Pagina schrijft cfg bestand niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »
Radboud Prinsen

Radboud Prinsen

13/03/2019 15:26:12
Quote Anchor link
Ik heb een admin pagina gemaakt voor een verhuispagina. De pagina moet in staat zijn een cfg bestand te beschrijven.
Bij het openen wordt het huidige bestand ingelezen [gaat goed]
Wijzigingen moeten in dit bestand worden weggeschreven [gaat niet goed, er blijft een leeg bestand over]

Waar zit ik fout? (ik snap niet waarom alles hieronder niet als 1 code wordt weergegeven, voor de duidelijkheid: het is dus 1 bestand.)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<!DOCTYPE html>

<?php
$myFile
= "redirect/underconstruction.cfg";
$fh = fopen($myFile, 'r');
while(!feof($fh))
{

    $data[] = fgets($fh);  
}

?>


<?php
if(isset($_POST['submit']))

$SiteT = $_POST['sitetitle'];    
$Head1 = $_POST['header1'];
$Head2 = $_POST['header2'];
$Msg1 = $_POST['message1'];
$Msg2 = $_POST['message2'];
$Msg3 = $_POST['message3'];
$Msg4 = $_POST['message4'];
$Msg5 = $_POST['message5'];
$FtUrl = $_POST['footurl'];

$file = fopen("redirect/underconstruction.cfg","w+") or die ("file not open...");

$s = $SiteT."\r\n".
$Head1."\r\n".
$Head2."\r\n".
$Msg1."\r\n".
$Msg2."\r\n".
$Msg3."\r\n".
$Msg4."\r\n".
$Msg5."\r\n".
$FtUrl;

fputs($file,$s) or die("Data not written.");
    
fclose($file);
?>


<html lang="nl-NL">
<head>

<title>Moving Page Admin</title>

<style type="text/css">
html {
    height: 100%;
    background: #499bea;
    background: -moz-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -webkit-gradient(radial, center center, 0px, center center, 100%, color-stop(0%, #499bea), color-stop(100%, #08396e));
    background: -webkit-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -o-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -ms-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: radial-gradient(ellipse at center, #499bea 0%, #08396e 100%);
    filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#499bea', endColorstr='#08396e', GradientType=1 );
    background-image:"background.jpg";
}

#maindiv{
    border: medium solid #b7b7b7;
    background-color: #eaeaea;
    max-width: 750px;
    margin: 0 auto;
    padding: 10px;
}
</style>


</head>
<body>

<div id="maindiv">
<h1><strong>Moving Page Admin</strong></h1>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Site Title</strong></em></span><br />

<form action="#" method="post">
<input name="sitetitle" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[1];?>" /></p>

<p><span style="font-size:16px"><strong><em>Header Text</em></strong></span><br />
<input name="header1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[3];?>" /><br />
<input name="header2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[4];?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><strong><em><span style="font-size:16px">Message Text</span></em></strong><br />
(Use <strong><em><span style="color:#800080">&lt;span&gt;&lt;/span&gt;</span></em></strong> to highlight text,<strong><em><span style="color:#800080"> &lt;br&gt;</span></em></strong> for a linebreak.)<br />
<input name="message1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[6];?>" /><br />
<input name="message2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[7];?>" /><br />
<input name="message3" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[8];?>" /><br />
<input name="message4" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[9];?>;" /><br />
<input name="message5" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[10];?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Footer-URL</strong></em></span><br />
<input name="footurl" style="width: 50%;" type="url" value="<?php echo $data[12];?>" /></p>
<p><input name="submit" type="submit" value="Save" /></p>
</div>
</form>

</body>
</html>


Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 13/03/2019 15:56:49 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:10:19
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2019 15:59:27
Quote Anchor link
Is het bestand wel beschrijfbaar met de juiste rechten?

Je kan trouwens ook file_put_contents gebruiken.
De genummerde variabelen $Msg1 etc.. zijn best onnodig. Je hebt immers al je $_POST['message1'] (etc..) variabelen die je kan gebruiken. Dus waarom zou je de data dubbel aanmaken?
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

13/03/2019 16:38:43
Quote Anchor link
Geen idee hoor, maar gewoon even wat dingetjes die me opvallen:
- geen fclose na het inlezen (dus zo rond regel 10 invoegen)
- waarom PHP sluit en meteen weer open tags regel 10..12?
- waarom gebruik je op regel 25 niet ook $myfile?
- zitten al die waarden wel in de POST, of bestaat je "lege" bestand uit enkel "\r\n"-en?
- je gebruikt in je form nu $data[x], maar die bevatten na het opslaan altijd de oude waarden
 
Michael -

Michael -

13/03/2019 19:40:00
Quote Anchor link
Het is niet de manier hoe ik het zou doen, maar zo zou het moeten werken.
Ik weet niet precies wat je doel is, maar het opslaan van data kan beter in een ini, json, of iets dergelijks.
PHP kent ook niet de term cfg (zover ik weet) zoals bijv. Python dat wel kent.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<?php
$myFile
= "redirect/underconstruction.cfg";

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
    $s = $_POST['sitetitle']."\r\n".
    $_POST['header1']."\r\n".
    $_POST['header2']."\r\n".
    $_POST['message1']."\r\n".
    $_POST['message2']."\r\n".
    $_POST['message3']."\r\n".
    $_POST['message4']."\r\n".
    $_POST['message5']."\r\n".
    $_POST['footurl']."\r\n";

    file_put_contents($myFile, $s, LOCK_EX);
}


if(file_exists($myFile)) {
    $data = explode("\r\n", file_get_contents( $myFile ) );
}

?>

<!DOCTYPE html>
<html lang="nl-NL">
<head>

<title>Moving Page Admin</title>

<style type="text/css">
html {
    height: 100%;
    background: #499bea;
    background: -moz-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -webkit-gradient(radial, center center, 0px, center center, 100%, color-stop(0%, #499bea), color-stop(100%, #08396e));
    background: -webkit-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -o-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -ms-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: radial-gradient(ellipse at center, #499bea 0%, #08396e 100%);
    filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#499bea', endColorstr='#08396e', GradientType=1 );
    background-image:"background.jpg";
}

#maindiv{
    border: medium solid #b7b7b7;
    background-color: #eaeaea;
    max-width: 750px;
    margin: 0 auto;
    padding: 10px;
}
</style>


</head>
<body>

<div id="maindiv">
<h1><strong>Moving Page Admin</strong></h1>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Site Title</strong></em></span><br />

<form method="post">
<input name="sitetitle" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[0]) ? $data[0] : ''); ?>" /></p>

<p><span style="font-size:16px"><strong><em>Header Text</em></strong></span><br />
<input name="header1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[1]) ? $data[1] : ''); ?>" /><br />
<input name="header2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[2]) ? $data[2] : ''); ?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><strong><em><span style="font-size:16px">Message Text</span></em></strong><br />
(Use <strong><em><span style="color:#800080">&lt;span&gt;&lt;/span&gt;</span></em></strong> to highlight text,<strong><em><span style="color:#800080"> &lt;br&gt;</span></em></strong> for a linebreak.)<br />
<input name="message1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[3]) ? $data[3] : ''); ?>" /><br />
<input name="message2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[4]) ? $data[4] : ''); ?>" /><br />
<input name="message3" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[5]) ? $data[5] : ''); ?>" /><br />
<input name="message4" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[6]) ? $data[6] : ''); ?>" /><br />
<input name="message5" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[7]) ? $data[7] : ''); ?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Footer-URL</strong></em></span><br />
<input name="footurl" style="width: 50%;" type="url" value="<?php echo (isset($data[8]) ? $data[8] : ''); ?>" /></p>
<p><input name="submit" type="submit" value="Save" /></p>
</div>
</form>

</body>
</html>
Gewijzigd op 13/03/2019 19:40:17 door Michael -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.