OPGELOST: startpagina script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Hipska BE

Hipska BE

21/05/2009 10:46:00
Quote Anchor link
Michel Exel schreef op 21.05.2009 10:28:
@ Karl,
De eerste post hebt ik verwijderd omdat het opgelost is
HEt script is inderdaad slecht maar het werkt ieder geval wel


Is dat niet wat egoïstisch?

(nog licht uitgedrukt)
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 17:51:49
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

21/05/2009 10:49:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 21.05.2009 10:46:
Michel Exel schreef op 21.05.2009 10:28:
@ Karl,
De eerste post hebt ik verwijderd omdat het opgelost is
HEt script is inderdaad slecht maar het werkt ieder geval wel


Is dat niet wat egoïstisch?

(nog licht uitgedrukt)

Sja.. wat heb je eraan om de eerste post te verwijderen? Niks toch?
 
Michel Exel

Michel Exel

21/05/2009 10:49:00
Quote Anchor link
@karl
het eerste post was niet meer relevant omdat me andere posts de oploissing bevat

@Hipska
egoïstisch? NEE

Verder ben ik nu bezig om het script aan te passen aan de juiste functies
verder zit er nu een foutafhandeling in en er komen nog meer nuttige dingen in

zodat het script straks wel goed is
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

21/05/2009 10:51:00
Quote Anchor link
Michel Exel schreef op 21.05.2009 10:49:
@karl
het eerste post was niet meer relevant omdat me andere posts de oploissing bevat

@Hipska
egoïstisch? NEE

Verder ben ik nu bezig om het script aan te passen aan de juiste functies
verder zit er nu een foutafhandeling in en er komen nog meer nuttige dingen in

zodat het script straks wel goed is

Ja maar nu weet toch niemand die dit topic leest meer wat je probleem was en WAT dus opgelost is? Zo kunnen wij iemand met eenzelfde probleem nooit meer naar jouw topic refereren waar de oplossing al in staat.
 

21/05/2009 10:53:00
Quote Anchor link
Michel Exel schreef op 21.05.2009 10:49:
@karl
het eerste post was niet meer relevant omdat me andere posts de oploissing bevat

Owja, dus nu als iemand zoekt en dit topic tegen komt dan is het oh zo duidelijk wat jou probleem was? Nee, alleen wat de blijkbaar oplossing was, wat ook nog niet eens correct was.
 
Michel Exel

Michel Exel

21/05/2009 10:54:00
Quote Anchor link
ik heb het probleem al gevonden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$text['days'][0]="Sunday";
$text['days'][1]="Monday";
$text['days'][2]="Tuesday";
$text['days'][3]="Wednesday";
$text['days'][4]="Thursday";
$text['days'][5]="Friday";
$text['days'][6]="Saturday";  


veranderd naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$text['days']="Sunday";
$text['days']="Monday";
$text['days']="Tuesday";
$text['days']="Wednesday";
$text['days']="Thursday";
$text['days']="Friday";
$text['days']="Saturday";  


dat stond ook in de eerste post maar dan met meer regels
 

21/05/2009 10:55:00
Quote Anchor link
Ja, en dat is fout.
Dat is onzin.
Dat is lomp.
Je hebt er niks aan.
Het klopt voor geen meter.

Volgens mij lees jij niet eens posts van andere mensen.
Afra schreef op 19.05.2009 17:38:
Ben heel benieuwd of dat werkt? je re-declareert nu namelijk constant de variabele $text['days'], en dus kan je slechts de laatste gedeclareerde versie gebruiken....

Karl schreef op 19.05.2009 17:39:
Oftewel het zat wel in je config, en nu heb je een array met alleen saturday d'r in en je had ook het kunnen oplossen door dit te doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$text
['days'] = array('Monday', 'Tuesday', 'Wednesday', 'Thursday', 'Friday', 'Saturday');
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Michel Exel

Michel Exel

21/05/2009 10:56:00
Quote Anchor link
@Betweter :}
wat zeuren jullie nou
jullie zitten altijd mensen af te kraken
vooral iemand die alleen zegt haal alles maar weer weg

Als iemand om hulp vraagt dan komen jullie gelijk met een botte opmerking van dat gaat niet werken enz enz
 

21/05/2009 11:03:00
Quote Anchor link
Michel Exel schreef op 21.05.2009 10:56:
@Betweter :}

Klopt.
Michel Exel schreef op 21.05.2009 10:56:
wat zeuren jullie nou

Je moet je eerste post niet weghalen.
Michel Exel schreef op 21.05.2009 10:56:
jullie zitten altijd mensen af te kraken

Nee, hoor.
Michel Exel schreef op 21.05.2009 10:56:
vooral iemand die alleen zegt haal alles maar weer weg

Ja, want dan verniel je het topic.

Michel Exel schreef op 21.05.2009 10:56:
Als iemand om hulp vraagt dan komen jullie gelijk met een botte opmerking van dat gaat niet werken enz enz

Nee, soms wel, maarja, wil jij liever dat je niet geholpen wordt? Dat je een slecht script krijgt? Dat je misschien wel de kans hebt dat je server gehackt wordt met alle gevolgen van dien? Wil je een goed script hebben, waarvan je later nog trots op kan zijn? Dan lijkt het me wel aardig fair als je erop gewezen wordt das zus en zo niet zal gaan werken en dat zus en zo slecht is.
 
Michael -

Michael -

21/05/2009 11:03:00
Quote Anchor link
Michel Exel schreef op 21.05.2009 10:56:
@Betweter :}
wat zeuren jullie nou
jullie zitten altijd mensen af te kraken
vooral iemand die alleen zegt haal alles maar weer weg

Als iemand om hulp vraagt dan komen jullie gelijk met een botte opmerking van dat gaat niet werken enz enz

We helpen gewoon hoor.
Afra zegt dat wat jij hebt aangepast, dat dat niet meer werkt en dus nutteloos is.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$text['days']="Sunday";
$text['days']="Monday";
$text['days']="Tuesday";
$text['days']="Wednesday";
$text['days']="Thursday";
$text['days']="Friday";
$text['days']="Saturday";

Je overschrijft elke array, en je array zal dus altijd Saturday zijn, dus nutteloos.
Als je nou het stukje verandert in wat Karl heeft geplaatst, dan werkt 't weer.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$text
['days'] = array('Monday', 'Tuesday', 'Wednesday', 'Thursday', 'Friday', 'Saturday');
?>

En plaats gewoon je begin topic terug zodat anderen ook weten waar dit over ging. Het is sowieso niet nodig iets te verwijderen, ook al is het slecht. Daar is het forum voor.
Edit:
Verder is het geen zeuren, maar je gewoon helpen om je script te verbeteren. Dat jij nou zo eigenwijs bent...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Michel Exel

Michel Exel

21/05/2009 11:07:00
Quote Anchor link
@ all

ik wil wel me eerste post er weer in plaatsen
maar ik krijg geen foutcode meer dus kan ik ook niet meer de post plaatsen

het ging mis op regel 10 en daar stond $text['days'][0]="Sunday";

dit is opgelost door de [0] weg te halen en inmiddels heb ik het veranderd naar

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$text['days'] = array('Sunday', 'Monday', 'Tuesday', 'Wednesday', 'Thursday', 'Friday', 'Saturday');
 

21/05/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Het probleem was dat je x regels code plaatste, met dat je op regel 10 deze error kreeg:
Notice: Undefined offset:
wat nou zo belangrijk aan dit topic is, is dat je includes had. Door includes is regel tien van het script wat je opvraagt niet regel tien, dat is veel lager. Je moet de scripts die je include er eigenlijk bij dat script indenken, dus dat betekend dat je error in een ander bestand zit.
Veel mensen, jij dus ook, weten dat niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Hipska BE

Hipska BE

21/05/2009 11:16:00
Quote Anchor link
Dat, jongeheer, kwam omdat $text['days'] nog niet een array was en dus bestond de index 0 nog niet. Logisch dat je er dan ook nog niets kan in plaatsen.

moest je voor je lijn 10 dit hebben staan, dan zou het nooit een probleem geweest zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$text
['days'] = array();
?>
 
Michel Exel

Michel Exel

21/05/2009 11:16:00
Quote Anchor link
het is in iedergeval opgelost en daar ben ik blij om
ik rust me post hier
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.