Pagina nummering

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »
Arco

Arco

22/06/2007 09:16:00
Quote Anchor link
hoe krijg ik hier pagina nummering in? ik heb van alles geprobeert maar het lukt niet...

hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<HTML>
    <HEAD>
        <TITLE>Onsureterp.nl Film's</TITLE>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    </head>
    <body>

<br>
<?php
            function smilie($tekst)
            {

                $smilie = array ("(drewl)", "(r)", "(rip)", "(l)", "(o)", "(love)", "(finger)", "\o/", "(checked)", "(check)", "(blush)", "})", ";)", ":o", ":)", "_O_", "(cool)", "(dork)", ":D", ":9", ":+", "O+", "(rock)", "(c)", "(huh)", "(q)", "(dead)", "(hehe)", ":(", "B-)", "(b)", "(censored)", ":?", "(K)", "(n)");
                $img = array ("<img src=\"images/smilies/1.gif\">", "<img src=\"images/smilies/2.gif\">", "<img src=\"images/smilies/3.gif\">", "<img src=\"images/smilies/4.gif\">", "<img src=\"images/smilies/5.gif\">", "<img src=\"images/smilies/6.gif\">", "<img src=\"images/smilies/7.gif\">", "<img src=\"images/smilies/8.gif\">", "<img src=\"images/smilies/9.gif\">", "<img src=\"images/smilies/10.gif\">", "<img src=\"images/smilies/11.gif\">", "<img src=\"images/smilies/12.gif\">", "<img src=\"images/smilies/13.gif\">", "<img src=\"images/smilies/14.gif\">", "<img src=\"images/smilies/15.gif\">", "<img src=\"images/smilies/16.gif\">", "<img src=\"images/smilies/17.gif\">", "<img src=\"images/smilies/18.gif\">", "<img src=\"images/smilies/19.gif\">", "<img src=\"images/smilies/20.gif\">", "<img src=\"images/smilies/21.gif\">", "<img src=\"images/smilies/22.gif\">", "<img src=\"images/smilies/23.gif\">", "<img src=\"images/smilies/24.gif\">", "<img src=\"images/smilies/25.gif\">", "<img src=\"images/smilies/26.gif\">", "<img src=\"images/smilies/27.gif\">", "<img src=\"images/smilies/28.gif\">", "<img src=\"images/smilies/29.gif\">", "<img src=\"images/smilies/30.gif\">", "<img src=\"images/smilies/31.gif\">", "<img src=\"images/smilies/32.gif\">", "<img src=\"images/smilies/33.gif\">", "<img src=\"images/smilies/34.gif\">", "<img src=\"images/smilies/36.gif\">");
                $aantal = count($smilie);
                for ($var = 0; $var < $aantal; $var++ )
                {

                    $tekst = str_replace($smilie[$var], $img[$var], $tekst );
                }

                return $tekst;
            }

            include('mysql.php');
            include('parse.php');

            $newsquery = mysql_query("SELECT * FROM `ureterpfotovdmaand` ORDER BY `ID` DESC");


            echo"<center>";
            while($news = mysql_fetch_assoc($newsquery))
            {

                $date = date('d-m-Y', $news['datum']);

                $bericht = $news['bericht'];
                $bericht = parse($bericht);
                $bericht = smilie($bericht);
                $bericht = nl2br($bericht);
                $bericht = str_replace('&apos;',"'",$bericht);
                $bericht = str_replace('&quote;','"',$bericht);
                echo"

                  <table border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
                        <tr>
                          <td class='mcheader'>"
.$news['title']."
            
            </font>
            </td>
                        </tr>
                        <tr>
                          <td class='maincbbg'><table width='97%' border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
                              <tr>
    
<br>                           <td>            
<center>
<img src='http://www.onsureterp.nl/includes/fotovdmaand/"
.$news['title'].".jpg' width='50' height='50' /><a href='http://www.onsureterp.nl/includes/fotovdmaand/".$news['title'].".jpg' TARGET='_blank'>klik hier</a><br>
</center>
<br>

            </td>
                              </tr>
                          </table></td>
                        </tr>
                        <tr>
                          <td><img src='../../images/mcb_footer.gif' alt='footer' width='368' height='10' /></td>
                        </tr>
                          </table>



                "
;
            }

        ?>



        </center>
    </BODY>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 00:28:06
 
GaMer B

GaMer B

22/06/2007 09:23:00
Quote Anchor link
Twee gouden regels van mij:
1). Mr. G. Oogle is your best friend.
2). Mr. Z. OekfunctieopPHPhulp.nl is your best friend.

Wat ik er mee wil zeggen: Er zijn al velen topics hier over geweest.
Klik
 
Arco

Arco

22/06/2007 09:24:00
Quote Anchor link
weet ik maar ik krijg hem er niet in het script...
 
GaMer B

GaMer B

22/06/2007 09:29:00
Quote Anchor link
Wie is hem? Welk script heb je gebruikt? Waarom krijg je hem er niet in?
 
Arco

Arco

22/06/2007 09:33:00
Quote Anchor link
nou pak voor de lol, een pagina nummer script, ik weet nite hoe ik hem in mijn script moet integreeren,... ben nog maar een beginner in php(A)
 
GaMer B

GaMer B

22/06/2007 09:41:00
Quote Anchor link
Nou, hier heb je d'r al 4: Klik
Ik vind dat je ze gewoon goed moet bestuderen en alle dingetjes moet snappen wat ze doen etc. Dan leer je d'r ook wat van ipv het iemand anders laten doen...
Als je iets totaal niet snapt (nadat je de functie opgezocht hebt op php.net) kun je voor opheldering vragen. Dat mag natuurlijk altijd :) ;)
 
Erik Rijk

Erik Rijk

22/06/2007 09:49:00
Quote Anchor link
http://phphulp.nl/php/scripts/6/786/

Hier zit ook een pagina nummeringsscript in. Werkt perfect, je mag alleen wel zelf uitzoeken hoe hij werkt ;)

Daar leer je wel goed van trouwens :) Geeft je ook weer voldoening als het gelukt is, wat wil je nog meer ;)

Succes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.