Pagina titels verkeerd weegegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Bas Visscher

Bas Visscher

17/06/2009 14:32:00
Quote Anchor link
Goedenmiddag,
Mijn paginatitels van mij website worden op de laatste titel na goed weergegeven. De titels staan in een database en die haal ik eruit met het bestand titels.php die inlcude ik op elke pagina. Waarom word de laatste titel 5 pixels lager weergegeven als de eerste 4 titels?

-Titels.php-
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$connectie
= mysql_connect("localhost" , "xxxxxxxx", "xxxxxx");
$database = mysql_select_db("xxxxxx");

        $query = "SELECT *
                  FROM titels
                  ORDER BY positie"
;
        $uitvoeren = mysql_query($query);
        while($titels = mysql_fetch_assoc($uitvoeren)){
        echo "<li><a href=\"".$titels['bestandsnaam']."\"\">".$titels['titel']."</a></li>";
        }

        

mysql_close($connectie);

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas Visscher
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 22:14:38
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

17/06/2009 14:39:00
Quote Anchor link
Ten eerste, we weten natuurlijk niet waar je host , en wees daarom blij.. want je vermeld je account gegevens v.d database server?.

Verder zie ik :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<li><a href=\"".$titels['bestandsnaam']."\"\">".$titels['titel']."</a></li>";
?>


Doe dit zo (maakt je werk overzichtelijker)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<li><a href="'.$titels['bestandsnaam'].'">'.$titels['titel'].'</a></li>';
?>


door echo te gebruiken met ' hoef je niet meer \" te gebruiken.

Het lijkt er op dat "\"\" er voor zorgt bij je dat de html tag <a> onjuist wordt afgesloten, dit kan leiden tot het verkeerd renderen van de structuur.

Je url zou er denk ik zo uitzien in je huidige situatie:
<a href='"bestand"">titel</a>


Toevoeging:

Het kan ook zijn dat de gegevens in je database wellicht op worden gehaalt, maar omdat je een bepaalde Collatie zoals utf8_general_ci gebruikt, kunnen bepaalde tekens wellicht verkeerd worden weergegeven en ook hier invloed op uitoefenen.


Herziening:
Code aangepast, een typo gecorrigeerd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny Roelofs
 
Bas Visscher

Bas Visscher

17/06/2009 14:42:00
Quote Anchor link
Ok bedankt, die database staat niet online maar is mijn usbwebserver die gegevens zijn dus niet relevant.

Werkt niet.
De url die je geeft klopt niet dan sluit hij de echo niet meer af, kan je zelf ook zien in jouw voorbeeld de ?> blijft daar rood evenals de ;

C:\Users\Gebruiker\sites\UsbWebserver\Root\staljagtlust\titels.php on line 10

RE: Werkt niet
Werkt wel
De url had 1 ' te kort die doet het nu dus weer wel.
MAAR de laatste titel blijft lager hangen als de rest.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas Visscher
 
Johan K

Johan K

17/06/2009 14:46:00
Quote Anchor link
Weet je zeker dat dit 5 pixels is? er staat niet echt bij met welke browser jij kijkt.
Ik neem aan dat je het over IE6.0 heb, want die heeft een 3 pixel bug die vrij gemakkelijk is op te lossen.
Dit geld alleen float gebaseerde websites, en dat is zo op te lossen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
/* Hide from IE5-Mac. Only IE-Win 6 sees this. \*/

* html p
{
    height: 1%;
    margin-left: 0;
}
* html .myFloat {
margin-right: -3px;
}
/* End hide from IE5/Mac */


Het is heel belangrijk om de commentaar ook mee te kopiëren, anders werkt het niet. Deze "hack" of "filter" werkt alleen voor IE5 t\m IE6 voor Windows en is de "holly hack" genoemd. Google dat als je er meer over wilt weten.

Maar dit kan natuurlijk ook door een pseudo class gedaan worden ":after", misschien zit de fout daar wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Johan K
 
Bas Visscher

Bas Visscher

17/06/2009 14:49:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de moeite allemaal!!
Het heeft verder niks opgelost maar kheb er wel wat aan gehad TOP!!
Ik zal even vertellen wat er mis was.

Op het punt van includen had ik eerst:
Oude situatie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div id="nav">
        <ul>
             <?php
        include("titels.php");
        ?>

        
        </ul>
      </div>


En nu:
Nieuwe situatie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div id="nav">
        <ul><?php include("titels.php"); ?></ul>
      </div>
    </div>
 
Johan K

Johan K

17/06/2009 15:01:00
Quote Anchor link
Dus als jij 1 div opent, en je sluit er twee.. het probleem is opgelost?
Klopt dit wel allemaal, want ik heb zo het gevoel dat dit het probleem heeft opgelost in 1 browser.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

17/06/2009 17:34:00
Quote Anchor link
Ja ergens wordt toch een HTML tag bij je niet goed opgezet, daardoor kan een 2de </div> wel werken om het andere probleem op te lossen, maar het zal later nog voor de nodige problemen kunnen zorgen.

Ik heb de URL die ik foutieve had vermeld gecorrigeerd in datzelfde bericht.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.