Overloaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »
Koen Bressers

Koen Bressers

24/10/2006 19:21:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een vraagje. Iemand is bezig met het overloaden van mijn website omdat ik hem een IP ban gaf op mijn website. Hij laadt met een programma of script elke seconde mijn site een aantal keer, zodat ik binnen de kortste keren over mijn data limiet zit.

Vraag is nu of dit onder internetcriminaliteit valt en of dit een geldige reden is om iemand aan te geven. Dit is trouwens niet de 1e keer dat dit gebeurd.

Nog een vraag: kan ik hier iets tegen doen; voorkomen dat hij met dit soort scripts mijn site overloadt?

Mvg,
Koen Bressers.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:49:20
 
Manaus

Manaus

24/10/2006 19:24:00
Quote Anchor link
Weet je wie het is? of heb je zijn ip?
Ik zou naar politie stappen ofzo?
Denk wel dat het iligaal is...
 
Koen Bressers

Koen Bressers

24/10/2006 20:04:00
Quote Anchor link
Ja dat weet ik maar ik moet wel zeker weten dat het illegaal is voordat ik dat kan doen.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/10/2006 20:41:00
Quote Anchor link
Als je het niet weet, kan je toch ook naar de politie gaan. Zij zullen je vast wel een antwoord op je vraag kunnen geven.

Weet je het ip-nummer dan firewal dichtzetten voor dat nummer.
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

05/11/2006 10:45:00
Quote Anchor link
Gewoon zijn IP bannen in een .htaccess bestandje.
 
Raymond ---

Raymond ---

05/11/2006 10:59:00
Quote Anchor link
Andries Louw W. schreef op 05.11.2006 10:45:
Gewoon zijn IP bannen in een .htaccess bestandje.

Dat kan wel, maar dan moet er toch data van je server afgehaald worden. En als je dat heel vaak doet...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2006 11:08:00
Quote Anchor link
Raymond schreef op 05.11.2006 10:59:
Andries Louw W. schreef op 05.11.2006 10:45:
Gewoon zijn IP bannen in een .htaccess bestandje.

Dat kan wel, maar dan moet er toch data van je server afgehaald worden. En als je dat heel vaak doet...


Het enige dat geladen wordt is een htacces bestandje van een paar bytes, dat is vele malen minder dan een webpagina!
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

05/11/2006 11:10:00
Quote Anchor link
en ik zou eventueel ook even contact opnemen met je hoster, misschien dat zij hier iets tegen weten. Of al is het alleen maar om je tijdelijk wat meer bandbreedte te geven zodat je site zometeen niet 'suspended' is.
 
Jeroen

Jeroen

05/11/2006 11:14:00
Quote Anchor link
in prencipe is dit criminaliteit
hij steelt je "bandwidth" toch?
en anders zou je even naar politie site moeten gaan ofzo
 
Eris -

Eris -

05/11/2006 11:40:00
Quote Anchor link
ik wens je veel plezier met de bewijs voering...
 
Wouter

Wouter

05/11/2006 11:45:00
Quote Anchor link
jaja dat is minder,
Maar waar vind ik het IP van iemand die op mijn Guestbook komt
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2006 11:45:00
Quote Anchor link
De politie zal er inderdaad niets aan doen. Een abuse mail naar de provider van die persoon zal mogelijk meer effect hebben.
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

05/11/2006 12:20:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 05.11.2006 11:45:
jaja dat is minder,
Maar waar vind ik het IP van iemand die op mijn Guestbook komt


je kunt met $_SERVER['REMOTE_ADDR'] het ip adres van iemand opvragen, vervolgens kun je deze opslaan in je database.
(en dan maar hopen dat hij geen proxy gebruikt)

ik heb even gezocht, en met deze website http://www.who.is kun je zien bij welke provider iemand zit.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan van Iwaarden
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

05/11/2006 13:42:00
Quote Anchor link
Bovendien staan alle aanroepen van je website in de APache logs.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

05/11/2006 13:58:00
Quote Anchor link
Stefan, en ookal gebruikt hij een proxy, dan blok je die proxy toch.
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

06/11/2006 00:11:00
Quote Anchor link
O ja, nog iets wat je kunt proberen, zet dit tussen de <head> </head> tags:
<script type="text/javascript">
if (window != top){
top.location.href=location.href
}
</script>

Helpt al tegen simpele iframe requests, zo worden sites vaak "geoverload"..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.