opdracht telkens uitvoeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
Carlo  boy

carlo boy

01/04/2009 21:55:00
Quote Anchor link
Als je een databace hebt, je haalt berichten op.

Die berichten hebben verschillende waard ( een bericht, twee berichten enz.)

Als ik ze wil verwijderen moet ik dus de hele grote sql code typen en dan hopen dat ik het goed gok.

Kan je niet gewoon doen dat een sql opdracht automatic alle berichten verwijderd.

het gaat om een chat.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 07:51:00
 
GaMer B

GaMer B

01/04/2009 21:56:00
Quote Anchor link
Hoe ziet je situatie eruit dan? Wat is je database model?
 
Carlo  boy

carlo boy

01/04/2009 22:08:00
Quote Anchor link
Dat is allemaal klaar XD

Maar hoe kan je bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$a
= 5;
$t = " Heey";
?>


Hoe kan je dan $t zovaak weergewen wat in $a staat?

nu moet heey 5 keer op het scherm komen
 
Martijn Versluis

Martijn Versluis

01/04/2009 22:22:00
Quote Anchor link
Om iets te herhalen kun je een for-lus gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

for($i = 0; $i < $a; $i++) {
    echo $t;
}


?>

Er komt nu 5x "Heey" op het scherm te staan. Zie ook http://nl3.php.net/for

Maar wat ik me afvraag: wat voor soort berichten moet worden verwijderd? Of moet gewoon de hele tabel leeg?

Als het op basis voor userID is kun je bijvoorbeeld gebruiken:

DELETE
FROM `berichten`
WHERE `userid` = 25

Alle records waar het userID 25 is, worden dan verwijderd.

Als gewoon de hele tabel leeg moet, kun je gebruiken:

TRUNCATE TABLE `berichten`

Als je meer info wil, graag je database model, en uitleg over wat je precies wil...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Versluis
 
Rene Sn

Rene Sn

01/04/2009 22:24:00
Quote Anchor link
Hoi Carlo,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$a
=5;
$t=" Heey";
echo str_repeat($t, $a);
?>


it's simple ;-)
grts, René
 
Carlo  boy

carlo boy

02/04/2009 08:07:00
Quote Anchor link
bedankt, ik heb nu geen beschikking over m'n databace.
Maar er is een tabel waar alle berichten in staan van de chat.

En die worden elke keer weergeven dus er staan berichten in van een maand terug.
dat word m'n databace ook heel groot.

Maar hoe kan je verkomen dat de kolom (waar de berichten staan)

elke keer word verwijderd?
dat hij maar een keer per dag word verwijderd
(ik wil het script op de index zetten zodat ik ook op vakantie kan.)
 
Johan

johan

02/04/2009 08:13:00
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp wil je een Tb leeg makken.
mysql_query("TRUNCATE TABLE Tb_naam ")or die(mysql_error());
 
Carlo  boy

carlo boy

02/04/2009 19:18:00
Quote Anchor link
johan schreef op 02.04.2009 08:13:
Als ik het goed begrijp wil je een Tb leeg makken.
mysql_query("TRUNCATE TABLE Tb_naam ")or die(mysql_error());


Bedankt.
Maar hoe zorg je dat de tabel maar een keer per dag word opgeschoond.

Dan kan ik dat op de index pagina zetten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door carlo boy
 
Eddy E

Eddy E

02/04/2009 19:48:00
Quote Anchor link
Waarom wil je de tabel opschonen? In 99,9% van de gevallen is dat echt niet nodig.
En probeer een TRUNCATE te voorkomen, maar gebruik gewoon DELETE FROM tabel, om de id's niet in de war te laten komen.

En dagelijks je tabel leegmaken kan simpel met een cronjob.
Maar nogmaals: waarschijnlijk is dat echt niet nodig.
 
Carlo  boy

carlo boy

02/04/2009 21:42:00
Quote Anchor link
Ja het klinkt gek, maar de chat toont dan berichten van de vorigge dag, en als het druk word, dan kan de chat heel sloom worden.

Dus daarom wil ik graag een tabel iedere dag automatisch opschonen
 
Michael -

Michael -

02/04/2009 21:52:00
Quote Anchor link
Dan moet je het script aanpassen dat ie alleen de berichten van niet ouder dan 6 uur toont ofzo. Database elke dag leegmaken is niet nodig en ook niet handig. Zit ik net te chatten in jou chatbox, is ineens mn scherm leeg omdat jou scriptje ineens alles opruimt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_query("SELECT tabel FROM chatbox WHERE datum > DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 6 HOUR)");
?>

Nou selecteert die alle berichten die niet ouder zijn dan 6uur. Dit kan je gewoon bovenaan je chatbox scriptje zetten dan.

Wil je je database toch graag leger houden (wat niet echt nodig is maar toch) kan je ook DELETE gebruiken. Nou verwijdert die alle berichten die ouder zijn dan 6uur.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_query("DELETE FROM chatbox WHERE datum < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 6 HOUR)");
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Frank -

Frank -

02/04/2009 22:30:00
Quote Anchor link
Wat doet DATE_SUB() in die query? Volkomen overbodig, vooral omdat je deze zo door de eeuwenoude - (minus) kunt vervangen...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
SELECT
  kolomnaam
FROM
  chatbox
WHERE
  datum > NOW() - INTERVAL 6 HOUR
[/code]
Waarom moeilijk doen wanneer het makkelijk kan?
 
Carlo  boy

carlo boy

03/04/2009 17:48:00
Quote Anchor link
Bedankts jongen, dit had ik nodig
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door carlo boy
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.