OPGELOST Inhoud e-mail leeg...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »
Bram Porter

Bram Porter

10/10/2011 14:18:41
Quote Anchor link
Hallo,

In een formulier haal ik een global variabele op, die is doorgegeven via de link naar het formulier:

$artikel = $_GET['code'];

De variabele toon ik in het formulier:

echo "<table class='tabel' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'>";
echo "<form method='post' action='" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "'>";
echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
echo "<tr><td>Artikelnummer</td>";
echo "<td> $artikel </td></tr>";

Vervolgens wil ik de inhoud van het formulier mailen:

$inhoud_mail .= "Artikelnummer: " . $artikel . "\n";

De inhoud van artikelnummer staat wel op het scherm, maar komt niet in mijn mail.
Wat doe ik fout???
Gewijzigd op 10/10/2011 16:16:21 door Bram Porter
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 01:27:21
 
PHP Scripter

PHP Scripter

10/10/2011 14:49:25
Quote Anchor link
Je script is wel XSS gevoelig!
 
Bram Porter

Bram Porter

10/10/2011 15:06:22
Quote Anchor link
OK bedankt. Daar zal ik ook nog wat aan doen.
Maar heb je enig idee waarom de $artikel in de mail leeg is?
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2011 15:13:24
Quote Anchor link
Omdat je het niet met het formulier meestuurt,
 
Bram Porter

Bram Porter

10/10/2011 15:14:19
Quote Anchor link
Wat bedoel je SanThe??

De inhoud van de mail bevat toch $artnr

Vervolgens doe ik:
mail($mail_ontv, $subject, $inhoud_mail, $headers);
Gewijzigd op 10/10/2011 15:23:28 door Bram Porter
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2011 15:26:04
Quote Anchor link
Doe je dit: $inhoud_mail .= "Artikelnummer: " . $artikel . "\n";
op dezelfde pagina waar de GET binnenkomt?
 
Bram Porter

Bram Porter

10/10/2011 15:43:29
Quote Anchor link
Ja. Heb het ook al geprobeerd met opnieuw $_GET['code'] ipv $artikel in de te verzenden mail. Ook leeg!
Ben er al een dag mee aan het worstelen...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
<?
            $artikel
= $_GET['code'];

            // geef e-mail adres op van ontvanger

            $mail_ontv = "[email protected]";
            $subject = "Bericht van website";
            function
checkmail($mail)
            {

            $email_host = explode("@", $mail);
            $email_host = $email_host['1'];
            $email_resolved = gethostbyname($email_host);
            
            if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
                $valid = 1;
            
            return $valid;
            }

            
            if (!$_POST['submit'] || $_POST['submit'] && ( !$_POST['naam']  || !$_POST['aantal'] || !$_POST['aflever']  ))
            {

            if ($_POST['submit'] && ( !$_POST['mail'] || !$_POST['naam']  || !$_POST['aantal'] || !$_POST['aflever']   ))  
            {

                echo "<p class='roodvet'>Vul naam, e-mailadres, type, aantal en afleverplaats in.</p>";
            }



            echo "<p >Wilt u uw naam, e-mailadres, het aantal pakken en de plaats van aflevering invullen?<br /> U ontvangt van ons dan zo spoedig mogelijk een offerte.</p>";
            echo "<tr><td>&nbsp;</td>";
            // form + tabel
            echo "<table class='tabel' border='0' cellspacing='0' cellpadding='0'>";
            echo "<form method='post' action='" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "'>";
            echo "<tr><td>Naam*</td>";
            echo "<td><input type='text' size='40' name='naam' value='" . $_POST['naam'] . "'></td></tr>";
            echo "<tr><td>E-mailadres*</td>";
            echo "<td><input type='text' size='20' name='mail' value='" . $_POST['mail'] . "'></td></tr>";
            echo "<tr><td>Telefoonnummer</td>";
            echo "<td><input type='text' size='10' name='telefoon' value='" . $_POST['telefoon'] . "'></td></tr>";
            echo "<tr><td>Woonplaats&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>";
            echo "<td><input type='text' size='40' name='woonplaats' value='" . $_POST['woonplaats'] . "'></td></tr>";
            echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
            echo "<tr><td><p ><img src='http://www.xxxxxx.nl/images-winkel/" . $_GET['plaatje'] . "'></p><td></tr>";
            echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
            echo "<tr><td>Type gevelstenen</td>";
            echo "<td>  $artikel </td></tr>";
            echo "<tr><td>Aantal pakken*</td>";
            echo "<td><input type='text' size='40' name='aantal' value='" . $_POST['aantal'] . "'></td></tr>";
            echo "<tr><td>Plaats van aflevering*</td>";
            echo "<td><input type='text' size='40' name='aflever' value='" . $_POST['aflever'] . "'></td></tr>";
            echo "<tr><td>* Verplichte velden</td></tr>";
            // button
            echo "<tr><td><input type='submit' class='knop' name='submit' value='Versturen'></td></tr>";
            echo "</form>";
            echo "</table>";
            // einde form + tabel
            echo "<p>&nbsp;</p>";
            echo "<p>&nbsp;</p>";
            echo "<p >We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. We verstrekken uw e-mailadres niet aan derden.</p>";

            }

            // versturen
            else
            {      
            // set datum
            $datum = date("d.m.Y H:i");
            // set ip
            $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
            $inhoud_mail = "===================================================\n";
            $inhoud_mail .= "Offerteaanvraag \n";
            $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
            $inhoud_mail .= "Naam: " . $_POST['naam'] . "\n";
            $inhoud_mail .= "E-mailadres: " . $_POST['mail'] . "\n";
            $inhoud_mail .= "Telefoonnummer: " . $_POST['telefoon'] . "\n";    
            $inhoud_mail .= "Woonplaats: " . $_POST['woonplaats'] . "\n";
            $inhoud_mail .= "Type: " . $artikel . "\n";
            $inhoud_mail .= "Aantal: " . $_POST['aantal'] . "\n";
            $inhoud_mail .= "Afleverplaats: " . $_POST['aflever'] . "\n";
            $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
            $inhoud_mail .= "Verstuurd op $datum via het ip " . $ip . "\n\n";
            $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
            // --------------------
            // spamprotectie
            // ------

            $headers = "From: " . $_POST['naam'] . " <" . $_POST['mail'] . ">";
            $headers = stripslashes($headers);
            $headers = str_replace("\n", "", $headers); // Verwijder \n
            $headers = str_replace("\r", "", $headers); // Verwijder \r
            mail($mail_ontv, $subject, $inhoud_mail, $headers);
            ?>

</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<div >
<p >Bedankt voor uw aanvraag. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte.<br/>
</p>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
}
?>
Gewijzigd op 10/10/2011 15:47:32 door Bram Porter
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2011 15:51:10
Quote Anchor link
Als je het formulier invult en verstuurt is de $_GET leeg. Dus zet het artikel ook in het formulier, desnoods als hidden of readonly.
 
Bram Porter

Bram Porter

10/10/2011 16:02:41
Quote Anchor link
Het artikelnummer laat ik wel zien.
Maar is dat niet voldoende?

echo "<td> $artikel </td></tr>";


Ik had het eerst in een $_POST het artikelnummer staan. Maar dan was het ook leeg in de mail.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2011 16:06:02
Quote Anchor link
Je moet het in het formulier zetten.
echo '<input type="text" name="artikel" value="' . $artikel . '" readonly />';
En dan gewoon ophalen met $_POST['artikel'].

Toevoeging op 10/10/2011 16:09:26:

Nog eenvoudiger is dit:
Verander
echo "<form method='post' action='" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "'>";

In
echo '<form method="post" action="?code=' . $artikel . '">';
 
Bram Porter

Bram Porter

10/10/2011 16:15:43
Quote Anchor link
SanThe,

Mijn dank is groot. Je weet niet half hoe groot!!
Het werkt.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2011 16:24:16
Quote Anchor link
Graag gedaan.
Succes verder.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.