Overzicht members

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »
Jorg Heesbeen

Jorg Heesbeen

20/03/2011 02:04:53
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een overzicht gemaakt op mijn website met daarin alle members:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php if ($_SESSION['rank'] != 0) { ?>
<h1>Member beheer</h1>
<table>
<tr><td class="td-table-cms"><a><b>Gebruikersnaam</b></a></td><td class="td-table-cms"><a><b>Naam</b></a></td><td class="td-table-cms"><a><b>Email</b></a></td><td class="td-table-cms"><a><b>Rang</b></a></td><td class="td-table-cms"><a><b>Geblokkeerd</b></a></td></tr>
<?php
$result
= mysql_query("SELECT DISTINCT * FROM users ");
while($row = mysql_fetch_array($result)){
 $rank = $row['rank'];
 $username = $row['username'];
 $name = $row['name'];
 $email = $row['email'];
 $blocked = $row['blocked'];
 echo "<tr><td><a>$username</a></td><td><a>$name</a></td><td><a>$email</a></td><td><a>$rank</a></td><td><a>$blocked</a></td></tr>";
}

?>

</table>
<?php } else { echo '<a><b>Verboden toegang!</b></a>';} ?>


Ik krijg het niet voor elkaar om de members te sorteren op naam (alfabetische volgorde).

Iemand een idee?
Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 10:47:00
 
Maarten PHP

Maarten PHP

20/03/2011 07:01:38
Quote Anchor link
Dat doe je met ORDER BY en dan je veldnaam
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

20/03/2011 09:37:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$aAlfabet
= range('A', 'Z'); //letters die we gaan zoeken

for($i=0;$i<count($aAlfabet);$i++) {
    echo '<a href="users.php?letter='.strtolower($aAlfabet[$i]).'">'.$aAlfabet[$i].'</a> | '; //url van A tot Z weergeven
}

$letter = stripslashes($_GET['letter']);

$res = mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username LIKE '%".mysql_real_escape_string($letter)."%' "); //tabel selecteren


while ($row = mysql_fetch_array($res)) //even een while loopje over de query gooien
{

    if(substr(strtolower($row['username']), 0, 1) == $_GET['actie']) //kijken of de eerste letter van de username de letter heeft waar je om vraagt
    {
        echo $row['username']; //username weergeven
    }
}

?>


zo iets?


edit: even iets aangepast :)
Gewijzigd op 20/03/2011 11:19:10 door Robert dat ben ik
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/03/2011 10:08:13
Quote Anchor link
Laat ik eerst eens vragen wat je met het volgende denkt te bereiken:
SELECT DISTINCT * FROM users

En het dan nog maar niet te hebben over:
- mysql foutafhandeling
- 2de parameter van _fetch_array
- het onnodig aanmaken van variabelen
- waarom je de ene keer quote met ' en dan weer met "
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

20/03/2011 10:20:48
Quote Anchor link
eigelijk wat ik net gaf is meer gewoon een complete lijst van alle members op volgorde van a tot z zonder speciale tekens of status van de members


wat je ook kan doen is gewoon simpel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$res
= mysql_query("SELECT username,status FROM users WHERE status=1"); //maak van 1 een ander getal of variable om de lid zijn status te controlleren.
while ($row = mysql_fetch_array($res))
{

       echo $row['username']; //username
}
?>
Gewijzigd op 20/03/2011 10:21:46 door Robert dat ben ik
 

20/03/2011 10:27:27
Quote Anchor link
MaDHouSe xxxx op 20/03/2011 09:37:00:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

$aAlfabet
= range('A', 'Z'); //letters die we gaan zoeken

for($i=0;$i<count($aAlfabet);$i++) {
    echo '<a href="users.php?letter='.strtolower($aAlfabet[$i]).'">'.$aAlfabet[$i].'</a> | '; //url van A tot Z weergeven
}

$res = mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username LIKE '%".$_GET['actie']."%' "); //tabel selecteren

while ($row = mysql_fetch_array($res)) //even een while loopje over de query gooien
{

    if(substr(strtolower($row['username']), 0, 1) == $_GET['actie']) //kijken of de eerste letter van de username de letter heeft waar je om vraagt
    {
        echo $row['username']; //username weergeven
    }
}

?>


zo iets?


edit: even iets aangepast :)


Gebruik dit NIET, dit is zo onveilig als het maar kan!
Gewijzigd op 20/03/2011 10:27:43 door
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

20/03/2011 10:29:46
Quote Anchor link
Karl Karl op 20/03/2011 10:27:27:
MaDHouSe xxxx op 20/03/2011 09:37:00:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

$aAlfabet
= range('A', 'Z'); //letters die we gaan zoeken

for($i=0;$i<count($aAlfabet);$i++) {
    echo '<a href="users.php?letter='.strtolower($aAlfabet[$i]).'">'.$aAlfabet[$i].'</a> | '; //url van A tot Z weergeven
}

$res = mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username LIKE '%".$_GET['actie']."%' "); //tabel selecteren

while ($row = mysql_fetch_array($res)) //even een while loopje over de query gooien
{

    if(substr(strtolower($row['username']), 0, 1) == $_GET['actie']) //kijken of de eerste letter van de username de letter heeft waar je om vraagt
    {
        echo $row['username']; //username weergeven
    }
}

?>


zo iets?


edit: even iets aangepast :)


Gebruik dit NIET, dit is zo onveilig als het maar kan!


het is een voorbeeld hoe het ongeveer kan

en protectie kan ie er zelf toch wel in zetten?


edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

$letter
= stripslashes($_GET['letter']);

$res = mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username LIKE '%".mysql_real_escape_string($letter)."%' "); //tabel selecteren


?>

zo beter dan?
Gewijzigd op 20/03/2011 11:19:44 door Robert dat ben ik
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/03/2011 11:44:07
Quote Anchor link
@MaDHouSe, totaal niet beter, je maakt het nog erger dan dat het al is.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

20/03/2011 11:45:36
Quote Anchor link
wat dan? bedoel de mysql_real_escape_string doet al veel werk voor je toch?
 

20/03/2011 11:56:31
Quote Anchor link
MaDHouSe xxxx op 20/03/2011 11:45:36:
wat dan? bedoel de mysql_real_escape_string doet al veel werk voor je toch?





Alsjeblieft, bemoei je er niet meer mee en ga beginnershandleidingen doornemen. Dit is dweilen met de kraan open...
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

20/03/2011 12:07:02
Quote Anchor link
We zijn niet allemaal zo goed als jou Karl.

en mensen helpen kan je ook op een normale manier doen.

Daar leren wij ook van en als je dat niet wilt wat doe je hier dan.

En ja ik zelf leer ook nog steets sorry maar ik probeer ook maar een klein voorbeeldje te geven


als ik wat vraag hier krijg ik ook maar halve scripten of niet werkende dingen


het is puur een klein voorbeeldje hoe je mensen op alfabed kunnen zoeken.

en dat mensen gelijk moeten afzeiken tja die zitten er ook tussen ja.

zie wel vaker dingen langs komen die half zijn en die zeiken jullie niet af.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

20/03/2011 12:08:29
Quote Anchor link
maar je moet andere mensen het niet verkeerd aan gaan leren
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

20/03/2011 12:11:05
Quote Anchor link
ging toch om de query hoe die moest..

ik liet alleen zien hoe je local het kon proberen thats it..

maar goed ik krijg hier wel vaker de wind van vore wat ook niet nodig is.

Ik zit mensen ook niet af te zeiken op hun uitleg wat ook soms gewoon zwaar bout is waar je niks mee kunt.

Toevoeging op 20/03/2011 12:22:38:

Vincent Huisman op 20/03/2011 12:08:29:
maar je moet andere mensen het niet verkeerd aan gaan leren



als scripten half zijn leer je er toch geen niks van of wel dan?
+ dat vaak de uitleg ook gewoon nergens op slaat.

wat ik bedoel is dat de uitleg vaak erg kort is en thats it maar er zijn er maar heel erg weinig hier die echt mensen wat uitleggen waar je wat mee kunt

en ook duidelijke voorbeelden geven inplaats van alleen comantaar leveren en halve dingen geven die niet werken.


het lijkt mijn ook logies als je met scripts bezig bent uiteraard eerst local probeerd om te kijken hoe het werkt.


kan me vergissen maar zo werkt het bij mijn wel
Gewijzigd op 20/03/2011 12:11:20 door Robert dat ben ik
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.