online enquete bug??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »
NiVin

niVin

10/07/2008 23:11:00
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik ben bezig met een online enquete (in basis lijkt hij op http://www.coolcarstyling.nl/phphulp/onderzoek/ enquete), alleen heb ik meerdere vragen per pagina. Deze zijn van het type radio.

Nu doet zich het volgende 'vreemde' voor; bij het klikken van volgende is het gevolg per pc maar ook per browser(FF en IE7) verschillend, bijv. :met één vd vier vragen aangeklikt wordt toch de volgende pagina geladen en/of alle 4 de vragen moeten zijn aangeklikt (ik doe nog geen controlle op ingevulde vragen).

Waar kan dit aan liggen?

mvg Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 12:40:28
 

10/07/2008 23:33:00
Quote Anchor link
WebRtistik schreef op 10.07.2008 23:11:
(ik doe nog geen controlle op ingevulde vragen).

Hier misschien aan?
 
- -

- -

10/07/2008 23:35:00
Quote Anchor link
Je geeft het antwoord op je vraag zelf al?

Verder, post eens wat relevante code!
 
NiVin

niVin

10/07/2008 23:37:00
Quote Anchor link
Ja ok, dat verhelpt natuurlijk wel het 'probleem' maar niet het verhelpen vd oorzaak...
 

10/07/2008 23:54:00
Quote Anchor link
Wat ik van je eerste post snap is dat je een een vragenlijst hebt, over meerdere pagina's. Op een pagina staan een aantal vragen, nu klik je op volgende en de volgende pagina wordt gewoon getoont. Er zit geen controle op. Nu wil je dat de volgende pagina niet wordt getoont....
 
NiVin

niVin

11/07/2008 00:32:00
Quote Anchor link
Ja ok, dat verhelpt natuurlijk wel het 'probleem' maar niet het verhelpen vd oorzaak...
 
NiVin

niVin

11/07/2008 00:36:00
Quote Anchor link
wat code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
<?php
session_start();
//maak connectie met database
include "config.php";

if($_POST['volgende'] && $_SESSION['vraagnr'] != '' && $_POST['vraag'.$_SESSION['firstQid']] != '' && $_SESSION['pageid'] != 29)
{

  //CODE VOOR HET SCHRIJVEN NAAR DB(is nu nog niet van belang)
    $_SESSION['pageid']++;
}


if(isset($_POST['volgende']) && $_SESSION['pageid'] == 20)// ga naar intro deel2
{
    header("Location: introDeel2.php");
}


if(isset($_POST['volgende']) && $_SESSION['pageid'] == 29)// $_SESSION['vraagnr'] >= ($aantal_vragen + 1))
{
    //mysql_query("INSERT INTO antwoorden (ip,antwoorden,datum) VALUES ('".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."','".$_SESSION['antwoorden']."',NOW())");
    //deze query klopt nog niet helemaal..

    header("Location: einde.php");
}


?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<title>VoorOnderzoek</title>
<link rel="stylesheet" href="stylesheets/stylesheet4.css" type="text/css" media="screen">
<link rel="SHORTCUT ICON" href="/onderzoek/"/>
</head>
<body>

<div id="container">
     <div id="header">
          <p>STAP <?php echo $_SESSION['pageid'];?>/29</p>
     </div>

 <div id="banner">
          <?php
          include("afhandelingBanners.php");
          ?>


</div>

   <!--print vragen-->
  <div id="rating">
        <form method='post' action='enquete.php'>
                <table>
                   <?php
                $nummer
= 1;
                while($row = mysql_fetch_array($vragen))
                {

                    $vraagnr = $row['id'];//id vd vraag
                    if($_SESSION['vraagnr'] == ''){
                        $vraagnr = 1;
                        $_SESSION['vraagnr'] = $vraagnr;
                    }
else{
                            $_SESSION['vraagnr'] = $vraagnr;
                         }

                    $vraag = $row['vraag'];//de vraag
                    $type = $row['type'];//het type input element
                    $antwoorden = explode('|',$row['antwoorden']); //de antwoorden opties
                        echo "<tr><td class=\"rating\"><b>";
                        echo $vraag;
                        echo "</b></td><td class=\"rating\">";

                    if($type == "text"){
                            echo '<input type="'.$type.'" name="vraag'.$_SESSION['vraagnr'].'" />';
                            echo "</td>";
                            $nummer++;
                            }


                    foreach($antwoorden as $antwoord)
                    {

                        echo '<input type="'.$type.'" name="vraag'.$_SESSION['vraagnr'].'" value="'.$nummer.'" id="antwoord'.$nummer.'" /><label for="antwoord'.$nummer.'">'.$antwoord.'</label>';
                        $nummer++;
                    }


                    if($type == "radio"){echo "</td>";}
                    echo "</tr>";
                }

                ?>

                    <tr>
                        <td></td><td style='text-align: right;'><input type="submit" name="volgende" value="Volgende" class="button" /></td>
                    </tr>
                </table>
                </form>

    </div>

  <div class="push"></div>


</div>

<div id="footer">

 </div>

</body>
</html>


en de afhandeling vd content:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
include ("config.php");
session_start();

if(!isset($_SESSION['bannerIDs']))
{

 //creeer tabel met bannerID's voor randomizing
 $numberOfBanners = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM banners "));
 for($i = 1; $i <= $numberOfBanners; $i++)
        {

        $bannerIDs[] = $i;
        }

 shuffle($bannerIDs); //shuffle de id's
 $_SESSION['bannerIDs'] = $bannerIDs;
}


if($_SESSION['pageid'] <= 19)
{

 $cor = 2;//ivm index en introDeel1.php
 $vragen = mysql_query("SELECT id, vraag, type, antwoorden FROM vooronderzoek_vrgn1");
 $bannerNr = $_SESSION['bannerIDs'][$_SESSION['pageid']-$cor];
 echo "<p>Dit is banner ".$bannerNr."| pageID :".$_SESSION['pageid']."<br />";
 mysql_query("UPDATE banners SET status = 'readed' WHERE id = '".$bannerNr."'");//zet de banner op readed.
 include ("banner".$bannerNr.".html");
}

if($_SESSION['pageid'] >= 21) // $_SESSION['pageid'] > 21
{
 $cor = 3;//ivm index, introDeel1 en introDeel2.php
 $vragen = mysql_query("SELECT id, vraag, type, antwoorden FROM vooronderzoek_vrgn2");

if(!isset($_SESSION['bannerIDsD2']))
{

    $bannersOudTMP = mysql_query("SELECT id FROM banners WHERE status = 'readed' ORDER BY RAND() LIMIT 1,5");
    while ($row = mysql_fetch_array($bannersOudTMP) ){
          $bannersOud[] = $row['id'];
          //echo $row['id']."<br/>";
         }

    $bannersRestTMP = mysql_query("SELECT id FROM banners WHERE status = 'notreaded'");
    while ($row2 = mysql_fetch_array($bannersRestTMP)) {
          $bannersRest[] = $row2['id'];
         //echo $row2['id']."<br/>";
    }

    $_SESSION['bannerIDsD2'] = array_merge($bannersOud,$bannersRest);
    shuffle($_SESSION['bannerIDsD2']);

    $begin = $_SESSION['pageid']-$cor;
           foreach($_SESSION['bannerIDsD2'] as $key)
           {

           $_SESSION['bannerIDsD2'][$begin] = $key;
           $begin++;
           }
}

$bannerNr = $_SESSION['bannerIDsD2'][$_SESSION['pageid']-$cor];
mysql_query("UPDATE banners SET status2 = 'readed' WHERE id = '".$bannerNr."'");
echo "<p>Dit is banner ".$bannerNr."| pageID :".$_SESSION['pageid']."<br />";
include ("banner".$bannerNr.".html");
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

11/07/2008 00:42:00
Quote Anchor link
WebRtistik schreef op 11.07.2008 00:32:
Ja ok, dat verhelpt natuurlijk wel het 'probleem' maar niet het verhelpen vd oorzaak...

Wat is dan de oorzaak volgens jou?

Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.