?p= zonder p=

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:19:38
Quote Anchor link
Op mijn site krijg je:

site.nl/index.php?p=page

Iemand enig idee hoe ik:

site.nl/page

Kan krijgen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
if(isset($_GET['p'])){

if(file_exists('pages/' . $_GET['p'] . '.php')){

include('pages/' . $_GET['p'] . '.php');
}else{

include('pages/404.php');

}

}else{

include('pages/home.php');

}
gebruik ik nu
Gewijzigd op 07/01/2012 13:23:43 door - Pepijn -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:51:24
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 13:21:17
Quote Anchor link
Waarom wil je dat? Waarom niet gewoon nette url's als:

site.nl/page

Dit kan Google veel beter indexeren. Een URL als 'site.nl/index.php?page' heeft toch geen meerwaarde.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:22:30
Quote Anchor link
Ok doe dat dan maar gewoon site.nl/page

Aangepast in hoofdbericht
Gewijzigd op 07/01/2012 13:24:02 door - Pepijn -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 13:28:57
Quote Anchor link
Verdiep je eens in mod_rewrite ;-)
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:33:15
Quote Anchor link
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 13:34:32
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/01/2012 13:33:15:
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?

Je vraagt toch hulp? Respecteer gewoon dat je hulp krijgt.
Ik zeg toch dat je een naar mod_rewrite kan kijken?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:37:40
Quote Anchor link
Ik heb nu tutorial open maar ik krijg steets 500 error op me site dan iemand enig idee hoe dit moet?

geef aub een voorbeeld
Gewijzigd op 07/01/2012 13:37:58 door - Pepijn -
 
Bram Boos

Bram Boos

07/01/2012 13:38:15
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/01/2012 13:33:15:
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?


Ik begrijp je opmerking niet helemaal, je hebt je vraag toch al gesteld?

Dit zal je misschien wat verder helpen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /?p=$1 [L]
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 13:38:27
Quote Anchor link
Wat zegt je error_log?
Ik heb geen glazen bol verder, dus zou niet weten waarom je die HTTP-500 error krijgt.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:40:38
Quote Anchor link
ik probeer nu dit±
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule index.php index


zymoc.nl.vu
kijk maar hoe erg het nu is

Toevoeging op 07/01/2012 13:42:00:

Bram Boos op 07/01/2012 13:38:15:
Pepijn --- op 07/01/2012 13:33:15:
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?


Ik begrijp je opmerking niet helemaal, je hebt je vraag toch al gesteld?

Dit zal je misschien wat verder helpen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /?p=$1 [L]

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
 
Bram Boos

Bram Boos

07/01/2012 13:54:03
Quote Anchor link
Gebruik je een eigen server, VPS of dedicated of heb je een hosting? Waarschijnlijk staat mod-rewrite uit...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 14:03:19
Quote Anchor link
Kijk daarom eens in de error_log. Die geeft aan wat er fout gaat in je .htaccess.
Dit meldt de foutmelding overigens ook, dat je daar eens een kijkje moet nemen.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 14:14:21
Quote Anchor link
Bram Boos op 07/01/2012 13:54:03:
Gebruik je een eigen server, VPS of dedicated of heb je een hosting? Waarschijnlijk staat mod-rewrite uit...


Hosting.
Mod-Rewrite staat aan.



Toevoeging op 07/01/2012 14:15:41:

[07-Jan-2012 06:56:15] PHP Fatal error: Call to undefined function verplaats() in /home/u657104357/public_html/index.php on line 8

dit was de laatste regel in error_log
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 14:22:21
Quote Anchor link
Niks mis met je .htaccess dus.
Gewijzigd op 07/01/2012 14:33:44 door - Ariën -
 
Niels K

Niels K

07/01/2012 14:39:20
Quote Anchor link
Beste Pepijn,

Wil je a.u.b op je spelling, leestekens en je grammatica letten?
Het is ongelofelijk storend aan het worden. Ik respect voor mensen die jouw vragen kunnen ontcijferen.

Bovenstaande is al een aantal keer gevraagd en je hebt beterschap belooft maar ik zie nog geen enkel resultaat.

Het dringende verzoek om hier echt goed op te letten. Een keer een fout in de spelling is niet erg, maar als een bericht uit meer foute dan goede zinnen bestaat gaat is er echt iets mis.

Alvast bedankt,

Niels Kieviet.
Gewijzigd op 07/01/2012 15:34:55 door Niels K
 
Pim -

Pim -

07/01/2012 15:29:33
Quote Anchor link
En nu komt: 'maar ik ben dyslectisch' en heb dus helemaal geen verantwoordelijkheid om mijn spelling te controleren...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 15:33:20
Quote Anchor link
En dan alsnog is dat geen excuus, als hij dat zal zeggen ;-)

Iedereen met dyslectie weet drommels goed dat Firefox een woordenboek kent, en dat een komma en een leesteken hier en daar wel handig is.
 
Frank WD

Frank WD

07/01/2012 15:37:12
Quote Anchor link
@Aar,

Dat weet niet iedereen. Want ik wist het ook niet.
Ik heb zoals eerder vermeld ook dyslectie, maar ik weet hier op een redelijk goede manier mee om te gaan. Alleen Pepijn doet zich wel heel makelijk af als/mocht die dyslectie hebben?

Daarbij heeft dyslectie niks te maken met komma's en leestekens, want dat niet gebruiken is rond uit luiheid.
Gewijzigd op 07/01/2012 15:38:25 door Frank WD
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 16:30:40
Quote Anchor link
Nee ik heb geen dyslectie Ik tiep gewoon veel te snel.
 
Eddy B

Eddy B

07/01/2012 16:39:28
Quote Anchor link
Nou, laten we dan daar maar eens mee stoppen.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/01/2012 16:45:26
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/01/2012 16:30:40:
Nee ik heb geen dyslectie Ik tiep gewoon veel te snel.


Leer dan eerst typen.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.