?p= zonder p=

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:19:38
Quote Anchor link
Op mijn site krijg je:

site.nl/index.php?p=page

Iemand enig idee hoe ik:

site.nl/page

Kan krijgen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
if(isset($_GET['p'])){

if(file_exists('pages/' . $_GET['p'] . '.php')){

include('pages/' . $_GET['p'] . '.php');
}else{

include('pages/404.php');

}

}else{

include('pages/home.php');

}
gebruik ik nu
Gewijzigd op 07/01/2012 13:23:43 door - Pepijn -
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 10:05:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 13:21:17
Quote Anchor link
Waarom wil je dat? Waarom niet gewoon nette url's als:

site.nl/page

Dit kan Google veel beter indexeren. Een URL als 'site.nl/index.php?page' heeft toch geen meerwaarde.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:22:30
Quote Anchor link
Ok doe dat dan maar gewoon site.nl/page

Aangepast in hoofdbericht
Gewijzigd op 07/01/2012 13:24:02 door - Pepijn -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 13:28:57
Quote Anchor link
Verdiep je eens in mod_rewrite ;-)
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:33:15
Quote Anchor link
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 13:34:32
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/01/2012 13:33:15:
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?

Je vraagt toch hulp? Respecteer gewoon dat je hulp krijgt.
Ik zeg toch dat je een naar mod_rewrite kan kijken?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:37:40
Quote Anchor link
Ik heb nu tutorial open maar ik krijg steets 500 error op me site dan iemand enig idee hoe dit moet?

geef aub een voorbeeld
Gewijzigd op 07/01/2012 13:37:58 door - Pepijn -
 
Bram Boos

Bram Boos

07/01/2012 13:38:15
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/01/2012 13:33:15:
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?


Ik begrijp je opmerking niet helemaal, je hebt je vraag toch al gesteld?

Dit zal je misschien wat verder helpen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /?p=$1 [L]
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 13:38:27
Quote Anchor link
Wat zegt je error_log?
Ik heb geen glazen bol verder, dus zou niet weten waarom je die HTTP-500 error krijgt.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 13:40:38
Quote Anchor link
ik probeer nu dit±
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule index.php index


zymoc.nl.vu
kijk maar hoe erg het nu is

Toevoeging op 07/01/2012 13:42:00:

Bram Boos op 07/01/2012 13:38:15:
Pepijn --- op 07/01/2012 13:33:15:
Waarom zou ik het aan phphulp vragen?


Ik begrijp je opmerking niet helemaal, je hebt je vraag toch al gesteld?

Dit zal je misschien wat verder helpen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]*)$ /?p=$1 [L]

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
 
Bram Boos

Bram Boos

07/01/2012 13:54:03
Quote Anchor link
Gebruik je een eigen server, VPS of dedicated of heb je een hosting? Waarschijnlijk staat mod-rewrite uit...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 14:03:19
Quote Anchor link
Kijk daarom eens in de error_log. Die geeft aan wat er fout gaat in je .htaccess.
Dit meldt de foutmelding overigens ook, dat je daar eens een kijkje moet nemen.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 14:14:21
Quote Anchor link
Bram Boos op 07/01/2012 13:54:03:
Gebruik je een eigen server, VPS of dedicated of heb je een hosting? Waarschijnlijk staat mod-rewrite uit...


Hosting.
Mod-Rewrite staat aan.



Toevoeging op 07/01/2012 14:15:41:

[07-Jan-2012 06:56:15] PHP Fatal error: Call to undefined function verplaats() in /home/u657104357/public_html/index.php on line 8

dit was de laatste regel in error_log
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 14:22:21
Quote Anchor link
Niks mis met je .htaccess dus.
Gewijzigd op 07/01/2012 14:33:44 door - Ariën -
 
Niels K

Niels K

07/01/2012 14:39:20
Quote Anchor link
Beste Pepijn,

Wil je a.u.b op je spelling, leestekens en je grammatica letten?
Het is ongelofelijk storend aan het worden. Ik respect voor mensen die jouw vragen kunnen ontcijferen.

Bovenstaande is al een aantal keer gevraagd en je hebt beterschap belooft maar ik zie nog geen enkel resultaat.

Het dringende verzoek om hier echt goed op te letten. Een keer een fout in de spelling is niet erg, maar als een bericht uit meer foute dan goede zinnen bestaat gaat is er echt iets mis.

Alvast bedankt,

Niels Kieviet.
Gewijzigd op 07/01/2012 15:34:55 door Niels K
 
Pim -

Pim -

07/01/2012 15:29:33
Quote Anchor link
En nu komt: 'maar ik ben dyslectisch' en heb dus helemaal geen verantwoordelijkheid om mijn spelling te controleren...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2012 15:33:20
Quote Anchor link
En dan alsnog is dat geen excuus, als hij dat zal zeggen ;-)

Iedereen met dyslectie weet drommels goed dat Firefox een woordenboek kent, en dat een komma en een leesteken hier en daar wel handig is.
 
Frank WD

Frank WD

07/01/2012 15:37:12
Quote Anchor link
@Aar,

Dat weet niet iedereen. Want ik wist het ook niet.
Ik heb zoals eerder vermeld ook dyslectie, maar ik weet hier op een redelijk goede manier mee om te gaan. Alleen Pepijn doet zich wel heel makelijk af als/mocht die dyslectie hebben?

Daarbij heeft dyslectie niks te maken met komma's en leestekens, want dat niet gebruiken is rond uit luiheid.
Gewijzigd op 07/01/2012 15:38:25 door Frank WD
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

07/01/2012 16:30:40
Quote Anchor link
Nee ik heb geen dyslectie Ik tiep gewoon veel te snel.
 
Eddy B

Eddy B

07/01/2012 16:39:28
Quote Anchor link
Nou, laten we dan daar maar eens mee stoppen.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/01/2012 16:45:26
Quote Anchor link
Pepijn --- op 07/01/2012 16:30:40:
Nee ik heb geen dyslectie Ik tiep gewoon veel te snel.


Leer dan eerst typen.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.