optellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »
Henk geurts

Henk geurts

03/01/2014 10:58:42
Quote Anchor link
ik wil een makkelijke berekening doen via inputs, dit lukt wel maar ik wil het antwoord die het php bestand dan berekent ook in zo'n soort input blokje hebben. maar nu geeft hij elke keer een echo en dan boven aan de website.

hoe krijg het antwoord in zo'n input vak?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<html>
<form name="form1" method="post">
getal1
<input type="text" name="">
<br>
getal2
<input type="text" name="cijfer2">
</p>
<p>
<input type="submit" name="Submit" value="Bereken">
<input name="Reset" type="Reset" id="Reset" value="LeegMaken">
<br>
</p>
</form>
</html>

<?
$a
= $_POST['cijfer1'];
$b = $_POST['cijfer2'];
$c = $a + $b;
echo $a . "+" . $b . "=" . $c;
?>

Toevoeging op 03/01/2014 17:46:42:

ik ben nu al een stukje verder maar nu krijg ik elke keer dit:
http://imgh.us/voorbeeld.png

het tekstvak pakt het php antwoord niet

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Gewijzigd op 03/01/2014 18:27:24 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:48:58
 
- SanThe -

- SanThe -

03/01/2014 18:16:24
Quote Anchor link
Die regel staat niet in je bovenstaand script.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2014 18:28:17
Quote Anchor link
Zorg ervoor dat je in ieder geval je bestand opslaat als .php als je er PHP in verwerkt.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

03/01/2014 19:00:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?
if (isset($_POST['cijfer1']) && isset($_POST['cijfer2'])){
$a = $_POST['cijfer1'];
$b = $_POST['cijfer2'];
$c = $a + $b;
echo $a . "+" . $b . "=" . $c;
}

else{
    $fout =" Nog niets ingevuld ";
}

?>

<html>
<form name="form1" method="post">
getal1
// Bij het eerste input veld was je NAME vergeten in te vullen zodat deze geen waarde meegaf. Fout afhandeling is de boodschap.
<input type="text" name="cijfer1">
<br>
getal2
<input type="text" name="cijfer2">
</p>
// Extra input veld aanmaken en weergeven.
Uitkomst <input name="uitkomst" type="text" value="<?php
if(isset($fout)){
    echo $fout ;
}

else
{
    echo $c;
}

?>
">
<p>
<input type="submit" name="Submit" value="Bereken">
<input name="Reset" type="Reset" id="Reset" value="LeegMaken">

<br>
</p>
</form>
</html>
Gewijzigd op 03/01/2014 20:07:54 door Bart Smulders
 
Henk geurts

Henk geurts

03/01/2014 22:50:49
Quote Anchor link
ik krijg nog steeds in het tekstvak dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout)){    echo $fout ;} else{    echo $c;}?>
">
in plaats van de uitkomst?

dit is mijn php bestand:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
session_start();
if(isset($_GET["pagina"]))
{

$pagina = $_GET["pagina"];
}

else
{
$pagina = "website";
}



if($pagina == "website")
{

$html = file_get_contents("website.html");
if (isset($_POST['cijfer1']) && isset($_POST['cijfer2'])){
$a = $_POST['cijfer1'];
$b = $_POST['cijfer2'];
$c = $a + $b;
echo $a . "+" . $b . "=" . $c;
}

else{
    $fout =" Nog niets ingevuld ";
}
}




echo $html;
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

04/01/2014 00:39:22
Quote Anchor link
En waar staat deze regel dan?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout)){    echo $fout ;} else{    echo $c;}?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/01/2014 08:29:58
Quote Anchor link
Je hebt het bestand opgeslagen als php?
Hoe roep je het bestand/de pagina aan?
 
Henk geurts

Henk geurts

04/01/2014 11:05:41
Quote Anchor link
$html = file_get_contents("website.html");
hiermee roep ik de html pagina aan
 
Erwin H

Erwin H

04/01/2014 11:19:42
Quote Anchor link
Uhm, nee, daarmee lees je een bestand in. De inhoud van dat bestand komt in een string te staan die je vervolgens op regel 29 uitspuugt naar de browser. Alles wat daarvoor of na gebeurt, gebeurt daarvoor of na. Op deze manier kan je dus nooit bepaalde tekst in je html krijgen, want dat hele bestand is een string niets anders. Php code in die string wordt niet uitgevoerd.

Wat je moet doen is dat html bestand includen (via include dus), dan wordt de code wel uitgevoerd.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/01/2014 11:22:05
Quote Anchor link
Het bestand met php er in moet uiteraard wel de extensie .php hebben en geen .html.
 
Erwin H

Erwin H

04/01/2014 11:30:05
Quote Anchor link
Nee Santhe, dat hoeft niet. Je kan elk bestand includen, zolang de php code maar php tags erom heeft staan.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/01/2014 12:23:08
Quote Anchor link
@Erwin:

Interessant.
Dat wist ik niet.
Ik heb het getest en jawel, het werkt.
 
Henk geurts

Henk geurts

04/01/2014 12:43:00
Quote Anchor link
ik snap het nog niet helemaal Erwin,

moet ik nu het html bestand in php includen of php in html?
 
Erwin H

Erwin H

04/01/2014 13:15:47
Quote Anchor link
Aangezien HTML geen include functie kent lijkt me het antwoord vrij voor de hand liggend....
 
Henk geurts

Henk geurts

04/01/2014 14:20:35
Quote Anchor link
moet ik dan heel mijn html bestand samenvoegen met php???
is er echt geen andere manier?
 
Erwin H

Erwin H

04/01/2014 15:51:01
Quote Anchor link
Samenvoegen? waar heb jij het nu weer over?
Je moet het bestand via de php include functie aanroepen zodat het runtime wordt gebruikt. Heb je uberhaupt wel al gekeken naar die include functie (ik had er niet voor niets een link van gemaakt!)?
 
Victor G

Victor G

04/01/2014 16:34:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include('file.php');
?>


Kijk hier eens naar. -> Deze keer wel doen :P
Gewijzigd op 04/01/2014 16:35:35 door Victor G
 
Henk geurts

Henk geurts

04/01/2014 17:20:16
Quote Anchor link
ja heb er naar gekeken, maar ik snap er niet zoveel van haha
 
Victor G

Victor G

04/01/2014 17:34:33
Quote Anchor link
Misschien een slecht voorbeeld maargoed.

Hieronder zie je een mappenlijst waarbij /naam een directory is. Je werkt vanaf optellen.php en wil data hebben vanaf aftellen.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
/root
    index.html
    memberlist.php
    contact.php
    /css
        main.css
    /php
        optellen.php <- runtime file
        aftellen.php <- benodigd file


Oke nu je mappenlijst er is, weet je waarvandaan je het moet halen. Aangezien het in de zelfde directory zit kan je het oproepen met alleen de naam. Maar wil je bijvoorbeeld een file 'erboven' hebben moet je PHP vertellen waar hij moet zoeken. Ik hoop dat dit je een beetje op gang helpt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// Script in optellen.php

// Include van aftellen

include('aftellen.php');

// Include van memberlist
include('../memberlist.php');
// Meer script in optellen.php
?>


Maakt dat het iets duidelijker?
Gewijzigd op 04/01/2014 17:38:15 door Victor G
 
Henk geurts

Henk geurts

05/01/2014 09:24:13
Quote Anchor link
ja maar ik heb maar 1 php bestand
 
E WNSMA

E WNSMA

05/01/2014 11:06:46
Quote Anchor link
Heb je misschien zoiets nodig

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

    if(isset($_POST['submit'])){
    
    $cijfer1 = (isset($_POST['cijfer1']))? (int)$_POST['cijfer1'] : 0;
    $cijfer2 = (isset($_POST['cijfer2']))? (int)$_POST['cijfer2'] : 0;
    
    $totaal = $cijfer1 + $cijfer2;
}

?>


<form method="POST">
<input type="text" name="cijfer1">
<input type="text" name="cijfer2">
<input type="text" name="uitslag" value="<?php if(!isset($totaal)){ echo 0; } else { echo $totaal; } ?>">
<input type="submit" name="submit" value="Berekenen">
</form>


Ben maar een beginner misschien kan het mooier
Gewijzigd op 05/01/2014 11:07:35 door E WNSMA
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.