Opmaak problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »
Jac E

Jac E

06/07/2014 15:56:16
Quote Anchor link
Ik ben al dagen aan het zoeken naar 3 problemen. Het gaat om het volgende:

- Bij de horizontale lijnen is te zien dat het blok uitsteekt naar links, ondanks dat ik de lijn breedte
smaller heb gemaakt dan 600.

- Onderaan is een paars blok. Deze is niet even breed als het witte blok daarboven (smaller). Omdat er
aan de onderkant en zijkant dus een witte baan te zien was dacht ik dat dit op te lossen was met een
border in dezelfde kleur als het blok. Maar helaas.

- Tevens wil ik een marge links van de tekst. Dus links van het "bericht" en van "tekst". Ook dit krijg
ik niet voor elkaar.

Kan iemand mij adviseren waar de fouten zitten en hoe ik dit kan oplossen. Alvast bedankt.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<html>
<head>
   <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
   <title>Contactformulier</title>
   <style type="text/css">
       a {color: #4A72AF;}
    body, #header h1, #header h2, p {margin: 0; padding: 0;}
    #main {border: 1px solid #cfcece;}
    img {display: block;}
    #top-message p, #bottom-message p {color: #3f4042; font-size: 12px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; }
    #header h1 {color: #ffffff !important; font-family: "Lucida Grande", "Lucida Sans", "Lucida Sans Unicode", sans-serif; font-size: 24px; margin-bottom: 0!important; padding-bottom: 0; }
    #header h2 {color: #ffffff !important; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 20px; margin-bottom: 0 !important; padding-bottom: 0; }
    #header p {color: #ffffff !important; font-family: "Lucida Grande", "Lucida Sans", "Lucida Sans Unicode", sans-serif; font-size: 12px;  }
    h1, h2, h3, h4, h5, h6 {margin: 0 0 0.8em 0;}
    h3 {font-size: 35px; color: #444444 !important; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; }
    h4 {font-size: 25px; color: #4A72AF !important; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; }
    h5 {font-size: 12px; color: #575959 !important; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; }
    h6 {font-size: 12px; color: #FFFFFF !important; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; }
     p {font-size: 12px; color: #444444 !important; font-family: "Lucida Grande", "Lucida Sans", "Lucida Sans Unicode", sans-serif; line-height: 1.5;}
   </style>
</head>


<body>
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="10" bgcolor="e4e4e4"><tr><td>
<table id="main" width="600" align="center" cellpadding="10" cellspacing="0" bgcolor="FFFFFF" style="border:1px solid #FFFFFF;">
        <tr>
            <td>
                <table id="header" cellpadding="10" cellspacing="0" align="center" bgcolor="FFFFFF">
                    <tr>
                        <td><img src="http://www.website.nl/plaatje.jpg" width="250" /></td>
                    </tr>
                    </table>
            </td>
        </tr>

        <tr>
            <td></td>
        </tr>
        <tr>
            <td valign="top">
                <table id="foto" cellpadding="5" cellspacing="5" align="center">
                    <tr>
                    <td bgcolor="575959"><img src="http://www.website.nl/plaatje.jpg" width="150"
                    </td></tr>
                </table>
                        
            </td>
                </tr>
<table id="foto"  width="600" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center" bgcolor="FFFFFF" style="border:1px solid #FFFFFF;">
<tr>
<td>    
<BR>        
<hr size="1" width="598" color="575959" align="center">
Bericht:
'.$_POST['bericht'].'
<hr size="1" width="598" color="575959" align="center">
<BR>
</tr>
</td>
</table>

                    <table id="foot" width="602" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center" bgcolor="DD0079" style="border:4px solid #bgcolor="DD0079;">
                                    <tr>        
                            <td><h6>Test</h6></td>
                        </tr>
                    </table>
            </td>
</body>
</table>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 17:30:28
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

06/07/2014 16:10:20
Quote Anchor link
Hier is je code om probleem 1 en 3 op te lossen. 2 snap ik niet wat je bedoelt.

Wat heb ik gedaan:
- Breedte van de lijn op 100%
- De kolom een padding gegeven van 10 pixels.

Wel wil ik zeggen dat je code slechter dan slecht is. Geen structuur en templates uitwerken doen we al jaren in divs en niet in tabellen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<html>
<head>
   <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
   <title>Contactformulier</title>
   <style type="text/css">
       a {color: #4A72AF;}
    body, #header h1, #header h2, p {margin: 0; padding: 0;}
    #main {border: 1px solid #cfcece;}
    img {display: block;}
    #top-message p, #bottom-message p {color: #3f4042; font-size: 12px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; }
    #header h1 {color: #ffffff !important; font-family: "Lucida Grande", "Lucida Sans", "Lucida Sans Unicode", sans-serif; font-size: 24px; margin-bottom: 0!important; padding-bottom: 0; }
    #header h2 {color: #ffffff !important; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 20px; margin-bottom: 0 !important; padding-bottom: 0; }
    #header p {color: #ffffff !important; font-family: "Lucida Grande", "Lucida Sans", "Lucida Sans Unicode", sans-serif; font-size: 12px;  }
    h1, h2, h3, h4, h5, h6 {margin: 0 0 0.8em 0;}
    h3 {font-size: 35px; color: #444444 !important; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; }
    h4 {font-size: 25px; color: #4A72AF !important; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; }
    h5 {font-size: 12px; color: #575959 !important; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; }
    h6 {font-size: 12px; color: #FFFFFF !important; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; }
     p {font-size: 12px; color: #444444 !important; font-family: "Lucida Grande", "Lucida Sans", "Lucida Sans Unicode", sans-serif; line-height: 1.5;}
   </style>
</head>


<body>
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="10" bgcolor="e4e4e4"><tr><td>
<table id="main" width="600" align="center" cellpadding="10" cellspacing="0" bgcolor="FFFFFF" style="border:1px solid #FFFFFF;">
        <tr>
            <td>
                <table id="header" cellpadding="10" cellspacing="0" align="center" bgcolor="FFFFFF">
                    <tr>
                        <td><img src="http://www.website.nl/plaatje.jpg" width="250" /></td>
                    </tr>
                    </table>
            </td>
        </tr>

        <tr>
            <td></td>
        </tr>
        <tr>
            <td valign="top">
                <table id="foto" cellpadding="5" cellspacing="5" align="center">
                    <tr>
                    <td bgcolor="575959"><img src="http://www.website.nl/plaatje.jpg" width="150"
                    </td></tr>
                </table>
                        
            </td>
                </tr>
<table id="foto"  width="600" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center" bgcolor="FFFFFF" style="border:1px solid #FFFFFF;">
<tr>
<td style="padding: 0 10px 0 10px;">    
<BR>        
<hr size="1" width="100%" color="575959" align="center">
Bericht:
'.$_POST['bericht'].'
<hr size="1" width="100%" color="575959" align="center">
<BR>
</tr>
</td>
</table>

                    <table id="foot" width="602" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center" bgcolor="DD0079" style="border:4px solid #bgcolor="DD0079;">
                                    <tr>        
                            <td style="padding: 10px 10px 0 10px;"><h6>Test</h6></td>
                        </tr>
                    </table>
            </td>
</body>
</table>
</html>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

06/07/2014 16:16:36
Quote Anchor link
- je HTML klopt niet.
- tables gebruiken voor je pagina layout is niet meer van deze tijd. verander dat naar div's. Tables zijn namelijk erg onoverzichtelijk en dat is waarschijnlijk ook de reden waarom je HTML niet klopt.
- ga netjes inspringen, je code valt zo niet te lezen.
- inline opmaak niet meer gebruiken:

dus niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="10" bgcolor="e4e4e4">


maar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="main">


alle andere zaken die met stijlen te maken hebben nu in de css zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#id {
   ...
}
Gewijzigd op 06/07/2014 16:21:31 door Frank Nietbelangrijk
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

06/07/2014 16:19:09
Quote Anchor link
Het feit dat de <table> later wordt afgesloten van de <body> zegt al genoeg.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

06/07/2014 16:28:07
Quote Anchor link
Ik zie midden in de code nog ergens staan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'.$_POST['bericht'].'

Hoe komt die daar/wat doet die daar?
Of heb je alles in een variabele staan?
 
Jac E

Jac E

06/07/2014 16:41:41
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie snelle reacties! Inderdaad ik zie dat een aantal dingen met kopiëren zijn versprongen. Heel erg bedankt voor jullie oplossingen. De tips van de divs zal ik zeker onderzoeken en gaan gebruiken. Ik ben zoals jullie al zien echt nog een beginner.

De code met de post functie gebruik ik om een opmerking te plaatsen die via php wordt verwerkt. Dit gaat goed.

Ik gebruik dit stukje html voor de opmaak van een e-mail. Wat ik bedoel met 2 is:
De tekst wil ik laten inspringen. Dus een marge links van de tekst (links van het "bericht" in witte gedeelte en van "tekst" in paarse gedeelte).
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

06/07/2014 17:03:36
Quote Anchor link
Eric ik heb even een hele simpele layout gemaakt. http://codepen.io/anon/pen/majHz
 
Jac E

Jac E

06/07/2014 18:35:53
Quote Anchor link
Frank, echt super goed van je. Bedankt! Ik kan zeker weer verder. Ik heb vandaag veel geleerd van jullie.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.