pagina stuurt niet door

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Christoph e

christoph e

15/04/2011 18:05:40
Quote Anchor link
ik heb een nieuwssysteem en na het inloggen moet dat mij normaal doorsturen en dat doet de pagina niet
dit zijn regels 72 tot 82 van het script bij het doorstuur stukje

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?PHP
        } else if($_POST['username'] == $admin['username'] && $_POST['password'] == $admin['password'])
        {

            $_SESSION['login'] = TRUE;
            $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
            $_SESSION['ipad'] = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
?>

            Je bent succesvol ingelogd!
            <Meta HTTP-Equiv=\"refresh\" Content=\"3;Url=index.php\">
<?PHP
        } else
        {
?>


wat doe ik fout?
Gewijzigd op 15/04/2011 18:08:20 door Christoph e
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 17:50:14
 
Pim -

Pim -

15/04/2011 18:09:58
Quote Anchor link
Die escapes moeten weg:
<Meta HTTP-Equiv="refresh" Content="3;Url=index.php">
 
Wesley PHP

Wesley PHP

15/04/2011 18:12:13
Quote Anchor link
Kun je niet beter dit gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  header( "refresh:3; url=index.php" );
  echo "Je bent succesvol ingelogd!";
?>
 
Gerhard l

gerhard l

15/04/2011 18:33:17
Quote Anchor link
en voor de zekerheid: session_start(); in ieder geval bovenaan ;$
 
Christoph e

christoph e

15/04/2011 18:50:56
Quote Anchor link
Gerhard l op 15/04/2011 18:33:17:
en voor de zekerheid: session_start(); in ieder geval bovenaan ;$



ok maar dit is niet de voledige code en vanboven staat al en session dus dat hoefd niet meer


Toevoeging op 15/04/2011 20:37:23:

ok bedankt het werk maar nu geeft 1 pagina nog een ( zie pagina [link=http://www.oldtimerbeurs-hoogstraten.be/nederlands/nieuws/nieuwssysteem/lezen.php?id=1] [/link]

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?PHP
function text2ubb ($text)
{

    global $img;
    // \n ==> <BR>
    $text = nl2br($text);

    // Bold, Underline & Italic maken
    $text = preg_replace("/\[b\][\n\r]*(.*?)\[\/b\]/is",'<b>\\1</b>', $text);
    $text = preg_replace("/\[u\][\n\r]*(.*?)\[\/u\]/is",'<u>\\1</u>', $text);
    $text = preg_replace("/\[i\][\n\r]*(.*?)\[\/i\]/is",'<i>\\1</i>', $text);

    // http:// links maken
    $text = eregi_replace("\[url\][[:space:]]*(http://)?([^\\[]*)[[:space:]]*\[/url\]","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">http://\\2</a>", $text);
    $text = eregi_replace("\\[url=(http://)?([^\\[]*)\\][[:space:]]*([^\\[]*)[[:space:]]*\\[/url\\]","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\3</a>", $text);

    // email links maken
    $text = preg_replace("#(\[email\])(.*)(\[\/email\])#i","<a href=\"mailto:\\2\">\\2</a>", $text);
    $text = eregi_replace("\\[email=([\\[a-zA-Z0-9.@:]*)\\]([^\\[]*)", "<a href='mailto:\\1'>\\2</A>",$text);
    $text = preg_replace("#(^|[ \n\r\t])([a-z0-9\-_.]+?)@([\w\-]+\.([\w\-\.]+\.)?[\w]+)#i", "\\1<a href='mailto:\\2@\\3'>\\2@\\3</a>", $text);
    $text = str_replace("[/email]", "</A>", $text);
[
/code]
Gewijzigd op 15/04/2011 20:39:46 door christoph e
 
Php knipper

php knipper

15/04/2011 20:42:46
Quote Anchor link
volgens mij zet je je script stil doordat je veel keer // gebruikt en dat schakelt de rest achter de // uit
 
Christoph e

christoph e

15/04/2011 20:45:32
Quote Anchor link
ok bedankt en hoe kan ik dit oplossen?
 
Dennis meijer

dennis meijer

15/04/2011 20:48:41
Quote Anchor link
door in plaats van // te gebruiken voor de comment /* te doen en na de comment */

Maar ik geloof niet dat dat een probleem kan zijn;)
 
Christoph e

christoph e

15/04/2011 20:50:09
Quote Anchor link
nee maar bij de links op lijn 15 loop het denk ik vast omdat je daar http:// in staat en // is een comment tag
 
Dennis meijer

dennis meijer

15/04/2011 20:53:16
Quote Anchor link
maak van die code maar eens dit... en kijk dan nog eens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
global $img;
    // \n ==> <BR>
    $text = nl2br($text);

    // Bold, Underline & Italic maken
    $text = preg_replace("/\[b\][\n\r]*(.*?)\[\/b\]/is",'<b>\\1</b>', $text);
    $text = preg_replace("/\[u\][\n\r]*(.*?)\[\/u\]/is",'<u>\\1</u>', $text);
    $text = preg_replace("/\[i\][\n\r]*(.*?)\[\/i\]/is",'<i>\\1</i>', $text);

    // http:// links maken
    $text = preg_replace("\[url\][[:space:]]*(http://)?([^\\[]*)[[:space:]]*\[/url\]","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">http://\\2</a>", $text);
    $text = preg_replace("\\[url=(http://)?([^\\[]*)\\][[:space:]]*([^\\[]*)[[:space:]]*\\[/url\\]","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\3</a>", $text);

    // email links maken
    $text = preg_replace("#(\[email\])(.*)(\[\/email\])#i","<a href=\"mailto:\\2\">\\2</a>", $text);
    $text = preg_replace("\\[email=([\\[a-zA-Z0-9.@:]*)\\]([^\\[]*)", "<a href='mailto:\\1'>\\2</A>",$text);
    $text = preg_replace("#(^|[ \n\r\t])([a-z0-9\-_.]+?)@([\w\-]+\.([\w\-\.]+\.)?[\w]+)#i", "\\1<a href='mailto:\\2@\\3'>\\2@\\3</a>", $text);
    $text = str_replace("[/email]", "</A>", $text);
 
Christoph e

christoph e

15/04/2011 20:55:57
Quote Anchor link
de pagina werkt nu ook niet en er is een hele code bovenaan gekomen kijk zelf maar op

http://www.oldtimerbeurs-hoogstraten.be/nederlands/nieuws/nieuwssysteem/lezen.php?id=1
 
Dennis meijer

dennis meijer

15/04/2011 20:59:54
Quote Anchor link
Dit komt omdat je het niet goed hebt teruggezet en er staat dat er een fout staat in lezen.php....

Dus kijk eerst daar naar want als je goed naar de foutmeldingen kijkt kun je de meeste fouten er wel uithalen;)

Waarschijnlijk heb je deze regel verwijderd....


function text2ubb ($text)
{
Gewijzigd op 15/04/2011 21:00:31 door dennis meijer
 
Christoph e

christoph e

15/04/2011 21:01:43
Quote Anchor link
inderdaat die had ik verijdert


Toevoeging op 15/04/2011 21:02:17:

mijn php programma zij ook al dat er iets ontbreekt

Toevoeging op 15/04/2011 21:05:24:

ok het script werkt nu met een fout minder ( maar de pagina werkt nog niet hieronder de voledige code "text2ubb.php"

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
<?PHP
function text2ubb ($text)
{

global $img;
    // \n ==> <BR>
    $text = nl2br($text);

    // Bold, Underline & Italic maken
    $text = preg_replace("/\[b\][\n\r]*(.*?)\[\/b\]/is",'<b>\\1</b>', $text);
    $text = preg_replace("/\[u\][\n\r]*(.*?)\[\/u\]/is",'<u>\\1</u>', $text);
    $text = preg_replace("/\[i\][\n\r]*(.*?)\[\/i\]/is",'<i>\\1</i>', $text);

    // http:// links maken
    $text = preg_replace("\[url\][[:space:]]*(http://)?([^\\[]*)[[:space:]]*\[/url\]","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">http://\\2</a>", $text);
    $text = preg_replace("\\[url=(http://)?([^\\[]*)\\][[:space:]]*([^\\[]*)[[:space:]]*\\[/url\\]","<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\3</a>", $text);

    // email links maken
    $text = preg_replace("#(\[email\])(.*)(\[\/email\])#i","<a href=\"mailto:\\2\">\\2</a>", $text);
    $text = preg_replace("\\[email=([\\[a-zA-Z0-9.@:]*)\\]([^\\[]*)", "<a href='mailto:\\1'>\\2</A>",$text);
    $text = preg_replace("#(^|[ \n\r\t])([a-z0-9\-_.]+?)@([\w\-]+\.([\w\-\.]+\.)?[\w]+)#i", "\\1<a href='mailto:\\2@\\3'>\\2@\\3</a>", $text);
    $text = str_replace("[/email]", "</A>", $text);

    // auto. links genereren
    $text = preg_replace("#(^|[ \n\r\t])www.([a-z\-0-9]+).([a-z]{2,4})($|[ \n\r\t])#i", "\\1<a href=\"http://www.\\2.\\3\" target=\"_blank\">www.\\2.\\3</a>\\4", $text);

    // FTP://, HTTP://, HTTPS:// links maken
    $text = preg_replace("#(^|[ \n\r\t])(((ftp://)|(http://)|(https://))([a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+]+))#i", "\\1<a href=\"\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $text);

    // Smilies maken
    $text = str_replace("(angel+)", "<img src='".$img['smiles']."/angel.png'>", $text);
    $text = str_replace("(angry+)", "<img src='".$img['smiles']."/angry.png'>", $text);
    $text = str_replace("(angry-s+)", "<img src='".$img['smiles']."/angry-s.png'>", $text);
    $text = str_replace("(ass+)", "<img src='".$img['smiles']."/ass.png'>", $text);
    $text = str_replace("(barf+)", "<img src='".$img['smiles']."/barf.png'>", $text);

    $text = str_replace("(bitchin+)", "<img src='".$img['smiles']."/bitchin.png'>", $text);
    $text = str_replace("(blush+)", "<img src='".$img['smiles']."/blush.png'>", $text);
    $text = str_replace("(brr+)", "<img src='".$img['smiles']."/brr.png'>", $text);
    $text = str_replace("(bucktoothed+)", "<img src='".$img['smiles']."/bucktoothed.png'>", $text);
    $text = str_replace("(cool+)", "<img src='".$img['smiles']."/cool.png'>", $text);

    $text = str_replace("(cry+)", "<img src='".$img['smiles']."/cry.png'>", $text);
    $text = str_replace("(dammit+)", "<img src='".$img['smiles']."/dammit.png'>", $text);
    $text = str_replace("(devil+)", "<img src='".$img['smiles']."/devil.png'>", $text);
    $text = str_replace("(eep+)", "<img src='".$img['smiles']."/eep.png'>", $text);
    $text = str_replace("(erm+)", "<img src='".$img['smiles']."/erm.png'>", $text);

    $text = str_replace("(evil+)", "<img src='".$img['smiles']."/evil.png'>", $text);
    $text = str_replace("(flowers+)", "<img src='".$img['smiles']."/flowers.png'>", $text);
    $text = str_replace("(gasp+)", "<img src='".$img['smiles']."/gasp.png'>", $text);
    $text = str_replace("(gdemmbarest+)", "<img src='".$img['smiles']."/gdemmbarest.png'>", $text);
    $text = str_replace("(gdhappy+)", "<img src='".$img['smiles']."/gdhappy.png'>", $text);

    $text = str_replace("(gdlaughing+)", "<img src='".$img['smiles']."/gdlaughing.png'>", $text);
    $text = str_replace("(gdsad+)", "<img src='".$img['smiles']."/gdsad.png'>", $text);
    $text = str_replace("(geek+)", "<img src='".$img['smiles']."/geek.png'>", $text);
    $text = str_replace("(getlost+)", "<img src='".$img['smiles']."/getlost.png'>", $text);
    $text = str_replace("(error+)", "<img src='".$img['smiles']."/error.png'>", $text);

    $text = str_replace("(giggle+)", "<img src='".$img['smiles']."/giggle.png'>", $text);
    $text = str_replace("(goodies+)", "<img src='".$img['smiles']."/goodies.png'>", $text);
    $text = str_replace("(grin+)", "<img src='".$img['smiles']."/grin.png'>", $text);
    $text = str_replace("(grr+)", "<img src='".$img['smiles']."/grr.png'>", $text);
    $text = str_replace("(grumble+)", "<img src='".$img['smiles']."/grumble.png'>", $text);

    $text = str_replace("(hat+)", "<img src='".$img['smiles']."/hat.png'>", $text);
    $text = str_replace("(heh+)", "<img src='".$img['smiles']."/heh.png'>", $text);
    $text = str_replace("(hey-hey+)", "<img src='".$img['smiles']."/hey-hey.png'>", $text);
    $text = str_replace("(hoboyuck+)", "<img src='".$img['smiles']."/hoboyuck.png'>", $text);
    $text = str_replace("(huh+)", "<img src='".$img['smiles']."/huh.png'>", $text);

    $text = str_replace("(kiss+)", "<img src='".$img['smiles']."/kiss.png'>", $text);
    $text = str_replace("(laughwink+)", "<img src='".$img['smiles']."/laughwink.png'>", $text);
    $text = str_replace("(lol+)", "<img src='".$img['smiles']."/lol.png'>", $text);
    $text = str_replace("(love+)", "<img src='".$img['smiles']."/love.png'>", $text);
    $text = str_replace("(mello+)", "<img src='".$img['smiles']."/mello.png'>", $text);

    $text = str_replace("(mixedup+)", "<img src='".$img['smiles']."/mixedup.png'>", $text);
    $text = str_replace("(money+)", "<img src='".$img['smiles']."/money.png'>", $text);
    $text = str_replace("(ninja+)", "<img src='".$img['smiles']."/ninja.png'>", $text);
    $text = str_replace("(oops+)", "<img src='".$img['smiles']."/oops.png'>", $text);
    $text = str_replace("(pirate+)", "<img src='".$img['smiles']."/pirate.png'>", $text);

    $text = str_replace("(rip+)", "<img src='".$img['smiles']."/rip.png'>", $text);
    $text = str_replace("(rolleyes+)", "<img src='".$img['smiles']."/rolleyes.png'>", $text);
    $text = str_replace("(sad+)", "<img src='".$img['smiles']."/sad.png'>", $text);
    $text = str_replace("(sad2+)", "<img src='".$img['smiles']."/sad2.png'>", $text);
    $text = str_replace("(sadwink+)", "<img src='".$img['smiles']."/sadwink.png'>", $text);

    $text = str_replace("(sarcastic+)", "<img src='".$img['smiles']."/sarcastic.png'>", $text);
    $text = str_replace("(scared+)", "<img src='".$img['smiles']."/scared.png'>", $text);
    $text = str_replace("(screwyou+)", "<img src='".$img['smiles']."/screwyou.png'>", $text);
    $text = str_replace("(shocked+)", "<img src='".$img['smiles']."/shocked.png'>", $text);
    $text = str_replace("(shudder+)", "<img src='".$img['smiles']."/shudder.png'>", $text);

    $text = str_replace("(sick+)", "<img src='".$img['smiles']."/sick.png'>", $text);
    $text = str_replace("(slant+)", "<img src='".$img['smiles']."/slant.png'>", $text);
    $text = str_replace("(sleep+)", "<img src='".$img['smiles']."/sleep.png'>", $text);
    $text = str_replace("(sleep2+)", "<img src='".$img['smiles']."/sleep2.png'>", $text);
    $text = str_replace("(smile+)", "<img src='".$img['smiles']."/smile.png'>", $text);

    $text = str_replace("(smirk+)", "<img src='".$img['smiles']."/smirk.png'>", $text);
    $text = str_replace("(surprised+)", "<img src='".$img['smiles']."/surprised.png'>", $text);
    $text = str_replace("(tongue+)", "<img src='".$img['smiles']."/tongue.png'>", $text);
    $text = str_replace("(uh-yah+)", "<img src='".$img['smiles']."/uh-yah.png'>", $text);
    $text = str_replace("(unhappy+)", "<img src='".$img['smiles']."/unhappy.png'>", $text);

    $text = str_replace("(w00t+)", "<img src='".$img['smiles']."/what.png'>", $text);
    $text = str_replace("(whoohoo+)", "<img src='".$img['smiles']."/whoohoo.png'>", $text);
    $text = str_replace("(wink+)", "<img src='".$img['smiles']."/wink.png'>", $text);
    $text = str_replace("(wizard+)", "<img src='".$img['smiles']."/wizard.png'>", $text);
    $text = str_replace("(wub+)", "<img src='".$img['smiles']."/wub.png'>", $text);

    $text = str_replace("(yuck+)", "<img src='".$img['smiles']."/yuck.png'>", $text);
    $text = str_replace("(yuk+)", "<img src='".$img['smiles']."/yuk.png'>", $text);
    echo $text;
}

?>
 
Php knipper

php knipper

16/04/2011 13:33:38
Quote Anchor link
vergelijk je code eens met de code van "dennis meijer"

dan vind je volgens mij de oplossing
 
Christoph e

christoph e

16/04/2011 14:52:13
Quote Anchor link
sorry maar de het ziet er hetzelfde uit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.