paar vraagjes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »
Marijn kok

marijn kok

27/02/2011 20:05:16
Quote Anchor link
halla,
ik heb een paar vraagjes

ik heb dit boven aan een pagina:
if($row['status'] => 2)
{

hoe kan ik zorgen dat iedereen die een hogere status heeft ook op die pagina kan?

of moet ik dan doen:

if($row['status'] => 4)
{
if($row['status'] => 3)
{
if($row['status'] => 2)
{

script/tekst
}
}
}


2de vraag
hoe kan ik elke bezoeker een standaart status van 1 geven?
zonder dat zij zich hoeven te registreren of iets.

laatste vraag
kan ik mijn database gegevens ophalen in mijn config en ze dan over mijn website ophalen zodat ik niet steeds:
$result = mysql_query("SELECT * FROM Persons");

while($row = mysql_fetch_array($result))

dat hoef te doen?

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 11:39:56
 

27/02/2011 20:08:08
Quote Anchor link
Vraag 1&2: operators.
Vraag 3: Deze vraag snap ik niet echt, wel zie ik dat je foutafhandeling ontbreekt!
 
Marijn kok

marijn kok

27/02/2011 20:11:25
Quote Anchor link
ik wil zeg maar gegevens uit de database halen en ze in strings in me config zetten.
zodat ik dat makkelijk in mijn pagina's kan zetten.

dus dan hoef ik alleen maar te doen:
. $row['naam'] .

en niet steeds die hele code.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

27/02/2011 20:11:57
Quote Anchor link
Voor vraag 3 zou het kunnen, maar volgens mij stel je dan wel de veiligheid van je website op de proef. En de while loop kan je niet in je config zetten.

Edit:

Als je dat al gaat doen gebruik dan in elk geval nog mysql_real_escape_string()
Gewijzigd op 27/02/2011 20:15:05 door Bas IJzelendoorn
 
Jasper DS

Jasper DS

27/02/2011 20:17:28
Quote Anchor link
Laatste vraag (als ik je goed begrijp) :
steek gewoon alle data in een var, include dan de config in elk bestand en gebruik de var
 
Sander de Vos

Sander de Vos

27/02/2011 20:22:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// 3e vraag
$result = mysql_query("SELECT * FROM Persons");
while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
    $config1 = $row['config1'];
    $config2 = $row['config2'];
    $config3 = $row['config3'];
}

?>


Nu alleen nog een foutafhandeling.
 
Marijn kok

marijn kok

27/02/2011 20:25:00
Quote Anchor link
oke, bedankt.

over vraag 1 nog, krijg ik steeds een error:S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
include 'inc/config.php';
top();

$query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE gebruikersnaam = ".$_SESSION['gebruiker']."");

$row = mysql_fetch_assoc($query);

    if($row['status'] => 2)
        {

        gelukt:P
        } else {
                U bent niet bevoegd
        }


menu();
foot();
?>

dat heb ik

error:
Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /home/marijn/domains/vanmarijn.nl/public_html/contact.php on line 9

alleen ik snap de error niet:S
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

27/02/2011 20:28:43
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
include 'inc/config.php';
top();

$query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE gebruikersnaam = ".$_SESSION['gebruiker']."");

$row = mysql_fetch_assoc($query);

    if($row['status'] >= 2)
        {

               echo "gelukt:P";
        }
else {
                echo "U bent niet bevoegd";
        }



menu();
foot();
?>


edit:
let ook even op mysql injectie en op net coderen.
Gewijzigd op 27/02/2011 20:29:05 door Joris van Rijn
 
Marijn kok

marijn kok

27/02/2011 20:31:40
Quote Anchor link
hij zegt: Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in
en hij zegt ook u bent niet bevoegd.

maar dat moet er niet staan wat ik ben ingelogd:S
 
Jasper DS

Jasper DS

27/02/2011 20:32:23
Quote Anchor link
en bouw een foutafhandeling in voor je query
 
Marijn kok

marijn kok

27/02/2011 20:34:18
Quote Anchor link
oke, ik zal kijken of dat gaat lukken.
 
Sander de Vos

Sander de Vos

27/02/2011 20:45:15
Quote Anchor link
Hij geeft die foutmelding omdat je query niet goed word uitgevoerd.
Pas dus eerst de query aan zodat hij het wél doet, jij hebt het over de tabel Persons, gebruik dan ook de tabel Persons en niet leden.

De scripts die we hier als voorbeeld geven, zijn ook een voorbeeld, en niet meer.
Dus een voorbeeld zal je altijd zelf nog moeten aanpassen, want wij weten niet precies hoe je database eruitziet, en hebben ook geen zin om alles voor te kauwen.
Gewijzigd op 27/02/2011 20:45:33 door Sander de Vos
 
Arjan -

Arjan -

27/02/2011 23:49:35
Quote Anchor link
@Joris: je vergeet wel enkele quotes om de waarde van het gebruikersnaamveld.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.