22/10/2011 21:20:37
Quote Anchor link
:after en content vanaf IE 8, :not vanaf IE 9 volgens quirksmode. Eventueel herschrijf je het naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
li:after {
    content: '/';
}
li:last-child:after {
    content: '';
}
Gewijzigd op 22/10/2011 21:21:18 door Jelmer -
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 21:22:06
Quote Anchor link
Ok, Ik dacht al, dat gaat IE 6, 7 niet ondersteunen. Valt me al mee dat 8 het doet ;)
Maar goed, de keuze is aan de topic starter.
 
Wouter J

Wouter J

22/10/2011 21:49:29
Quote Anchor link
Sinds de opkomst van CSS3 zou je eigenlijk ::before moeten gebruiken, om pseudo-elements en pseudo-classes te onderscheiden is er in CSS3 voor pseudo-elements ingesteld dat het :: moet zijn (meer info). Alleen heeft dit nog minder browser support.
 

23/10/2011 09:43:56
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 22/10/2011 20:25:52:
Waarom uberhaupt met JQuery?

Het kan toch ook met PHP? Een counter bijhouden, en wanneer de counter even groot is als de count van de items, dan geen slash toevoegen.


Het kan helaas niet met PHP. Maar het bovenstaande moet toch ook met jQuery kunnen? Want met CSS is ook geen optie. Een heel aantal browsers ondersteunen dat niet. En dan krijg je gewoon hetzelfde resultaat als bij mijn jQuery code. Heeft iemand misschien een oplossing?
 
Wouter J

Wouter J

24/10/2011 10:45:21
Quote Anchor link
Gebruik in jquery de :not selector:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$('#navigation li').has('ul').each(function(){
   $('ul > li:not(:last-child)', $(this)).after('<li><a class="slash">/</a></li>');
});

Deze zal wel overal werken, omdat deze selectors gemaakt zijn met de Sizzle JavaScript Selector Engine. En JavaScript werkt in elk browser.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.