Opdrachtknop > Afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »
Zie Foto

Zie Foto

23/08/2010 01:13:10
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou graag ipv zo'n standaard knop om in te loggen een afbeelding willen zetten.

Momenteel:
<input type="submit" name="Submit" value="Login">

Moet ik nu gewoon een hyperlink op de afbeelding zette naar mijn pagina die de login controleert?

Groetjes
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 23:21:50
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

23/08/2010 01:47:52
Quote Anchor link
nee dat gaat niet werken..

heb dit gevonden en getest, werkt bij mij:

<input type="image" src="http://www.site.nl/afbeelding.jpg" name="Submit" value="Login">
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

23/08/2010 02:25:40
Quote Anchor link
Mooier is het om met javascript het klikken te simuleren:

<img src="..." onclick="formnaam.Submit.click()" />

En dan met CSS je submitknop te verbergen. Daardoor zorg je ervoor dat functies die bij het versturen van het formulier getriggerd zouden moeten worden, dat ook echt worden.
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

23/08/2010 02:48:41
Quote Anchor link
@SilverWolf

als het alleen mooier is, is het dan niet handiger om mijn optie te nemen?
direct en simpel..

Ik heb het op mijn eigen website getest, en het werkt.
Ik ben niet zo wegwijs met Javascript, vandaar.
wellicht slim om dan ook uit te leggen hoe je die submitknop wegwerkt?
 
Jens V

Jens V

23/08/2010 10:25:50
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 23/08/2010 02:25:40:
<img src="..." onclick="formnaam.Submit.click()" />


Is het dan niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="..." onclick="formnaam.Submit();" />

?
 
- Raoul -

- Raoul -

23/08/2010 10:31:22
Quote Anchor link
<input type="submit" style="background-image: ;" value="Hoi">
 
Joakim Broden

Joakim Broden

23/08/2010 11:50:16
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#" onclick="javascript:document.formNaam.submit();return false;" class="button"><span>Reset</span></a>


Ik gebruik deze knop voor mijn formulieren, voordeel hier van is dat het niet een vaste stomme achtergrond is. Oftewel als je 10 buttons hebt met verschillende value's moet je ook 10 verschillende achtergronden maken ivm met de breedte.

Met deze code krijg je een mooi mee groeiende button.
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

23/08/2010 11:51:25
Quote Anchor link
Nee, het is niet mooier om jouw optie te nemen, omdat je dan met javascript aanstuurt dat het formulier verstuurt moet worden. Ik heb ooit ook zoiets gedaan, maar dan verstuurde ik het niet normaal maar met AJAX (die ontving dus de data). Sommige frameworks hebben een functie op een event geplakt (bijvoorbeeld op de submit knop drukken). Die worden overgeslagen als je het formulier met "formnaam.submit()" verstuurt. Het is dus beter om het klikken de simuleren nmm...

Eum, ik ben vegeten document voor de namen te zetten (document.formnaam.Submit.click()).

Het verbergen van de knop (die trouwens wel in je <form> element moet staan) kan met CSS:

<input type="submit" style="display:none; visibility:hidden;" name="Submit" />
Gewijzigd op 23/08/2010 11:53:47 door SilverWolf NL
 
- Raoul -

- Raoul -

23/08/2010 11:56:15
Quote Anchor link
Jezus Silverwolf,
waarom zo terwijl je het met CSS kan doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" style="background-image: url(img);" value="Hoi">
 
Zie Foto

Zie Foto

24/08/2010 13:08:47
Quote Anchor link
Oke bedankt het is gelukt!


Toevoeging op 24/08/2010 13:08:48:

Oke bedankt het is gelukt!
 
Mark L

Mark L

24/08/2010 14:13:28
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 23/08/2010 02:25:40:
Mooier is het om met javascript het klikken te simuleren:


Slechte actie.
Javascript kun je inderdaad gebruiken om dingen MOOIER te maken. Als dit kan; zeker doen. Maar zorg er wel voor dat je website ook werkt als javascript NIET AAN staat. Een gebruiker zonder Javascript zal je formulier - tot irritatie toe - niet kunnen versturen. Tenminste; het kan wel, als dit via een enter-toets kan, maar dit maakt het heel erg omslachtig.
Ga gewoon voor de input-optie (met type="image" of met type="submit", waarbij je dan een background toevoegt.)

Javascript mag een gebruiker nooit hinderen, maar moet het gebruik bevorderen...
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

24/08/2010 15:05:14
Quote Anchor link
Of gewoon css:

<input id="plaatje" type="submit" />

#plaatje {
width: 0px; /* Even invullen! */
height: 0px; /* Even invullen! */
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
background: transparent url(plaatje.bmp) no-repeat center top;
text-indent: -1000em;
cursor: pointer;
cursor: hand; /* voor IE 5.x */
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.