online enquete bug??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »
NiVin

niVin

10/07/2008 23:11:00
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik ben bezig met een online enquete (in basis lijkt hij op http://www.coolcarstyling.nl/phphulp/onderzoek/ enquete), alleen heb ik meerdere vragen per pagina. Deze zijn van het type radio.

Nu doet zich het volgende 'vreemde' voor; bij het klikken van volgende is het gevolg per pc maar ook per browser(FF en IE7) verschillend, bijv. :met één vd vier vragen aangeklikt wordt toch de volgende pagina geladen en/of alle 4 de vragen moeten zijn aangeklikt (ik doe nog geen controlle op ingevulde vragen).

Waar kan dit aan liggen?

mvg Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:29:09
 

10/07/2008 23:33:00
Quote Anchor link
WebRtistik schreef op 10.07.2008 23:11:
(ik doe nog geen controlle op ingevulde vragen).

Hier misschien aan?
 
- -

- -

10/07/2008 23:35:00
Quote Anchor link
Je geeft het antwoord op je vraag zelf al?

Verder, post eens wat relevante code!
 
NiVin

niVin

10/07/2008 23:37:00
Quote Anchor link
Ja ok, dat verhelpt natuurlijk wel het 'probleem' maar niet het verhelpen vd oorzaak...
 

10/07/2008 23:54:00
Quote Anchor link
Wat ik van je eerste post snap is dat je een een vragenlijst hebt, over meerdere pagina's. Op een pagina staan een aantal vragen, nu klik je op volgende en de volgende pagina wordt gewoon getoont. Er zit geen controle op. Nu wil je dat de volgende pagina niet wordt getoont....
 
NiVin

niVin

11/07/2008 00:32:00
Quote Anchor link
Ja ok, dat verhelpt natuurlijk wel het 'probleem' maar niet het verhelpen vd oorzaak...
 
NiVin

niVin

11/07/2008 00:36:00
Quote Anchor link
wat code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
<?php
session_start();
//maak connectie met database
include "config.php";

if($_POST['volgende'] && $_SESSION['vraagnr'] != '' && $_POST['vraag'.$_SESSION['firstQid']] != '' && $_SESSION['pageid'] != 29)
{

  //CODE VOOR HET SCHRIJVEN NAAR DB(is nu nog niet van belang)
    $_SESSION['pageid']++;
}


if(isset($_POST['volgende']) && $_SESSION['pageid'] == 20)// ga naar intro deel2
{
    header("Location: introDeel2.php");
}


if(isset($_POST['volgende']) && $_SESSION['pageid'] == 29)// $_SESSION['vraagnr'] >= ($aantal_vragen + 1))
{
    //mysql_query("INSERT INTO antwoorden (ip,antwoorden,datum) VALUES ('".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."','".$_SESSION['antwoorden']."',NOW())");
    //deze query klopt nog niet helemaal..

    header("Location: einde.php");
}


?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<title>VoorOnderzoek</title>
<link rel="stylesheet" href="stylesheets/stylesheet4.css" type="text/css" media="screen">
<link rel="SHORTCUT ICON" href="/onderzoek/"/>
</head>
<body>

<div id="container">
     <div id="header">
          <p>STAP <?php echo $_SESSION['pageid'];?>/29</p>
     </div>

 <div id="banner">
          <?php
          include("afhandelingBanners.php");
          ?>


</div>

   <!--print vragen-->
  <div id="rating">
        <form method='post' action='enquete.php'>
                <table>
                   <?php
                $nummer
= 1;
                while($row = mysql_fetch_array($vragen))
                {

                    $vraagnr = $row['id'];//id vd vraag
                    if($_SESSION['vraagnr'] == ''){
                        $vraagnr = 1;
                        $_SESSION['vraagnr'] = $vraagnr;
                    }
else{
                            $_SESSION['vraagnr'] = $vraagnr;
                         }

                    $vraag = $row['vraag'];//de vraag
                    $type = $row['type'];//het type input element
                    $antwoorden = explode('|',$row['antwoorden']); //de antwoorden opties
                        echo "<tr><td class=\"rating\"><b>";
                        echo $vraag;
                        echo "</b></td><td class=\"rating\">";

                    if($type == "text"){
                            echo '<input type="'.$type.'" name="vraag'.$_SESSION['vraagnr'].'" />';
                            echo "</td>";
                            $nummer++;
                            }


                    foreach($antwoorden as $antwoord)
                    {

                        echo '<input type="'.$type.'" name="vraag'.$_SESSION['vraagnr'].'" value="'.$nummer.'" id="antwoord'.$nummer.'" /><label for="antwoord'.$nummer.'">'.$antwoord.'</label>';
                        $nummer++;
                    }


                    if($type == "radio"){echo "</td>";}
                    echo "</tr>";
                }

                ?>

                    <tr>
                        <td></td><td style='text-align: right;'><input type="submit" name="volgende" value="Volgende" class="button" /></td>
                    </tr>
                </table>
                </form>

    </div>

  <div class="push"></div>


</div>

<div id="footer">

 </div>

</body>
</html>


en de afhandeling vd content:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
include ("config.php");
session_start();

if(!isset($_SESSION['bannerIDs']))
{

 //creeer tabel met bannerID's voor randomizing
 $numberOfBanners = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM banners "));
 for($i = 1; $i <= $numberOfBanners; $i++)
        {

        $bannerIDs[] = $i;
        }

 shuffle($bannerIDs); //shuffle de id's
 $_SESSION['bannerIDs'] = $bannerIDs;
}


if($_SESSION['pageid'] <= 19)
{

 $cor = 2;//ivm index en introDeel1.php
 $vragen = mysql_query("SELECT id, vraag, type, antwoorden FROM vooronderzoek_vrgn1");
 $bannerNr = $_SESSION['bannerIDs'][$_SESSION['pageid']-$cor];
 echo "<p>Dit is banner ".$bannerNr."| pageID :".$_SESSION['pageid']."<br />";
 mysql_query("UPDATE banners SET status = 'readed' WHERE id = '".$bannerNr."'");//zet de banner op readed.
 include ("banner".$bannerNr.".html");
}

if($_SESSION['pageid'] >= 21) // $_SESSION['pageid'] > 21
{
 $cor = 3;//ivm index, introDeel1 en introDeel2.php
 $vragen = mysql_query("SELECT id, vraag, type, antwoorden FROM vooronderzoek_vrgn2");

if(!isset($_SESSION['bannerIDsD2']))
{

    $bannersOudTMP = mysql_query("SELECT id FROM banners WHERE status = 'readed' ORDER BY RAND() LIMIT 1,5");
    while ($row = mysql_fetch_array($bannersOudTMP) ){
          $bannersOud[] = $row['id'];
          //echo $row['id']."<br/>";
         }

    $bannersRestTMP = mysql_query("SELECT id FROM banners WHERE status = 'notreaded'");
    while ($row2 = mysql_fetch_array($bannersRestTMP)) {
          $bannersRest[] = $row2['id'];
         //echo $row2['id']."<br/>";
    }

    $_SESSION['bannerIDsD2'] = array_merge($bannersOud,$bannersRest);
    shuffle($_SESSION['bannerIDsD2']);

    $begin = $_SESSION['pageid']-$cor;
           foreach($_SESSION['bannerIDsD2'] as $key)
           {

           $_SESSION['bannerIDsD2'][$begin] = $key;
           $begin++;
           }
}

$bannerNr = $_SESSION['bannerIDsD2'][$_SESSION['pageid']-$cor];
mysql_query("UPDATE banners SET status2 = 'readed' WHERE id = '".$bannerNr."'");
echo "<p>Dit is banner ".$bannerNr."| pageID :".$_SESSION['pageid']."<br />";
include ("banner".$bannerNr.".html");
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

11/07/2008 00:42:00
Quote Anchor link
WebRtistik schreef op 11.07.2008 00:32:
Ja ok, dat verhelpt natuurlijk wel het 'probleem' maar niet het verhelpen vd oorzaak...

Wat is dan de oorzaak volgens jou?

Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.