Pagina schrijft cfg bestand niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »
Radboud Prinsen

Radboud Prinsen

13/03/2019 15:26:12
Quote Anchor link
Ik heb een admin pagina gemaakt voor een verhuispagina. De pagina moet in staat zijn een cfg bestand te beschrijven.
Bij het openen wordt het huidige bestand ingelezen [gaat goed]
Wijzigingen moeten in dit bestand worden weggeschreven [gaat niet goed, er blijft een leeg bestand over]

Waar zit ik fout? (ik snap niet waarom alles hieronder niet als 1 code wordt weergegeven, voor de duidelijkheid: het is dus 1 bestand.)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<!DOCTYPE html>

<?php
$myFile
= "redirect/underconstruction.cfg";
$fh = fopen($myFile, 'r');
while(!feof($fh))
{

    $data[] = fgets($fh);  
}

?>


<?php
if(isset($_POST['submit']))

$SiteT = $_POST['sitetitle'];    
$Head1 = $_POST['header1'];
$Head2 = $_POST['header2'];
$Msg1 = $_POST['message1'];
$Msg2 = $_POST['message2'];
$Msg3 = $_POST['message3'];
$Msg4 = $_POST['message4'];
$Msg5 = $_POST['message5'];
$FtUrl = $_POST['footurl'];

$file = fopen("redirect/underconstruction.cfg","w+") or die ("file not open...");

$s = $SiteT."\r\n".
$Head1."\r\n".
$Head2."\r\n".
$Msg1."\r\n".
$Msg2."\r\n".
$Msg3."\r\n".
$Msg4."\r\n".
$Msg5."\r\n".
$FtUrl;

fputs($file,$s) or die("Data not written.");
    
fclose($file);
?>


<html lang="nl-NL">
<head>

<title>Moving Page Admin</title>

<style type="text/css">
html {
    height: 100%;
    background: #499bea;
    background: -moz-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -webkit-gradient(radial, center center, 0px, center center, 100%, color-stop(0%, #499bea), color-stop(100%, #08396e));
    background: -webkit-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -o-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -ms-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: radial-gradient(ellipse at center, #499bea 0%, #08396e 100%);
    filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#499bea', endColorstr='#08396e', GradientType=1 );
    background-image:"background.jpg";
}

#maindiv{
    border: medium solid #b7b7b7;
    background-color: #eaeaea;
    max-width: 750px;
    margin: 0 auto;
    padding: 10px;
}
</style>


</head>
<body>

<div id="maindiv">
<h1><strong>Moving Page Admin</strong></h1>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Site Title</strong></em></span><br />

<form action="#" method="post">
<input name="sitetitle" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[1];?>" /></p>

<p><span style="font-size:16px"><strong><em>Header Text</em></strong></span><br />
<input name="header1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[3];?>" /><br />
<input name="header2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[4];?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><strong><em><span style="font-size:16px">Message Text</span></em></strong><br />
(Use <strong><em><span style="color:#800080">&lt;span&gt;&lt;/span&gt;</span></em></strong> to highlight text,<strong><em><span style="color:#800080"> &lt;br&gt;</span></em></strong> for a linebreak.)<br />
<input name="message1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[6];?>" /><br />
<input name="message2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[7];?>" /><br />
<input name="message3" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[8];?>" /><br />
<input name="message4" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[9];?>;" /><br />
<input name="message5" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[10];?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Footer-URL</strong></em></span><br />
<input name="footurl" style="width: 50%;" type="url" value="<?php echo $data[12];?>" /></p>
<p><input name="submit" type="submit" value="Save" /></p>
</div>
</form>

</body>
</html>


Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 13/03/2019 15:56:49 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:21:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2019 15:59:27
Quote Anchor link
Is het bestand wel beschrijfbaar met de juiste rechten?

Je kan trouwens ook file_put_contents gebruiken.
De genummerde variabelen $Msg1 etc.. zijn best onnodig. Je hebt immers al je $_POST['message1'] (etc..) variabelen die je kan gebruiken. Dus waarom zou je de data dubbel aanmaken?
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

13/03/2019 16:38:43
Quote Anchor link
Geen idee hoor, maar gewoon even wat dingetjes die me opvallen:
- geen fclose na het inlezen (dus zo rond regel 10 invoegen)
- waarom PHP sluit en meteen weer open tags regel 10..12?
- waarom gebruik je op regel 25 niet ook $myfile?
- zitten al die waarden wel in de POST, of bestaat je "lege" bestand uit enkel "\r\n"-en?
- je gebruikt in je form nu $data[x], maar die bevatten na het opslaan altijd de oude waarden
 
Michael -

Michael -

13/03/2019 19:40:00
Quote Anchor link
Het is niet de manier hoe ik het zou doen, maar zo zou het moeten werken.
Ik weet niet precies wat je doel is, maar het opslaan van data kan beter in een ini, json, of iets dergelijks.
PHP kent ook niet de term cfg (zover ik weet) zoals bijv. Python dat wel kent.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<?php
$myFile
= "redirect/underconstruction.cfg";

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
    $s = $_POST['sitetitle']."\r\n".
    $_POST['header1']."\r\n".
    $_POST['header2']."\r\n".
    $_POST['message1']."\r\n".
    $_POST['message2']."\r\n".
    $_POST['message3']."\r\n".
    $_POST['message4']."\r\n".
    $_POST['message5']."\r\n".
    $_POST['footurl']."\r\n";

    file_put_contents($myFile, $s, LOCK_EX);
}


if(file_exists($myFile)) {
    $data = explode("\r\n", file_get_contents( $myFile ) );
}

?>

<!DOCTYPE html>
<html lang="nl-NL">
<head>

<title>Moving Page Admin</title>

<style type="text/css">
html {
    height: 100%;
    background: #499bea;
    background: -moz-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -webkit-gradient(radial, center center, 0px, center center, 100%, color-stop(0%, #499bea), color-stop(100%, #08396e));
    background: -webkit-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -o-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -ms-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: radial-gradient(ellipse at center, #499bea 0%, #08396e 100%);
    filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#499bea', endColorstr='#08396e', GradientType=1 );
    background-image:"background.jpg";
}

#maindiv{
    border: medium solid #b7b7b7;
    background-color: #eaeaea;
    max-width: 750px;
    margin: 0 auto;
    padding: 10px;
}
</style>


</head>
<body>

<div id="maindiv">
<h1><strong>Moving Page Admin</strong></h1>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Site Title</strong></em></span><br />

<form method="post">
<input name="sitetitle" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[0]) ? $data[0] : ''); ?>" /></p>

<p><span style="font-size:16px"><strong><em>Header Text</em></strong></span><br />
<input name="header1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[1]) ? $data[1] : ''); ?>" /><br />
<input name="header2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[2]) ? $data[2] : ''); ?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><strong><em><span style="font-size:16px">Message Text</span></em></strong><br />
(Use <strong><em><span style="color:#800080">&lt;span&gt;&lt;/span&gt;</span></em></strong> to highlight text,<strong><em><span style="color:#800080"> &lt;br&gt;</span></em></strong> for a linebreak.)<br />
<input name="message1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[3]) ? $data[3] : ''); ?>" /><br />
<input name="message2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[4]) ? $data[4] : ''); ?>" /><br />
<input name="message3" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[5]) ? $data[5] : ''); ?>" /><br />
<input name="message4" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[6]) ? $data[6] : ''); ?>" /><br />
<input name="message5" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[7]) ? $data[7] : ''); ?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Footer-URL</strong></em></span><br />
<input name="footurl" style="width: 50%;" type="url" value="<?php echo (isset($data[8]) ? $data[8] : ''); ?>" /></p>
<p><input name="submit" type="submit" value="Save" /></p>
</div>
</form>

</body>
</html>
Gewijzigd op 13/03/2019 19:40:17 door Michael -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.