Opdracht LOI

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niek Limpens

Niek Limpens

23/08/2012 12:43:03
Quote Anchor link
De volgende opdracht:

Schrijf een programma dat de resultaten van de tafels van 10 opslaat in een tweedimensionale array. Toon de tafels op het scherm. Noem het programma tafels.php

Script tot nu toe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$tafels
= array('tafel1' =>
                        array('1x1' => '1', '2x1' => '2', '3x1' => '3', '4x1' => '4', '5x1' => '5', '6x1' => '6', '7x1' => '7', '8x1' => '8', '9x1' => '9', '10x1' => '10'),
                'tafel2' =>
                        array('1x2' => '2', '2x2' => '4', '3x2' => '6', '4x2' => '8', '5x2' => '10', '6x2' => '12', '7x2' => '14', '8x2' => '16',
                                '9x2' => '18', '10x2' => '20'));
        
$tafel = 'tafel1';
$antwoord = '2x1';


echo("Het antwoord op $antwoord is {$tafels[$tafel][$antwoord]}");

?>


Ik had geen zin om alle tafels van 10 op te slaan in een array (te veel werk), dus alleen de tafels van 1 en 2 gedaan. Nu moet ik dus de hele array uitlezen en printen, maar ik heb geen idee hoe ik dit doe( Nu echo ik enkel 1 antwoord). Kan iemand me op weg helpen? Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:08:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2012 12:46:08
Quote Anchor link
Print_r($tafels);
 
- Mark -

- Mark -

23/08/2012 12:51:00
Quote Anchor link
Het was ook denk ik niet de bedoeling dat je de tafels zelf in de array ging zetten maar dat je daar een stukje script voor schreef.

- integers horen niet tussen quotes.

Anyway je kunt met foreach de gehele array doorlopen, ik neem aan dat je die functie al weet te gebruiken?
 
Niek Limpens

Niek Limpens

23/08/2012 12:52:26
Quote Anchor link
Nee die functie ken ik nog niet. Begin steeds meer te twijfelen aan die cursus van LOI. Aangezien ze (onduidelijke) opdrachten geven en je daar stof voor nodig hebt die ze nog niet eens hebben behandeld...
 
Write Down

Write Down

23/08/2012 12:53:58
Quote Anchor link
Dit lijkt me trouwens ook geen oplossing voor de opdracht... Want dan kan je even goed een HTML pagina met alle mogelijke tafels gaan geven.

Overigens is de opdracht niet echt duidelijk als je het mij vraagt. De tafels van 10 zijn bij mijn weten: 1x10, 2x10, ...x10, nx10. Dus beetje loze opdracht, je kan nooit alles tafels geven. En wat dan verder in die 2d array willen is mij een raadsel.
 
- Mark -

- Mark -

23/08/2012 12:58:59
Quote Anchor link
Ik wil niet verveldend zijn maar als het dezelfde #$%@#%$% cursus is die ik bij de LOI heb gevolgd dan ben je inderdaad je tijd aan het verdoen helaas.

Het enige dat ze doen is een boek doorlopen maar als je 0,0 ervaring hebt dan word het moeilijk. En als je al een beetje ervaring hebt dan erger je alleen maar omdat ze eigenlijk nergens dieper op ingaan.

Die gasten die de boel controleren zijn ook niet de slimste, althans de persoon die ik kreeg toegewezen toendertijd.

Maar we dwalen af. Denk je dat het je lukt om je script zo te herschrijven zodat al de tafeltjes van 10 in een array komen te staan?
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 13:10:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$resultaat
= array();
for( $i=1; $i<=10; $i++ )
  for( $j=1; $j<=10; $j++ )
    $resultaat[$i][$j] = $i * $j;

// op scherm tonen
echo '<table>';
for( $i=1; $i<=10; $i++ ) {
  echo '<tr>';
  
  for( $j=1; $j<=10; $j++ )
    echo '<td>' . $i . ' x ' . $j . ' = ' . $resultaat[$i][$j] . '</td>';
  
  echo '</tr>';
}

echo '</table>';
?>


Om php te leren is dit wel een aardig boek
Gewijzigd op 23/08/2012 13:16:19 door John Berg
 
Niek Limpens

Niek Limpens

23/08/2012 13:19:40
Quote Anchor link
@Write Down: Indd, ik vond de opdracht ook ontzettend onduidelijk.

@-Mark-: Ik volg de PHP/MySQL cursus. En inderdaad ze laten je enkel het boek doorlopen met af en toe wat opdrachten (waar je geen hulp over kan vragen, vandaar gebruik ik dit forum) en in totaal een stuk of 5/6 inzendopdrachten die ze wel nakijken. Maar ik merk gewoon dat ik vaak vastloop op opdrachten zoals deze die eigenlijk vrij simpel zouden moeten zijn.

@John Berg: Ik krijg de volgende parse error bij jouw code (hoewel ik het script wel begrijp) :

( ! ) Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in C:\wamp\www\tafels.php on line 30
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 13:23:20
Quote Anchor link
Niek Limpens op 23/08/2012 13:19:40:
@John Berg: Ik krijg de volgende parse error bij jouw code (hoewel ik het script wel begrijp) :

( ! ) Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE, expecting ',' or ';' in C:\wamp\www\tafels.php on line 30


Ik zag hem ook, ik heb het aangepast.
 
Niek Limpens

Niek Limpens

23/08/2012 13:25:39
Quote Anchor link
Thanks voor de hulp. Altijd als je het naleest is het goed te begrijpen, nu nog zelf op dergelijke oplossingen komen (wat altijd een stuk lastiger is!).
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 13:33:09
Quote Anchor link
Niek Limpens op 23/08/2012 13:25:39:
Thanks voor de hulp. Altijd als je het naleest is het goed te begrijpen, nu nog zelf op dergelijke oplossingen komen (wat altijd een stuk lastiger is!).


Ik vond de opdracht wel duidelijk en goed. De opdracht splitst heel duidelijk het reken deel (maak een 2-dim. array) en het weergave deel (toon de resultaten). Het is heel goed om op die manier php/html code op te zetten.

Als ik naar sommige stukken code hier op het forum kijk waarin php html en sql maar door elkaar gehutsefrutst wordt, dan rijzen mijn paar haren te berge en krommen mijn tenen.

En het is inderdaad niet gemakkelijk om erop te komen en ermee te beginnen. In mijn opleiding hadden we als eerste opdracht om een oplossing te vinden voor de "toren van Hanoi" (dat is een kinderspeelgoed met 3 houten pennen en 5 verschillende gekleurde ringen). Als ik daaraan terug denk lig ik helemaal dubbel ;-)
Gewijzigd op 23/08/2012 13:36:49 door John Berg
 
- Mark -

- Mark -

23/08/2012 13:33:19
Quote Anchor link
Ik was zelf nog wat uit aan het werken maar John was me voor. Onderstaande variant is wel alleen maar voor 1 enkele tafel en niet voor alle tien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php

    # Settings : De gewenste tafel. " Ik heb er even 5 van gemaakt om verwarring te verkomen met de 10 in de for lus."

        $vermenigvuldiger = 5;

    
    # Settings : Set array $tafeltjes voor het opslaan van de tafeltjes van 10.

        $tafeltjes = array();


    # Alle mogelijke tafels voor de gekozen vermenigvuldiger doorlopen en opslaan in de array $tafeltjes.

        for($i = 1; $i <= 10; $i++){

        # Als KEY/SLEUTEL gebruiken we de rekensom en als VALUE/WAARDE gebruiken we het antwoord.

            $tafeltjes[$i.' x '.$vermenigvuldiger] = $i * $vermenigvuldiger;
        }



?>

<html>
<head>
    <title>De tafeltjes van <?php echo $vermenigvuldiger; ?></title>
</head>
<body>

    <?php

    # De lijst openen.

        echo '<ul>';


    # Alle tafeltjes die in de array $tafeltjes staan doorlopen.

        foreach($tafeltjes as $rekensom => $antwoord){

        # De rekensom en antwoord samenvoegen en weergeven.

            echo '<li>'.$rekensom.' = '.$antwoord.'</li>';
        }



    # De lijst afsluiten.
    
        echo '</ul>';    

    ?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 23/08/2012 13:33:57 door - Mark -
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 13:45:46
Quote Anchor link
Deze oplossing is eigenlijk nog mooier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$resultaat
= array();
for( $i=1; $i<=10; $i++ )
  for( $j=1; $j<=10; $j++ )
    $resultaat[$i][$j] = $i * $j;

Toon_2_Dim_Array( $resultaat );
exit(0);

function
Toon_2_Dim_Array( $aArray )
{

  echo '<table>';
  foreach( $aArray as $x => $subArray) {
  echo '<tr>';
  
  foreach( $subArray as $y => $resultaat)
    echo '<td>' . $x . ' x ' . $y . ' = ' . $resultaat[$x][$y] . '</td>';
  
  echo '</tr>';
}

echo '</table>';
}

?>


De functie Toon_2_Dim_Array toont 2 dimensionaal array, onafhankelijk van de grootte. De functie kan hergebruikt worden.
Gewijzigd op 23/08/2012 13:47:13 door John Berg
 
N K

N K

23/08/2012 14:44:40
Quote Anchor link
Niek Limpens op 23/08/2012 12:52:26:
Nee die functie ken ik nog niet. Begin steeds meer te twijfelen aan die cursus van LOI. Aangezien ze (onduidelijke) opdrachten geven en je daar stof voor nodig hebt die ze nog niet eens hebben behandeld...


Dat is helemaal waar en het gaat zelfs nog verder dan dat.
Ik heb het hier nog met de Exin en medestudenten over gehad en die bevestigen beiden dat je niet de volledige stof van de LOI krijgt waarvan examens worden gemaakt. In mijn geval kreeg je uitreksels waardoor je nooit voor een tien kan leren. En dat is nog niet eens het enige wat er mis mee mee is .. Ik raad het niemand aan..

Back ontopic..
 
- Mark -

- Mark -

23/08/2012 16:02:51
Quote Anchor link
Quote:
In mijn geval kreeg je uitreksels waardoor je nooit voor een tien kan leren.


Ik heb het bewijsschrift die je na het behalen van de cursus kunt aanvragen hier liggen met een 10 erop "Ze ronden af naar boven". Ik heb die cursus toendertijd gevolgd omdat ik er van uit ging dat ze verder gingen dan de basis. Helaas was dat niet het geval en zelfs de basis leren ze je niet altijd goed aan. Even voor de goede orde, zo goed ben ik ook weer niet. Er zijn hier genoeg gasten die stukken beter zijn. De kennis van de LOI is gewoon te laag op dit gebied.

Het commentaar dat ze leveren op het ingeleverde werk is ook niet meer dan 5 regeltjes. De gemiddelde reactie hier op phphulp is langer.
Gewijzigd op 23/08/2012 16:03:18 door - Mark -
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

23/08/2012 16:06:05
Quote Anchor link
John Berg op 23/08/2012 13:33:09:
....
Als ik naar sommige stukken code hier op het forum kijk waarin php html en sql maar door elkaar gehutsefrutst wordt, dan rijzen mijn paar haren te berge en krommen mijn tenen.
.....

Ik ben in zoverre met je eens dat de code daardoor een stuk onoverzichtelijker wordt, maar veelvuldig echoën in lus is ook niet alles. Ik ben dan altijd geneigd om het in een variabele aan elkaar te 'plakken', en die dan aan het eind is zijn geheel te echoën.
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 16:29:50
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 23/08/2012 16:06:05:
Ik ben in zoverre met je eens dat de code daardoor een stuk onoverzichtelijker wordt, maar veelvuldig echoën in lus is ook niet alles. Ik ben dan altijd geneigd om het in een variabele aan elkaar te 'plakken', en die dan aan het eind is zijn geheel te echoën.

Dat doe ik ook wel eens ooit, als ik nog niet aan het html deel van de code ben.

Een heleboel echo's in een lus doe ik nooit, dat wordt onoverzichtelijk.

Maar dit vind ik dan wel acceptabel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
foreach ( $movies as $movie ) { ?>

              <tr>
                <td><?= $movie['Title'] ?></td>
                <td><?= $movie['Description'] ?></td>
                <td><?= $movie['Actors'] ?></td>
                <td><?= $movie['Director'] ?></td>
                <td><?= $movie['Genre'] ?></td>
                <td><?= $movie['ReleaseYear'] ?></td>
                <td><?= $movie['Runtime'] ?></td>
              </tr>
        <? } ?>
?>



Ik heb de php_short_tag aan staan,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= is hetzelfde als <?php echo
Gewijzigd op 23/08/2012 16:33:56 door John Berg
 
Albert de Wit

Albert de Wit

23/08/2012 16:36:16
Quote Anchor link
@Niek

Een cursus van LOI hoef je niet te volgen om PHP en SQL te leren. Het mooie van dit vak is dat je alles (echt alles) op het internet kan vinden. Ik heb wel 2 boeken ooit aangeschaft en doorgelezen, maar daar blijft het ook bij.

Op http://phpacademy.org/ kun je gratis (in het engels) videos bekijken waarin allerlei php voorbeelden in voor komen. Word allemaal heel erg goed uitgelegd en is makkelijk te verstaan voor bijna iedereen.

PS:
Mocht je hierin geintereseerd zijn -> (Klik hier eens)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

23/08/2012 16:36:30
Quote Anchor link
@John
Sorry, dan heb ik je niet goed begrepen, ik dacht dat je dat juist bedoelde met PHP en HTML door elkaar hutsefrutselen.
Gewijzigd op 23/08/2012 16:37:21 door Ger van Steenderen
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

23/08/2012 16:51:10
Quote Anchor link
ik heb ook die loi cursus gedaan alleen vind het niet goed ze controlleren totaal niet op fouten of beveiling ze kijken of het werkt zo ja een 9 zo niet krijg je commentaar en kun je het nog een keer proberen xD
 
John Berg

John Berg

23/08/2012 17:03:41
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 23/08/2012 16:36:30:
@John
Sorry, dan heb ik je niet goed begrepen, ik dacht dat je dat juist bedoelde met PHP en HTML door elkaar hutsefrutselen.


Ik bedoelde eigenlijk dat er onvoldoende scheiding is tussen weergave en voorbereidend werk.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.