omzetscript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Marco

Marco

30/06/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Weet iemand of er een php code is die in foldernamen op de server de _ weghaalt en daar een spatie van maakt?

Alvast bedankt voor de hulp :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 08:56:00
 
GaMer B

GaMer B

30/06/2007 21:37:00
Quote Anchor link
Str_replace() en ftp_rename() kunnen je wel helpen.
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

30/06/2007 22:04:00
Quote Anchor link
Het zou handiger zijn als je er een voorbeeld bij geeft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$string
= 'een_php_file.php';
$string = str_replace("_"," ",$string);
echo $string;
?>


Uitkomst is dan 'een php file.php'
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

30/06/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Zou je er misschien een voorbeeldje bij kunnen geven hoe je het wilt... ?

Groetjes...
Andere Marco
 
Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

30/06/2007 22:16:00
Quote Anchor link
Marco schreef op 30.06.2007 22:06:
Zou je er misschien een voorbeeldje bij kunnen geven hoe je het wilt... ?

Groetjes...
Andere Marco


Het voorbeeld van Iltar lijkt me toch vrij duidelijk? je geeft de string een bepaalde waarde, haalt hem door str_replace(), en weergeeft de de string vervolgens dmv de echo ""
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

30/06/2007 22:22:00
Quote Anchor link
Sneeuwvlok schreef op 30.06.2007 22:16:
Marco schreef op 30.06.2007 22:06:
Zou je er misschien een voorbeeldje bij kunnen geven hoe je het wilt... ?

Groetjes...
Andere Marco


Het voorbeeld van Iltar lijkt me toch vrij duidelijk? je geeft de string een bepaalde waarde, haalt hem door str_replace(), en weergeeft de de string vervolgens dmv de echo ""


Ja die is ook duidelijk genoeg maar maby doelde hij elders op......
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

30/06/2007 23:02:00
Quote Anchor link
Je kan doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$handle
= opendir(".");

while($file = readdir($handle))
{

    $file = str_replace("_"," ",$file);
    echo $file."<br />\n";
}

closedir($handle);
?>
 
Marco

Marco

30/06/2007 23:08:00
Quote Anchor link
Zoiets heb ik inderdaad nodig, maar het is de bedoeling dat hij dat ook met sub directories doet...

Moet namelijk zo'n 1000 directories van de_ ontdoen...
 
Jan geen

Jan geen

30/06/2007 23:56:00
Quote Anchor link
denk dat je dat met recursie moet gaan werken. heb zo snel even geen voorbeeld...
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

01/07/2007 01:12:00
Quote Anchor link
Dan raad ik je aan om de rename() functie of, ftp_rename() (dacht ik) te gebruiken, zon voorbeeld kan ik niet geven, ik heb ze zelf nog niet gebruikt.

Je kan een functie maken die hetvolgende doet:

kijkt of het een array is, zoja, kijk of er een array in zit, zoja, voer deze functie uit met een array die net gevonden is, terwijl deze returned word naar het rename script.
 
Jan geen

Jan geen

01/07/2007 09:48:00
Quote Anchor link
Je moet er wel even goed aan denken dat je eerst goed test voor je gaat renamen, als je iets verkeerd doet kunnen er ook verkeerde mappen worden gewijzigd.
 

01/07/2007 12:20:00
Quote Anchor link
Ho kijk uit, voordat je dit doet, controleer wat voor besturingssysteem er op je server staat. Je brengt jezelf heftig in de problemen als het een UNIX achtige betrefd, deze kunnen heel slecht overweg met spaties in bestands/map namen.

Alleen windows kan dit aan maar zelfs dan zeg ik dat spaties niet thuishoren op het www.
 
Marco

Marco

01/07/2007 18:56:00
Quote Anchor link
Dit script had ik al:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$map
= './images/upload/07_Juli/';

if(@$dir = opendir($map)) {

    while (false !== ($file = readdir($dir)) ) {
        if (is_file($map.$file)) {
            if (strtolower(end(explode('.',$file))) == 'jpg') {
                rename($map.$file, $map.substr($file, 0, -4).'.png');
            }
        }
    }
}

?>


Alleen is deze om files te hernoemen ipv folders...
 
Marco

Marco

02/07/2007 18:09:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$map
= './test/';

if(@$dir = opendir($map)) {

    while (false !== ($file = readdir($dir)) ) {
        if (is_file($map.$file)) {
            if (strtolower(end(explode('.',$file))) == '_') {
                rename($map.$file, $map.substr($file, 0, -4).' ');
            }
        }
    }
}

?>



Volgens mij klopt dit niet, iemand misschien een idee om dit file rename script om te zetten naar een directory rename script...

Zal het nog even verder proberen te verduidelijken...

Ik heb 2200 mappen waar underscores in zitten, al deze underscores moeten vervangen worden door een spatie....

Met de hand echt niet te doen...

Dus vandaar dat ik jullie hulp vraag...

Onderstaande heb ik gevonden, maar daar ik niet genoeg weet van PHP op dit gebied de vraag of jullie weten of dit goedis of niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
function dir_replace ($search, $replace, $dirname, $recursive = true) {
        $dir = opendir($dirname);
        while ($file = readdir($dir)) {
            if ($file != '.' && $file != '..') {
                if (is_dir($dirname.'/'.$file)) {
                    if ($recursive) {
                        dir_replace($search, $replace, $dirname.'/'.$file);
                    }
                }
else {
                    file_replace($search, $replace, $dirname.'/'.$file);
                }
            }
        }
    }

?>


Alvast bedankt voor de genomen moeite
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
M Ypma

M Ypma

02/07/2007 18:15:00
Quote Anchor link
@de Marco
Niet bumpen binnen 24 uur, er zit een edit knopje
 
Marco

Marco

02/07/2007 18:22:00
Quote Anchor link
47 minuten te vroeg....sorry, niet op gelet...
 
Marco

Marco

03/07/2007 18:27:00
Quote Anchor link
Ik heb nu een werkende directory find and replace script

Echter, kan iemand mij helpen waardoor dit script ook de submappen controleert en aanpast?

Hier is het script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?
error_reporting(E_ALL);

function
dir_replace ($search, $replace, $dirname, $recursive = true) {
$dir = opendir($dirname);
while ($file = readdir($dir)) {
if ($file != '.' && $file != '..') {
if (is_dir($dirname.'/'.$file)) {
rename( $dirname.'/'.$file, dir_rename( $dirname.'/'.$file, $search, $replace ) );
if ($recursive) {
dir_replace($search, $replace, dir_rename( $dirname.'/'.$file, $search, $replace ));
}
}
}
}
}


function
dir_rename( $subject, $search = '_', $replace = ' ' )
{

return str_replace( $search, $replace, $subject );
}


dir_replace('_', ' ', '.');
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.