page=....php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Neville

Neville

03/01/2007 09:41:00
Quote Anchor link
Hallo, allemaal

Ik ben bezig met een site te maken, alleen ik kan niet echt php.
Dit is mijn hoofpagina, en nu zoek ik een script waarme altijd in het onderste vak waar nu de trailers staan, dat daar de nieuwe pagina komt.
Dat het zo'n systeempje is dat de URL er dan zo uit komt te zien.
http://moviechaos.nl/contact/index.php?page=toonvraag.php

Alleen dan op de hoofdpagina zelf, dat is gewoon www.moviechaos.nl
Wat hierboven staat heb ik geprobeert zelf te maken, alleen het lukte niet omdat ik mijn index nog niet gemaakt heb en ik weet niet hoedat ik hem goed moet scripten. Je komt op de bovenstaande pagina door naar deze te gaan en op stuur op te klikken.
http://moviechaos.nl/contact/maakvraag.php
Alleen dat werkt dan niet omdat de index niet bestaat.

Groetjes Neville
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Neville
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:37:38
 
- wes  -

- wes -

03/01/2007 09:43:00
Quote Anchor link
ja en je vraag is?
 
Neville

Neville

03/01/2007 09:57:00
Quote Anchor link
Sorry, was inderdaad een beetje vaag.
Gewoon ofdat er een simpel script voor bestaan dat de pagina´s daar weergegeven worden zodat er overal de zelfde layout is. En dat dan de pagina URl zoiets wordt als
index.php?page=toonvraag.php
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/01/2007 10:30:00
Quote Anchor link
maak gebruik van isset in_array en file_exists

Dan zouw je een redelijk goede en veilige kunnen maken:) Zo eerst zelf iets proberen en als je der niet uitkomt helpen we je maar als te graag:)

GR. mebus
 
Aaa Trump

aaa Trump

03/01/2007 10:30:00
Quote Anchor link
Dit doe je via switch($page){

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
switch($page){
case
"home": include "inc/home.inc" ;  break;
case
"contact": include "inc/contact.inc" ; break;
}
[
/code]

Tip:
Koop een phpboek in veel boeken wordt dit uitgebreid behandeld.
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

03/01/2007 10:40:00
Quote Anchor link
Veel bibliotheken hebben ook php boeken!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/01/2007 10:46:00
Quote Anchor link
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus
 
- -

- -

03/01/2007 10:59:00
Quote Anchor link
Niet getest:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$pages
= array(
"home" => "home.php",
"register" => "user_register.php",
"guestbook" => "guestbook.php"
);
$standard = "home";
$page = issest($_GET['page']) ? $_GET['page'] : $standard;

if(in_array($page, $pages) && file_exists($pages[$page]))
{

include_once($pages[$page]);
}

else
{
include_once($pages[$standard]);
}


?>
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

03/01/2007 11:28:00
Quote Anchor link
Als je dit helemaal boven in je index pagina zet dan heb je het zo, index.php?page=.... (zonder .php erachter)

Wel getest want ik gebruik het zelf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if(!isset($_GET['page']))  
{

    $_GET['page']        =        'home';
}


if($_GET['page']    ==         'index')
{

    $_GET['page']        =        'home';
}


if(!file_exists($_GET['page'].'.php'))
{

    $_GET['page']        =        '404';
}

?>

wat tekst met menu enzo

waar de paginas moeten komen met ?page=...,
<?php include $_GET['page'].'.php'; ?>
en als je wilt weer wat tekst.


de standaart pagina die hij laat zien in home.php
dat kan je veranderen door deze dingen te veranderen: $_GET['page'] = 'home';
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arwin vdv
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:06:00
Quote Anchor link
Okee bedankt alvast allemaal, ik zou een wat dingen gaan proberen.
Ik had al een PHP boek: PHP 5 en MySQL De basis
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:50:00
Quote Anchor link
Hoe wat voor een code moet ik gebruiken dat die pagina in een bepaalde tabel komt?
De tabel heet "blok"
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/01/2007 19:55:00
Quote Anchor link
Een pagina in een tabel???
 
Neville

Neville

03/01/2007 19:58:00
Quote Anchor link
Ja ik heb nu bijvoorbeeld als je naar de home pagina gaat, www.moviechaos.nl
dan zie je onderaan die film trailers staan. Die staan daar via deze code. in die tabel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "trailers.php"; ?>


Maar dan wil ik dat op die plaats elke keer een andere pagina komt via de link.

groetjes
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/01/2007 20:06:00
Quote Anchor link
Via welke link?
 
Neville

Neville

03/01/2007 20:13:00
Quote Anchor link
Ja, dat zoek ik nou juist. Dat als je bovenin op Downloads klikt dat je dan daar de download pagina te zien krijgt, en als je op trailers klikt die weer. enz...
 
Neville

Neville

07/01/2007 17:46:00
Quote Anchor link
Ik heb nu elk gedeelte van de site los gemaakt. En een apparte php file van gemaakt. Op de index pagina is het nu zo dat er verschillende tabellen zijn en ik elke tabel staat het zo van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "header.php"; ?>

of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "menu.php"; ?>

enz.

Is het dan te maken dat elke keer dat je op een link klikt dat dan bijvoorbeeld alleen in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "edit.php"; ?>

een andere pagina laad?

Dat die veranderd in bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php require "blabla.php"; ?>


http://moviechaos.nl/test/

Groetjes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Neville
 
Jacco Engel

Jacco Engel

07/01/2007 17:49:00
Quote Anchor link
mebus schreef op 03.01.2007 10:46:
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus


Dan moet je nog al je pages in een array zetten.

Dan kun je het nog sneller doen met file_exists()
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/01/2007 17:49:00
Quote Anchor link
Ja, als je je links er zo uit laat zien:

<a href="?pag=edit">edit</a>
<a href="?pag=blabla">blabla</a>
 
Neville

Neville

09/01/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 07.01.2007 17:49:
mebus schreef op 03.01.2007 10:46:
@robin,, heb jij zin om zo een irritant lang script te gaan maken? Denk het niet gewoon de pagina's in een array zetten die je wel mag oproepen en kijken met in_array of ie der in voorkomt de pagina die je via $_GET['page'] oproept

GR. mebus


Dan moet je nog al je pages in een array zetten.

Dan kun je het nog sneller doen met file_exists()


Hoe werkt dat in een array zetten of met file_exists(). Ik ben echt een PHP noob. Ik heb op dit moment nog niet veel losse pagina's dus nu is het nog makkelijk voor me om die dingen erin te plaatsen.

Groetjes. En nog bedankt voor de hulp
 
PHP Newbie

PHP Newbie

09/01/2007 20:16:00
Quote Anchor link
Misschien een idee om dit ook in de FAQ op te nemen, of iig een linkje naar een topic waarin het goed uitgeloegd wordt, deze vraag komt elke week wel een paar keer voorbij, en omdat de mensen die deze vraag stellen vaak niet weten dat het met een $_GET kan, is het een erg lastig element om op te zoeken in het forum...
 
Neville

Neville

11/01/2007 06:58:00
Quote Anchor link
Weet je een topic waarin dit uitgelegd wordt?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.