offset tussen 2 lng/lat waarden van +- 50 meter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer Energy Services Symfony

Medior PHP Developer Energy Services Symfony Wat ga je doen als Medior PHP Developer? Als Medior PHP Developer uit de omgeving Rotterdam, ga jij werken aan een real-time energievoorziening webportal voor in de agrarische sector. De webportal ontzorgt klanten 24/7 volautomatische aansturing van warmtekrachtkoppeling, warmtepompen en netinkoop. Dit op basis van actuele APX in-en verkoopverplichtingen en onbalansmarktprijzen. Deze webportal levert 5 minuten near-time (bron) meetdata, automatisch ingelezen marktprijzen gas en elektriciteit en doorlopend near-time (op kwartierbasis) geactualiseerde financiële en technische performance rapportages (waaronder rookgasreiniging raakgascondensor monitoring). Hiermee bied jij een "energiedashboard" met alle relevante parameters om optimale economische en technische

Bekijk vacature »

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

05/04/2017 09:39:07
Quote Anchor link
Bepaalde mensen kunnen aan registreren aan de hand van hun geolocatie.
Wanneer deze geolocatie exact hetzelfde is als een bestaand lid, dan wil ik deze 10-50 meter verschuizen, zodat ze beide goed te zien zijn via google maps.

Welke functie kan ik hiervoor gebruiken?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/03/2019 23:17:56
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

05/04/2017 09:47:43
Quote Anchor link
Kun je dan niet beter een map marker met een counter gebruiken?

https://i.stack.imgur.com/y9My7.png

Dat is de standaardoplossing (dus bekend bij de meeste gebruikers) en voorkomt twee complicaties: dat je bij ver uitzoomen alsnog in de knoop komt en dat je iemand met zijn linker- en rechterbuurman alledrie over de hele buurt moet verspreiden.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

05/04/2017 10:12:24
Quote Anchor link
En die gebruik ik ook, (markerclusterer) maar als er 2 markers exact dezelfde locatie hebben, dan zie je de markers niet, alleen de teller. Er moet een offset zijn. Mijn lng/lat waarden komen van een database.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.