Pagerankverhogen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Asker

Asker

05/02/2009 02:11:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik heb een domeinnaam aangeschaft zoals bij onderwerp staat maar dan met .NL erachter. Ik vroeg mij af wat jullie van deze domeinnaam vinden en wat jullie ervan vinden dat ik deze (best wel goede) domeinnaam wil gebruiken waarbij mensen die een eigen website hebben hun website kunnen promoten op mijn website.

PS: website is nog niet 100% online, dit zal tussen a.s vrijdag en zondag gebeuren.

Ik hoor graag (tot zo ver) jullie mening!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Asker
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 20:02:14
 
Winston Smith

Winston Smith

05/02/2009 08:57:00
Quote Anchor link
En om welke domeinnaam gaat het dan? :-/
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

05/02/2009 08:58:00
Quote Anchor link
wat ik er van vind.
1 tables not done.
2 je site aanmelden op en andere site heeft pas zijn als de site relevant is
en ik zie niet met welk site jij relevantie heeft dus ik zou er ook weinig in zien om mijn site aan temelden bij jou site.
3 domein naam is idd wel oke.
ps je site is 0% online :)


@kasper
dat was voor mij ook eerst letterlijk en raadsel
Pagerankverhogen.nl ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/02/2009 09:06:00
Quote Anchor link
@Asker

Tegen dat soort linkdatabases heeft Google al lang oplossingen bedacht. Het gaat niet om het 'aantal links' maar om het 'aantal rélevante links'. Jou domeinnaam zou alleen interessant kunnen zijn om je op aan te melden als je website over SEO en met name: pagerank gaat.

Meld iemand zich aan op zo'n "linkdump" dan werkt dat alleen maar negatief op de pagerank. Stijgen is moeilijk, dalen is makkelijk en omhoog komen daarna weer moeilijker. -> Conclusie: mensen zullen zich hoogstwaarschijnlijk niet aan willen melden (iig niet als ze kennis hebben van hoe Google werkt, waar die op let) omdat ze er niet door zullen stijgen in rank, maar eerder dalen.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

05/02/2009 13:27:00
Quote Anchor link
Inderdaad, ik zou mijn site er echt niet op willen zetten. En stel je voor dat Google jou pagina een pagerank van bijv 4 geeft en er staan honderden links op, dan schiet het per link nog totaal niet op. Het heeft geen enkele zin en net als Robert ook zegt, de onderwerpen van de sites zijn compleet verschillend. Google is intelligent genoeg om dit op te merken.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/02/2009 15:29:00
Quote Anchor link
@Niek

Het aantal links op een pagina maakt niet veel uit, als het relevante links zijn niet in elk geval.

Startpagina hoort (vanwege het aanbieden van relevante links per onderwerp) niet bij zo'n standaard linkdump, dwz dat je niet ineens in Rank verlaagd als je daar bij bent aangemeld. -> Maar ook daar hoef je niet te rekenen op veel verhogen van je rank, omdat alles wat er er daar gebeurt links verzamelen is, dus super relevant voor het onderwerp is het niet, omdat er geen informatie over het onderwerp zelf te vinden is.
 
Asker

Asker

05/02/2009 16:13:00
Quote Anchor link
En wat als ik het gebruik om (gratis) linkpartners te worden met websites die ook te maken hebben met pageranks, en dat die linkpartners minimaal PR3 moeten hebben o.i.d?
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

05/02/2009 16:17:00
Quote Anchor link
ja dan word jou site idd beter,
als jou site met page ranking te maken heeft.

maar dan ken je nog steeds niet iemand anders helpen die nix met page ranking te maken heeft ;)
 
Asker

Asker

05/02/2009 21:19:00
Quote Anchor link
@ RVW (en alle andere leden van phphulp.nl)

Aan de ene kant denk ik erover om (gratis) linkpartners te worden met websites die PR3 of hoger hebben.

Aan de andere kant denk ik, pagerank is niet belangrijk, zolang ik maar veel bezoekers en "klanten" krijg op mijn website die willen adverteren op mijn website. Als ik daarmee een aardig zakcentje verdien dan maakt voor mij PR niet uit.

Of heb ik het verkeerd?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

05/02/2009 21:32:00
Quote Anchor link
Ik reageer kort, zit op mijn iphone in de trein. Als je echt geld wilt verdienen kun je 2 dingen doen (mening);

A) stoppen. Bovenstaande ideeen gaan niks opleveren.
B) de url is geinig, begin een weblog/ website met interessante artikelen, eigen content (mits je die kennis hebt) en gooi niet je website vol met banners en links. Je moet investeren! Tijd! moeite! En pas als je veel bezoekers hebt kun je enkele relefante advertenties toevoegen ...

Maar -echt- geld verdienen? Appeltaart als het je lukt!
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

05/02/2009 22:19:00
Quote Anchor link
Afbeelding bovendien ook nog eens web 2.0 en uitgerust met de laatste gadgets (LOL)
 

05/02/2009 22:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta name="GENERATOR" content="Parallels Plesk Sitebuilder 4.5.0">

Dat zegt genoeg.
Zie ook mijn topic: Template site reviews sluiten.
 
Asker

Asker

06/02/2009 12:58:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 05.02.2009 22:21:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta name="GENERATOR" content="Parallels Plesk Sitebuilder 4.5.0">

Dat zegt genoeg.
Zie ook mijn topic: Template site reviews sluiten.

Hallo,

tijdens het registreren van mijn domeinnaam kon ik ervoor kiezen om sitebuilder erbij te nemen (gratis, proefversie voor 1 maand).

Dat heb ik dus gedaan. En toen heb ik inloggegevens gekregen voor de sitebuilder etc.

en daarvanuit heb ik op een makkelijke manier mijn website gemaakt. Vandaar dat er Parallels Plesk Sitebuilder 4.5.0 staat.

mvg,
Asker
 
Asker

Asker

06/02/2009 13:01:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 05.02.2009 22:19:
Afbeelding bovendien ook nog eens web 2.0 en uitgerust met de laatste gadgets (LOL)

Hallo,

wat bedoel jij met "web 2.0 en uitgerust met de laatste gadgets" ?

mvg,
Asker
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

06/02/2009 13:17:00
Quote Anchor link
hij bedoelt dat je site lelijk is:) en nutteloos nu.

en niet bumpen aub je hebt en edit knop
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

06/02/2009 13:30:00
Quote Anchor link
Ik sluit me aan bij Arjan Kapteijn.

Zo'n URL is interessant als je informatie/artikelen schrijft over page ranking.

Als ik schoenen op m'n website verkoop heb ik er echter weinig aan dat een site met als url 'pagerankverhogen.nl' naar mij verwijst.

Het aantal links naar je site zegt lang niet alles over je pagerank.
 
Asker

Asker

06/02/2009 15:06:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik snap nu niet waarom jullie mij "aanvallen".
Mijn website is nog niet 100% af. Zodra het script af is dan zal het doorgelinkt worden naar de juiste locatie en de "echte" website.

Dit is gewoon een tijdelijke index pagina totdat het af is, de "echte" site wordt niet met een sitebuilder of iets dergelijks gemaakt.

Ik vraag in mijn topic alleen wat jullie van mijn domeinnaam vinden en wat jullie van mijn idee(tjes) vinden. Ik heb niet gezegd dat ik dit (huidige pagina) heel mooi vindt zoals een lid in zijn reactie schrijft.

Maar toch bedankt voor jullie reacties!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Asker
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/02/2009 15:56:00
Quote Anchor link
@Asker

In het begin van het topic zijn er wel goede reacties op je vraag gekomen. Het is een interessante URL, maar wel alleen als je zelf genoeg kennis hebt betreffende het onderwerp.
Zoals al eigenlijk meteen uit jou vraag blijkt heb jij die kennis niet. Voor bezoekers en evt. linkpartners wordt zo'n site alleen maar interessant als je wat toevoegt aan de reeds bestaande lijst met websites omtrent dat onderwerp.

Ik geef jou wat dat betreft heel weinig kans van slagen en kan van hier op de site zo een aantal opnoemen die wel behoorlijke SEO kennis hebben. Maar zelfs voor hen is het bijna geen doen om daar iets heel goeds van te maken, wat ook wat toevoegt.

Conclusie: Leuke domeinnaam, maar je zult er weinig aan hebben.

edit:
Ik heb 't topic ook ff wat opgeschoont. ZOals het nu ging kan echt niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Asker

Asker

06/02/2009 18:53:00
Quote Anchor link
Hallo,

Na alle reacties hier en andere fora heb ik besloten een weblog te openen (wordpress) en artikelen te schrijven over pagerank etc.

en dan kan ik later nog google ads toevoegen.
 
Asker

Asker

12/02/2009 15:07:00
Quote Anchor link
Mijn website staat op dit moment online. Zouden jullie nu willen kijken en vertellen wat jullie er nu van vinden?

positieve en negatieve feedback welkom.

- Op dit moment gebruik ik een simpele template wat nog aangepast kan worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Asker
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

12/02/2009 15:56:00
Quote Anchor link
wat vind je der zelf van?

zou jij zelf deze site door lezen omdat het vernieuwde informatie bied?
voor de rest leuke template.....
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.