Pagina schrijft cfg bestand niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »
Radboud Prinsen

Radboud Prinsen

13/03/2019 15:26:12
Quote Anchor link
Ik heb een admin pagina gemaakt voor een verhuispagina. De pagina moet in staat zijn een cfg bestand te beschrijven.
Bij het openen wordt het huidige bestand ingelezen [gaat goed]
Wijzigingen moeten in dit bestand worden weggeschreven [gaat niet goed, er blijft een leeg bestand over]

Waar zit ik fout? (ik snap niet waarom alles hieronder niet als 1 code wordt weergegeven, voor de duidelijkheid: het is dus 1 bestand.)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<!DOCTYPE html>

<?php
$myFile
= "redirect/underconstruction.cfg";
$fh = fopen($myFile, 'r');
while(!feof($fh))
{

    $data[] = fgets($fh);  
}

?>


<?php
if(isset($_POST['submit']))

$SiteT = $_POST['sitetitle'];    
$Head1 = $_POST['header1'];
$Head2 = $_POST['header2'];
$Msg1 = $_POST['message1'];
$Msg2 = $_POST['message2'];
$Msg3 = $_POST['message3'];
$Msg4 = $_POST['message4'];
$Msg5 = $_POST['message5'];
$FtUrl = $_POST['footurl'];

$file = fopen("redirect/underconstruction.cfg","w+") or die ("file not open...");

$s = $SiteT."\r\n".
$Head1."\r\n".
$Head2."\r\n".
$Msg1."\r\n".
$Msg2."\r\n".
$Msg3."\r\n".
$Msg4."\r\n".
$Msg5."\r\n".
$FtUrl;

fputs($file,$s) or die("Data not written.");
    
fclose($file);
?>


<html lang="nl-NL">
<head>

<title>Moving Page Admin</title>

<style type="text/css">
html {
    height: 100%;
    background: #499bea;
    background: -moz-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -webkit-gradient(radial, center center, 0px, center center, 100%, color-stop(0%, #499bea), color-stop(100%, #08396e));
    background: -webkit-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -o-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -ms-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: radial-gradient(ellipse at center, #499bea 0%, #08396e 100%);
    filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#499bea', endColorstr='#08396e', GradientType=1 );
    background-image:"background.jpg";
}

#maindiv{
    border: medium solid #b7b7b7;
    background-color: #eaeaea;
    max-width: 750px;
    margin: 0 auto;
    padding: 10px;
}
</style>


</head>
<body>

<div id="maindiv">
<h1><strong>Moving Page Admin</strong></h1>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Site Title</strong></em></span><br />

<form action="#" method="post">
<input name="sitetitle" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[1];?>" /></p>

<p><span style="font-size:16px"><strong><em>Header Text</em></strong></span><br />
<input name="header1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[3];?>" /><br />
<input name="header2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[4];?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><strong><em><span style="font-size:16px">Message Text</span></em></strong><br />
(Use <strong><em><span style="color:#800080">&lt;span&gt;&lt;/span&gt;</span></em></strong> to highlight text,<strong><em><span style="color:#800080"> &lt;br&gt;</span></em></strong> for a linebreak.)<br />
<input name="message1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[6];?>" /><br />
<input name="message2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[7];?>" /><br />
<input name="message3" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[8];?>" /><br />
<input name="message4" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[9];?>;" /><br />
<input name="message5" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo $data[10];?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Footer-URL</strong></em></span><br />
<input name="footurl" style="width: 50%;" type="url" value="<?php echo $data[12];?>" /></p>
<p><input name="submit" type="submit" value="Save" /></p>
</div>
</form>

</body>
</html>


Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 13/03/2019 15:56:49 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 05:06:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2019 15:59:27
Quote Anchor link
Is het bestand wel beschrijfbaar met de juiste rechten?

Je kan trouwens ook file_put_contents gebruiken.
De genummerde variabelen $Msg1 etc.. zijn best onnodig. Je hebt immers al je $_POST['message1'] (etc..) variabelen die je kan gebruiken. Dus waarom zou je de data dubbel aanmaken?
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

13/03/2019 16:38:43
Quote Anchor link
Geen idee hoor, maar gewoon even wat dingetjes die me opvallen:
- geen fclose na het inlezen (dus zo rond regel 10 invoegen)
- waarom PHP sluit en meteen weer open tags regel 10..12?
- waarom gebruik je op regel 25 niet ook $myfile?
- zitten al die waarden wel in de POST, of bestaat je "lege" bestand uit enkel "\r\n"-en?
- je gebruikt in je form nu $data[x], maar die bevatten na het opslaan altijd de oude waarden
 
Michael -

Michael -

13/03/2019 19:40:00
Quote Anchor link
Het is niet de manier hoe ik het zou doen, maar zo zou het moeten werken.
Ik weet niet precies wat je doel is, maar het opslaan van data kan beter in een ini, json, of iets dergelijks.
PHP kent ook niet de term cfg (zover ik weet) zoals bijv. Python dat wel kent.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<?php
$myFile
= "redirect/underconstruction.cfg";

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
    $s = $_POST['sitetitle']."\r\n".
    $_POST['header1']."\r\n".
    $_POST['header2']."\r\n".
    $_POST['message1']."\r\n".
    $_POST['message2']."\r\n".
    $_POST['message3']."\r\n".
    $_POST['message4']."\r\n".
    $_POST['message5']."\r\n".
    $_POST['footurl']."\r\n";

    file_put_contents($myFile, $s, LOCK_EX);
}


if(file_exists($myFile)) {
    $data = explode("\r\n", file_get_contents( $myFile ) );
}

?>

<!DOCTYPE html>
<html lang="nl-NL">
<head>

<title>Moving Page Admin</title>

<style type="text/css">
html {
    height: 100%;
    background: #499bea;
    background: -moz-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -webkit-gradient(radial, center center, 0px, center center, 100%, color-stop(0%, #499bea), color-stop(100%, #08396e));
    background: -webkit-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -o-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: -ms-radial-gradient(center, ellipse cover, #499bea 0%, #08396e 100%);
    background: radial-gradient(ellipse at center, #499bea 0%, #08396e 100%);
    filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#499bea', endColorstr='#08396e', GradientType=1 );
    background-image:"background.jpg";
}

#maindiv{
    border: medium solid #b7b7b7;
    background-color: #eaeaea;
    max-width: 750px;
    margin: 0 auto;
    padding: 10px;
}
</style>


</head>
<body>

<div id="maindiv">
<h1><strong>Moving Page Admin</strong></h1>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Site Title</strong></em></span><br />

<form method="post">
<input name="sitetitle" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[0]) ? $data[0] : ''); ?>" /></p>

<p><span style="font-size:16px"><strong><em>Header Text</em></strong></span><br />
<input name="header1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[1]) ? $data[1] : ''); ?>" /><br />
<input name="header2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[2]) ? $data[2] : ''); ?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><strong><em><span style="font-size:16px">Message Text</span></em></strong><br />
(Use <strong><em><span style="color:#800080">&lt;span&gt;&lt;/span&gt;</span></em></strong> to highlight text,<strong><em><span style="color:#800080"> &lt;br&gt;</span></em></strong> for a linebreak.)<br />
<input name="message1" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[3]) ? $data[3] : ''); ?>" /><br />
<input name="message2" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[4]) ? $data[4] : ''); ?>" /><br />
<input name="message3" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[5]) ? $data[5] : ''); ?>" /><br />
<input name="message4" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[6]) ? $data[6] : ''); ?>" /><br />
<input name="message5" style="width: 100%;" type="text" value="<?php echo (isset($data[7]) ? $data[7] : ''); ?>" /></p>

<p>&nbsp;</p>

<p><span style="font-size:16px"><em><strong>Footer-URL</strong></em></span><br />
<input name="footurl" style="width: 50%;" type="url" value="<?php echo (isset($data[8]) ? $data[8] : ''); ?>" /></p>
<p><input name="submit" type="submit" value="Save" /></p>
</div>
</form>

</body>
</html>
Gewijzigd op 13/03/2019 19:40:17 door Michael -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.