[Opgelost] DIV niet gevonden?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

19/05/2009 08:51:00
Quote Anchor link
Bij de volgende div:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<DIV id="ajx_proc" style="display:none;"></DIV>


Krijg is een foutmelding als hij wordt geprobeerd uitgelezen te worden.
Quote:
Foutdetails webpagina

Gebruikersagent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; InfoPath.2; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)
Tijdstempel: Tue, 19 May 2009 06:48:44 UTC


Bericht: 'ajx_proc.innerHTML' is leeg of geen object
Regel: 57
Teken: 1
Code: 0


In het volgende JS bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
var random = 0;

function go_register(frmhandler) {
random = Math.round( Math.random() * 9999 );
var errgive = 0;
frmhandler.username.value = ucfirst(strtolower(frmhandler.username.value));
if ( frmhandler.username.value == '' || frmhandler.password.value == '' || frmhandler.confirmpassword.value == '' || frmhandler.email.value == '' ) { disp_error('You need to fill in all the fields!'); errgive = 1; }
if ( frmhandler.password.value != frmhandler.confirmpassword.value && !errgive ) { disp_error('Passwords are not the same!'); errgive = 1; }
if ( frmhandler.password.value.length < 4 && !errgive ) { disp_error('Password too short!'); errgive = 1; }
if ( ( frmhandler.email.value.indexOf('@') == -1 || frmhandler.email.value.indexOf('.') == -1 ) && !errgive ) { disp_error('E-Mail invalid!'); errgive = 1; }
if ( !frmhandler.tandc.checked && !errgive ) { disp_error('You need to agree to the Usage Agreement in order to play.'); errgive = 1; }
if ( !errgive )
   {
   var regdata = frmhandler.username.value+';'+frmhandler.password.value+';'+frmhandler.email.value+';';
   ajaxpagefetcher.load('ajx_proc', './index.php?process=register&regdat='+regdata+'&sid='+random, true, 'test_register()');
   }
}

function test_register() {
var res = ajx_proc.innerHTML.split('_');
var errgive = 0;
if ( res[2] == random && res[0] == 'reg' )
   {
   errgive = 0;
   if ( res[1] == 'utaken' ) { disp_error('Username has already been taken!'); errgive = 1; }
   if ( res[1] == 'etaken' ) { disp_error('E-Mail adress has already been taken!'); errgive = 1; }
   if ( res[1] == 'hack' ) { disp_error('Registration error or hack!'); errgive = 1; }
   if ( !errgive && res[1] == 'success' )
      {
      errstr.style.backgroundColor = 'green';
      disp_error('You have been succesfully registered. Redirecting to login screen in 5 seconds...');
      for( i = 5; i != 1; i-- )
         {
         setTimeout('window.location = \'./index.php?page=home\';', 5000);
         }
      }
   }
else
   {
   setTimeout('test_register()', 0500);
   }
}

function go_login(frmhandler) {
random = Math.round( Math.random() * 9999 );
var errgive = 0;
frmhandler.login_username.value = ucfirst(strtolower(frmhandler.login_username.value));
if ( frmhandler.login_username.value == '' || frmhandler.login_password.value == '' ) { disp_error('You need to fill in all the fields!'); errgive = 1; }
if ( !errgive )
   {
   var lgndata = frmhandler.login_username.value+';'+frmhandler.login_password.value+';';
   ajaxpagefetcher.load('ajx_proc', './index.php?process=login&lgndat='+lgndata+'&sid='+random, true, 'test_login()');
   }
}

function test_login() {
var res = ajx_proc.innerHTML.split('_');
var errgive = 0;
if ( res[2] == random && res[0] == 'lgn' )
   {
   errgive = 0;
   if ( res[1] == 'wronginfo' ) { disp_error('The login information you have entered is incorrect.'); errgive = 1; }
   if ( res[1] == 'usage' ) { dispusage(); errgive = 1; }
   if ( !errgive && res[1] == 'success' )
      {
      window.location = './index.php?page=game';
      }
   }
else
   {
   setTimeout('test_login()', 0500);
   }
}

function disp_error(msg) {
errstr.innerHTML = msg;
$('errstr').appear();
setTimeout("$('errstr').fade();", 5000);
}

function ucfirst( str ) {
    str += '';
    var f = str.charAt(0).toUpperCase();
    return f + str.substr(1);
}

function strtolower( str ) {
    return (str+'').toLowerCase();     
}

function checkforagree(myfield) {
if ( myfield.scrollTop == ( myfield.scrollHeight - 100 ) )
   {
   regifrm.regi_butt.disabled = '';
   }
else
   {
   regifrm.regi_butt.disabled = 'disabled';
   }
}

function usageload() {
ajaxpagefetcher.load('usagefield', './index.php?page=usage', true);
}

function dispusage() {
$('mainloginscreen').fade();
$('usagefield').appear();
}

function declineusage() {
$('mainloginscreen').appear();
$('usagefield').fade();
lgnfrm.login_username.value = '';
lgnfrm.login_password.value = '';
}

function acceptusage() {
lgnfrm.action = './index.php?process=usage';
lgnfrm.submit();
}


P.S. ajaxpagefetcher.load(containerid, url, buffer, endact); is een functie die een webpagina laad binnen in een DIV of SPAN
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens Rikkerink
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:53:42
 
Hipska BE

Hipska BE

19/05/2009 10:08:00
Quote Anchor link
Het staat er toch wat je probleem is?

(jx_proc.innerHTML is leeg)
 

19/05/2009 10:21:00
Quote Anchor link
Voor de rest is je code onoverzichtelijk en een rotzooitje, ik ga hier verder niet naar kijken. Word het wel aangeroepen nadat de pagina is geladen?
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

19/05/2009 18:39:00
Quote Anchor link
Van waar komt die error?
Kan je trouwens zien of het een fatal error is of eerder iets als een warning.

Het bericht krijgen dat een div geen innerHTML heeft, wel, er zijn ergere dingen in de wereld. Dat lijkt me niet echt een fout.

Van waar komt de load() functie trouwens?
 
W W

W W

19/05/2009 18:45:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 19.05.2009 10:21:
Voor de rest is je code onoverzichtelijk en een rotzooitje, ik ga hier verder niet naar kijken. Word het wel aangeroepen nadat de pagina is geladen?


Als je er niet na wilt kijken en niet wilt helpen, reageer dan gewoon niet.
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

19/05/2009 20:39:00
Quote Anchor link
Emmanuel, lees eens helemaal onder mijn 1e post
fatal error, want verder doet hij niks meer
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens Rikkerink
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

19/05/2009 21:08:00
Quote Anchor link
Ah, ik zie het.

var res = ajx_proc.innerHTML.split('_');

In die functie is ajx_proc niet gedefinieerd.
Maak daar eens van:

var ajx_proc = document.getElementById('ajx_proc');
var res = ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

20/05/2009 10:12:00
Quote Anchor link
Bedankt! Dat werkte!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.