Paginasysteem uitbreiden.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »
Machiel K

Machiel K

05/09/2012 10:19:18
Quote Anchor link
Jullie kennen het vast wel, een paginasysteem.

Ik gebruik het vaak, maar nu heb ik er een vraag over.

Pagina.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$page
= $_GET['pagina'];
if($page){
if(file_exists('pagina/'. $page.".php")){
include('pagina/'.$page.".php");
}
else{
include("pagina/404.php");
}
}
else{
include("pagina/homepagina.php");
}

?>


En in de .htaccess:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^([^/\.]+)/?$ index.php?pagina=$1 [L,QSA]


Zodat de URL mooi wordt site.nl/index.php?pagina=home -> site.nl/home(bijvoorbeeld).

En op de plek waar ik deze paginas wil laten zien include ik pagina/pagina.php.

Dit is allemaal goed en werkt helemaal.

Maar nu wil ik dat het ook site.nl/home/nieuws.

Om het makkelijk te maken heb ik even een plaatje bij gemaakt.
Afbeelding

Als ik dit wil, moet ik dan gewoon in de map /pagina een bijvoorbeeld /nieuws maken? en daar weer een soort van pagina.php?

Of kan dit op een andere manier. En hoe gaat deze url er dan uit zien als ik hem netjes wil maken met htaccess.

Machiel.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 01:04:51
 
Eddy E

Eddy E

05/09/2012 10:40:19
Quote Anchor link
Bij site.nl/home krijg je dus index.php?pagina=home >> home.php
Bij site.nl/home/nieuws wil je dat index.php?pagina=home/nieuws >> home/nieuws.php wordt geopend?
Dan hoef je niets te doen. Probeer het eens uit, zou ik zeggen.


Of wil je bij site.nl/home/nieuws home.php en nieuws.php beide tonen?
Gewijzigd op 05/09/2012 10:41:15 door Eddy E
 
Machiel K

Machiel K

05/09/2012 10:52:44
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 05/09/2012 10:40:19:
Bij site.nl/home/nieuws wil je dat index.php?pagina=home/nieuws >> home/nieuws.php wordt geopend?


Dat ja. Werkt prima als ik nu in /pagina een map /home aanmaak. En in die home een nieuws.php, dan werkt site.nl/index.php?pagina=home/nieuws inderdaad.

Alleen werkt site.nl/home/nieuws dan niet. Een andere regel in de htaccess maken dus?
 
Erwin H

Erwin H

05/09/2012 11:08:26
Quote Anchor link
Als je de slash weghaalt in je htaccess werkt het waarschijnlijk al.
 
Eddy E

Eddy E

05/09/2012 11:13:53
Quote Anchor link
Werkt site.nl/home/nieuws/ wel? En dan index.php?pagina=home/nieuws.php ?
 
Machiel K

Machiel K

05/09/2012 12:41:09
Quote Anchor link
site.nl/index.php?pagina=home/nieuws doet het wel. site.nl/home/nieuws doet het niet.

Zonder de slash ook niet.
 
Eddy E

Eddy E

05/09/2012 12:58:26
Quote Anchor link
Echo in pagina.php eens $_GET['pagina']... kijk wat je daar mee kan bereiken.
Ik zou de laatste slash uit je htaccess ook weghalen of in elk geval optioneel maken. Dwz: nagenoeg dezelfde regel, maar dan zonder slash eronder zetten.
 
Erwin H

Erwin H

05/09/2012 13:06:27
Quote Anchor link
Kan je er niet gewoon dit van maken:
RewriteRule ^(.*)/?$ index.php?pagina=$1 [L,QSA]

Zo wordt gewoon de hele reeks aan tekens in de pagina parameter geplakt, behalve de laatste slash (tenzij je die erbij wilt hebben, dan gewoon /? weghalen). Is de simpelste en snelste.
 
Machiel K

Machiel K

05/09/2012 14:19:57
Quote Anchor link
Erwin H op 05/09/2012 13:06:27:
RewriteRule ^(.*)/?$ index.php?pagina=$1 [L,QSA]


Hij werkt wel. Alleen is nu mijn hele css style verdwenen?
 
Eddy E

Eddy E

05/09/2012 14:25:57
Quote Anchor link
Dan heb je ook geen <base> ingesteld in je <head> zeker?
Met die <base> definieer je de basis. En daarna link je naar je CSS.
 
Machiel K

Machiel K

05/09/2012 16:56:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<head>
   <base>
      <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.css"/>
   </base>
</head>


Bedoel je het zo?
 
Eddy E

Eddy E

05/09/2012 17:04:38
Quote Anchor link
Helemaal!
 
Machiel K

Machiel K

05/09/2012 17:06:54
Quote Anchor link
Alsnog blijft de style weg..

Toevoeging op 05/09/2012 17:09:49:

Mijn htaccess ziet er zo uit, en dan gaat de style weg, maar werkt site.nl/home/nieuws wel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^(.*)/?$ index.php?pagina=$1 [L,QSA]
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

05/09/2012 19:43:40
Quote Anchor link
omdat als je nu dit heb:
http://domein.nl/css/style.css
dan gaat hij naar:
http://domein.nl/index.php?pagina=css/style.css

dus ik denk dat je dit moet doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^pagina/(.*)/?$ index.php?pagina=$1 [L,QSA]


zo doe ik het meestal dan ;)
 
Crispijn -

Crispijn -

05/09/2012 21:34:16
Quote Anchor link
Moet je niet gewoon zo je base toevoegen toevoegen aan je head,
en daaronder gewoon je css definiëren?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<head>
<base href="http://mijnsite.com/" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.css"/>
</head>
Gewijzigd op 05/09/2012 21:34:35 door Crispijn -
 
Machiel K

Machiel K

07/09/2012 17:11:11
Quote Anchor link
Nu even de <base href="http://mijnsite.com/" /> in de head gezet, nu is de css style wel zichtbaar.

En RewriteRule ^(.*)/?$ index.php?pagina=$1 [L,QSA] in de htaccess.

Krijg alsnog de style niet te zien.. heb ondertussen de css in mijnsite.com/style.css maar dat had geen nut.

Nog opties? ;x

Toevoeging op 07/09/2012 17:48:05:

Als ik in de htaccess de regel RewriteRule ^pagina/(.*)/?$ index.php?pagina=$1 [L,QSA] zie ik de style wel.

Alleen wil ik geen mijnsite.com/pagina/... maar mijnsite.com/.. als het niet kan dan is het maar jammer voor mezelf.
Gewijzigd op 07/09/2012 17:46:14 door Machiel K
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.