OPGELOST: startpagina script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Michel Exel

Michel Exel

19/05/2009 15:10:00
Quote Anchor link
Inmiddels opgelost tijdelijk

zie verdere bericht geving hieronder
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel Exel
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:01:49
 
Mr.Ark

Mr.Ark

19/05/2009 15:40:00
Quote Anchor link
Als ik eerlijk is dit een slordig script.

=> $newLinkResult=mysql_fetch_array(mysql_query($newLinkSQL, $dbConnect));

Dat heb ik nog nooit gezien heb ook geen idee of dat werkt, Maak eens fouten afhandeling van je query's

=> if(isset($_POST['cat'])){

Gebruik even de Server reuqest method post.

Waar is de sql injection beveiliging?
 
- SanThe -

- SanThe -

19/05/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Haal die scripts maar weer weg en post alléén relevante code.
 
Michel Exel

Michel Exel

19/05/2009 17:10:00
Quote Anchor link
het heeft altijd gewerkt

@SanThe
als je goed leest vraag ik om hulp of er iemand na kan kijken en eventueel verbeteren
een reactie met : Haal die scripts maar weer weg en post alléén relevante code. (daar heb ik niets aan)

Als iemand me kan helpen hoor ik het graag
me PM box is nog leeg.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel Exel
 

19/05/2009 17:16:00
Quote Anchor link
Je fout zit in of je config of je main. Verder heb je het alleen over die offset dus die code heeft totaal geen zin om hier te posten. Sowieso zie ik het verband met die en.inc.php (ofzo) ook niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Michel Exel

Michel Exel

19/05/2009 17:19:00
Quote Anchor link
@karl
ik heb overal al gekeken wat er mis kan gaan maar zie het niet.
en als ik all code moet plaatsen dan krijgen we 2 kilometer pagina :-)

ik ga het wel even zippen en op me site zetten zodat iemand het kan downloaden en eventueel aanpassen
 

19/05/2009 17:22:00
Quote Anchor link
Nee, je include rotzooi, je script geeft aan dat er op regel tien een fout zit, dus dan moet je kijken wat regel tien wordt als je die rotzooi geinclude hebt.
Gewoon dus kijken of config langer is dan tien regels, als dat zo is, dan daar op regel tien kijken, als dat neit zo is, kijken wat regel tien wordt in het volgende bestand.
Php geeft gewoon aan waar de fout zit, dan hoef je echt niet de rest van de troep hier te posten of iemand laten downloaden.

Verder zijn de normale dingen hier ook gewoon van toepassing:
- Controleer form post met request method.
- mysql_real_escape_string.
- Var buiten quotes.

Waarom moeten we je een pm sturen? Het gaat toch over dit topic, dan kan je hier ook hulp plaatsen. Het is zo'n ongelovelijke onzin om over een topic inhoudelijk een pm gaan sturen.
 
Michel Exel

Michel Exel

19/05/2009 17:34:00
Quote Anchor link
ik heb het probleem al gevonden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
    $text['days'][0]="Sunday";
    $text['days'][1]="Monday";
    $text['days'][2]="Tuesday";
    $text['days'][3]="Wednesday";
    $text['days'][4]="Thursday";
    $text['days'][5]="Friday";
    $text['days'][6]="Saturday";


veranderd naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
    $text['days']="Sunday";
    $text['days']="Monday";
    $text['days']="Tuesday";
    $text['days']="Wednesday";
    $text['days']="Thursday";
    $text['days']="Friday";
    $text['days']="Saturday";


in ieder geval tnx voor de hulp
en mocht iemand intresse hebben in het script om te verbeteren hoor ik het graag
 
Afra ca

Afra ca

19/05/2009 17:38:00
Quote Anchor link
Ben heel benieuwd of dat werkt? je re-declareert nu namelijk constant de variabele $text['days'], en dus kan je slechts de laatste gedeclareerde versie gebruiken....
 

19/05/2009 17:39:00
Quote Anchor link
Oftewel het zat wel in je config, en nu heb je een array met alleen saturday d'r in en je had ook het kunnen oplossen door dit te doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$text
['days'] = array('Monday', 'Tuesday', 'Wednesday', 'Thursday', 'Friday', 'Saturday');
?>

Dan krijgen ze vanzelf een numerieke key die begint bij nul. En je mist zondag.
 
Michel Exel

Michel Exel

19/05/2009 17:43:00
Quote Anchor link
@karl
ja klopt zondag heb ik niet mee gecopied :-)

maar het script staat op http://xray-design.nl/startpagina/startpagina.rar

dus als iemand wil mag hij het hebben en aanpassen

@Afra
zoals ik zeg hij doet het wel en ik weet niet wat de fuctie doet maar het is opgelost
dus ik kan er weer iets mee

maar het kan altijd beter
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

19/05/2009 18:18:00
Quote Anchor link
Uah waarom zou je een startpagina script willen hebben? Dit zyn de meest irritante sites die er op het net staan, wanneer ik op zo'n site kom gaat m'n muis bijna automatisch naar het rode kruisje bovenaan..
 
Michel Exel

Michel Exel

19/05/2009 18:28:00
Quote Anchor link
voor mij is het wel handig

vooral als je +/- 700 favos hebt
 
Afra ca

Afra ca

19/05/2009 18:52:00
Quote Anchor link
Zou uit de rar wel even je wachtwoorden wegfilteren als ik jou was.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/05/2009 19:18:00
Quote Anchor link
Nooit je beginpost met het probleem of de vraag weghalen. Nu slaat dit topic nergens meer op.
 
Michel Exel

Michel Exel

20/05/2009 00:28:00
Quote Anchor link
@Afra

in de config staat wachtwoord
denk je nou echt dat dat het ww is :-)
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

20/05/2009 02:23:00
Quote Anchor link
@ark:
Waarom zou dit niet werken? Omdat het op 1 regel geschreven is?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$newLinkResult
=mysql_fetch_array(mysql_query($newLinkSQL, $dbConnect));
?>


Het schiet inderdaad (licht uitgedrukt) wat te kort aan fout afhandeling, maar dit werkt in principe, mits de query en de database gegevens goed zijn.
 
Ronan

ronan

21/05/2009 10:00:00
Quote Anchor link
Ik zou graag een kopie van het complete script hebben.

Alvast bedankt ronan
 

21/05/2009 10:03:00
Quote Anchor link
ronan schreef op 21.05.2009 10:00:
Ik zou graag een kopie van het complete script hebben.

Alvast bedankt ronan

Dat wil je niet, want het is slecht gescript.
Maar dat kan je nu niet zien omdat de topicstarter zo leuk is geweest om z'n eerste post te verwijderen.
 
Michel Exel

Michel Exel

21/05/2009 10:28:00
Quote Anchor link
@ Karl,
De eerste post hebt ik verwijderd omdat het opgelost is
HEt script is inderdaad slecht maar het werkt ieder geval wel
 

21/05/2009 10:45:00
Quote Anchor link
Michel Exel schreef op 21.05.2009 10:28:
@ Karl,
De eerste post hebt ik verwijderd omdat het opgelost is
HEt script is inderdaad slecht maar het werkt ieder geval wel

Owke, dus als jij een lekke band hebt en ik fiks hem, dan gooi je je fiets weg?


Iemand kan hetzelfde probleem hebben als jij, je topic is nu waardeloos, de eerste post is de belangrijkste post, want daarover gaat het topic. Ik vind mensen die dit doen echt zielig.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.