[opgelost]Escape ik het op deze manier goed?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Bart V B

Bart V B

17/08/2012 20:20:13
Quote Anchor link
En deel je met ons dan ook de oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:52:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/08/2012 20:22:28
Quote Anchor link
Wouter J op 17/08/2012 20:17:58:
` is een backtrick.

Met de ` kun je volgens mij dingen in bash laten uitvoeren:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
`cd C:\Users\foo\mymap; mkdir foobar; cd foobar`
?>

Ah, dat was het woord......
Totaal vergeten!!!!!!

Maar goed, het is warm weer vandaag geloof ik.
 
Wouter J

Wouter J

17/08/2012 20:24:08
Quote Anchor link
Aar, Ik wou je al bijna een foute SQL query geven (dan was je zelf wel op het woord gekomen). :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/08/2012 20:26:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
UPDATE `huis` SET `status`='50%' WHERE `device`='zonnescherm'
UPDATE `huis` SET `status`='100%' WHERE `device`='ventilator'
Gewijzigd op 17/08/2012 20:27:36 door - Ariën -
 
Koen Hollander

Koen Hollander

18/08/2012 08:49:48
Quote Anchor link
Bart V B op 17/08/2012 20:20:13:
En deel je met ons dan ook de oplossing?

Ik kan hem op deze manier doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "Dit is koen's test";
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 08:59:32
Quote Anchor link
Dan heb je op http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/correct-quoten/772/ punt 5 (Quotes in php) niet (goed) gelezen...
 
Koen Hollander

Koen Hollander

18/08/2012 09:05:41
Quote Anchor link
Dat is dit nu pas zie :O. Dat is nu net de goede uitleg. Dankjewel
 
- SanThe -

- SanThe -

18/08/2012 09:08:04
Quote Anchor link
` backtic
' apostrof
" aanhalingsteken

Dit kan allemaal:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo "Dit is koen's test";
echo 'Dit is koen\'s test';
echo 'Dit is koen' . chr(ord("'")) . 's test';
?>


Het ` teken wordt inderdaad in linux/unix gebruikt om iets (vaak een parameter) te zien als een commando.
Gewijzigd op 18/08/2012 09:08:19 door - SanThe -
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.