Pagina nummering

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »
Arco

Arco

22/06/2007 09:16:00
Quote Anchor link
hoe krijg ik hier pagina nummering in? ik heb van alles geprobeert maar het lukt niet...

hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<HTML>
    <HEAD>
        <TITLE>Onsureterp.nl Film's</TITLE>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    </head>
    <body>

<br>
<?php
            function smilie($tekst)
            {

                $smilie = array ("(drewl)", "(r)", "(rip)", "(l)", "(o)", "(love)", "(finger)", "\o/", "(checked)", "(check)", "(blush)", "})", ";)", ":o", ":)", "_O_", "(cool)", "(dork)", ":D", ":9", ":+", "O+", "(rock)", "(c)", "(huh)", "(q)", "(dead)", "(hehe)", ":(", "B-)", "(b)", "(censored)", ":?", "(K)", "(n)");
                $img = array ("<img src=\"images/smilies/1.gif\">", "<img src=\"images/smilies/2.gif\">", "<img src=\"images/smilies/3.gif\">", "<img src=\"images/smilies/4.gif\">", "<img src=\"images/smilies/5.gif\">", "<img src=\"images/smilies/6.gif\">", "<img src=\"images/smilies/7.gif\">", "<img src=\"images/smilies/8.gif\">", "<img src=\"images/smilies/9.gif\">", "<img src=\"images/smilies/10.gif\">", "<img src=\"images/smilies/11.gif\">", "<img src=\"images/smilies/12.gif\">", "<img src=\"images/smilies/13.gif\">", "<img src=\"images/smilies/14.gif\">", "<img src=\"images/smilies/15.gif\">", "<img src=\"images/smilies/16.gif\">", "<img src=\"images/smilies/17.gif\">", "<img src=\"images/smilies/18.gif\">", "<img src=\"images/smilies/19.gif\">", "<img src=\"images/smilies/20.gif\">", "<img src=\"images/smilies/21.gif\">", "<img src=\"images/smilies/22.gif\">", "<img src=\"images/smilies/23.gif\">", "<img src=\"images/smilies/24.gif\">", "<img src=\"images/smilies/25.gif\">", "<img src=\"images/smilies/26.gif\">", "<img src=\"images/smilies/27.gif\">", "<img src=\"images/smilies/28.gif\">", "<img src=\"images/smilies/29.gif\">", "<img src=\"images/smilies/30.gif\">", "<img src=\"images/smilies/31.gif\">", "<img src=\"images/smilies/32.gif\">", "<img src=\"images/smilies/33.gif\">", "<img src=\"images/smilies/34.gif\">", "<img src=\"images/smilies/36.gif\">");
                $aantal = count($smilie);
                for ($var = 0; $var < $aantal; $var++ )
                {

                    $tekst = str_replace($smilie[$var], $img[$var], $tekst );
                }

                return $tekst;
            }

            include('mysql.php');
            include('parse.php');

            $newsquery = mysql_query("SELECT * FROM `ureterpfotovdmaand` ORDER BY `ID` DESC");


            echo"<center>";
            while($news = mysql_fetch_assoc($newsquery))
            {

                $date = date('d-m-Y', $news['datum']);

                $bericht = $news['bericht'];
                $bericht = parse($bericht);
                $bericht = smilie($bericht);
                $bericht = nl2br($bericht);
                $bericht = str_replace('&apos;',"'",$bericht);
                $bericht = str_replace('&quote;','"',$bericht);
                echo"

                  <table border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
                        <tr>
                          <td class='mcheader'>"
.$news['title']."
            
            </font>
            </td>
                        </tr>
                        <tr>
                          <td class='maincbbg'><table width='97%' border='0' align='center' cellpadding='0' cellspacing='0'>
                              <tr>
    
<br>                           <td>            
<center>
<img src='http://www.onsureterp.nl/includes/fotovdmaand/"
.$news['title'].".jpg' width='50' height='50' /><a href='http://www.onsureterp.nl/includes/fotovdmaand/".$news['title'].".jpg' TARGET='_blank'>klik hier</a><br>
</center>
<br>

            </td>
                              </tr>
                          </table></td>
                        </tr>
                        <tr>
                          <td><img src='../../images/mcb_footer.gif' alt='footer' width='368' height='10' /></td>
                        </tr>
                          </table>



                "
;
            }

        ?>



        </center>
    </BODY>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 22:09:36
 
GaMer B

GaMer B

22/06/2007 09:23:00
Quote Anchor link
Twee gouden regels van mij:
1). Mr. G. Oogle is your best friend.
2). Mr. Z. OekfunctieopPHPhulp.nl is your best friend.

Wat ik er mee wil zeggen: Er zijn al velen topics hier over geweest.
Klik
 
Arco

Arco

22/06/2007 09:24:00
Quote Anchor link
weet ik maar ik krijg hem er niet in het script...
 
GaMer B

GaMer B

22/06/2007 09:29:00
Quote Anchor link
Wie is hem? Welk script heb je gebruikt? Waarom krijg je hem er niet in?
 
Arco

Arco

22/06/2007 09:33:00
Quote Anchor link
nou pak voor de lol, een pagina nummer script, ik weet nite hoe ik hem in mijn script moet integreeren,... ben nog maar een beginner in php(A)
 
GaMer B

GaMer B

22/06/2007 09:41:00
Quote Anchor link
Nou, hier heb je d'r al 4: Klik
Ik vind dat je ze gewoon goed moet bestuderen en alle dingetjes moet snappen wat ze doen etc. Dan leer je d'r ook wat van ipv het iemand anders laten doen...
Als je iets totaal niet snapt (nadat je de functie opgezocht hebt op php.net) kun je voor opheldering vragen. Dat mag natuurlijk altijd :) ;)
 
Erik Rijk

Erik Rijk

22/06/2007 09:49:00
Quote Anchor link
http://phphulp.nl/php/scripts/6/786/

Hier zit ook een pagina nummeringsscript in. Werkt perfect, je mag alleen wel zelf uitzoeken hoe hij werkt ;)

Daar leer je wel goed van trouwens :) Geeft je ook weer voldoening als het gelukt is, wat wil je nog meer ;)

Succes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.