Pakt stijlbestanden niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

16/03/2013 10:11:56
Quote Anchor link
Ik heb recent een webdesign gekocht, die het in principe perfect doet. Maar nu heb ik vannacht de index.html opnieuw opgebouwd, en er een index.php van gemaakt. Hierna pakt mijn website de stijlbestanden niet meer.
De mappenstructuur is hetzelfde als bij het origineel, het enige verschil is dat ik een definitions.php heb aangemaakt met daarin een aantal definities die met PHP worden aangeroepen. Maar zelfs nadat ik deze definities er tussenuit heb gehaald werkt het niet. Ook heb ik geprobeerd of het werkte nadat ik er weer een index.html van maakte, en ook heb ik de permissions op 755 ingesteld.
Daarbij moet opgemerkt worden dat afbeeldingen wel geladen worden, maar de stijlbestanden dus niet.

Bekijk alles eens rustig op http://www.standardmedia.nl. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, want ik zie het probleem niet!

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
<?php
require_once("definitions.php");
?>

<!DOCTYPE HTML>
<html>
    <head>
        <title><?php echo $define1." | Startpagina"; ?></title>
        <link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,300italic,400,400italic" rel="stylesheet" type="text/css">
        <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=utf-8">
        <meta name="description" content="">
        <meta name="keywords" content="">
        <script src="<?php echo $define2; ?>/css/5grid/init.js?use=mobile,desktop,1000px&amp;mobileUI=1&amp;mobileUI.theme=none&amp;mobileUI.titleBarHeight=40&amp;mobileUI.openerWidth=60"></script>
        <script src="<?php echo $define2; ?>/js/init.js"></script>
        <script src="<?php echo $define2; ?>/js/jquery.dropotron-1.1.js"></script>
        <script src="<?php echo $define2; ?>/js/jquery.slidertron-1.2.js"></script>
        <script src="<?php echo $define2; ?>/js/jquery-1.8.1.min.js"></script>
        <noscript>
            <link href="<?php echo $define2; ?>/css/5grid/core.css" rel="stylesheet">
            <link href="<?php echo $define2; ?>/css/5grid/core-1200px.css" rel="stylesheet">
            <link href="<?php echo $define2; ?>/css/5grid/core-desktop.css" rel="stylesheet">
            <link href="<?php echo $define2; ?>/css/5grid/core-noscript.css" rel="stylesheet">
            <link href="<?php echo $define2; ?>/css/style.css" rel="stylesheet">
            <link href="<?php echo $define2; ?>/css/style-desktop.css" rel="stylesheet">
        </noscript>
        <!--[if lte IE 7]><link href="<?php echo $define2; ?>/css/ie7.css" rel="stylesheet"><![endif]-->
        <!--[if lte IE 8]><link href="<?php echo $define2; ?>/css/ie8.css" rel="stylesheet"><![endif]-->
    </head>
    <body class="homepage">
        <div id="header-wrapper">
            <div class="5grid-layout">
                <div class="row">
                    <div class="12u">
                        <header id="page-header">
                            <h1><a href="<?php echo $define2; ?>" class="mobileUI-site-name"><?php echo $define7; ?></a></h1>
                            <nav class="mobileUI-site-nav">
                                <?php echo $define8; ?>
                            </nav><br>
                        </header>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </div>
        <div id="banner-wrapper">
            <div class="5grid-layout">
                <div class="row">
                    <div class="12u">
                        <div id="banner">
                            <div class="viewer">
                                <div class="nav-next">Volgende</div>
                                <div class="nav-previous">Vorige</div>
                                <div class="reel">
                                    <?php echo $define9; ?>
                                </div>
                            </div>
                            <div class="captions">
                                <span class="caption-line-1"></span>
                                <span class="caption-line-2"></span>
                            </div>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </div>
        <div id="search-wrapper">
            <div class="5grid-layout" id="search">
                <div class="row">
                    <div class="8u">
                        <span><?php echo $define10; ?></span>
                    </div>
                    <div class="4u">
                        <div class="side-padded">
                            <form action="<?php echo $define2; ?>/search.php" method="post">
                                <div>
                                    <input type="text" class="text" name="search" placeholder="Zoeken">
                                    <input type="submit" class="button" value="Zoeken">
                                </div>
                            </form>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </div>
        <div id="main-wrapper">
            <div class="5grid-layout">
                <div class="row">
                    <div class="8u mobileUI-main-content">
                        <div id="content">
                            <article class="featured">
                                <header>
                                    <h2>Startpagina</h2>
                                    <span class="byline">Laat ons het werk doen</span>
                                </header>
                                <p><?php echo $define11; ?></p>
                                <div class="5grid grid-spaced">
                                    <div class="row">
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-fit"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic01.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Product</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                        </section>
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-fit"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic02.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Product</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                        </section>
                                    </div>
                                    <div class="row">
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-fit"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic03.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Product</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                        </section>
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-fit"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic04.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Product</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                        </section>
                                    </div>
                                </div>
                            </article>
                            <section>
                                <header>
                                    <h2>Laatste nieuws</h2>
                                </header>
                                <a href="#" class="image image-style1 align-left image-fit-mobileOnly"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic05.jpg" alt=""></a>
                                <h3>Nieuws</h3>
                                <p><?php echo $define11; ?></p>
                                <a href="#" class="button">Lees meer</a>
                            </section>
                            <section>
                                <header>
                                    <h2>Een selectie van onze producten</h2>
                                </header>
                                <div class="5grid grid-spaced">
                                    <div class="row">
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-style2 align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic06.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>CMS</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?> <a href="#">Lees meer</a></p>
                                        </section>
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-style2 align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic07.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Contactformulieren</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?> <a href="#">Lees meer</a></p>
                                        </section>
                                    </div>
                                    <div class="row">
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-style2 align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic08.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Domeinnamen</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?> <a href="#">Lees meer</a></p>
                                        </section>
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-style2 align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic09.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Webdesign</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?> <a href="#">Lees meer</a></p>
                                        </section>
                                    </div>
                                    <div class="row">
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-style2 align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic10.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Webhosting</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?> <a href="#">Lees meer</a></p>
                                        </section>
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-style2 align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic11.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Webwinkels</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?> <a href="#">Lees meer</a></p>
                                        </section>
                                    </div>
                                </div>
                            </section>
                        </div>
                    </div>
                    <div class="4u">
                        <div class="right-sidebar">
                            <div id="sidebar">
                                <section class="blocks">
                                    <a href="#" class="one">
                                        <h2>(verwijderd)/h2>
                                        <p>Beveiliger en webontwikkelaar</p>
                                    </a>
                                    <a href="#" class="two">
                                        <h2>StandardMedia</h2>
                                        <p>Praktische weboplossingen</p>
                                    </a>
                                    <a href="#" class="three">
                                        <h2>VoorBeveiligers</h2>
                                        <p>Discussiepunt voor beveiligers</p>
                                    </a>
                                </section>
                                <section>
                                    <header>
                                        <h2>Updates</h2>
                                    </header>
                                    <ul class="style1 posts">
                                        <li>
                                            <a href="#" class="image align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic12.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Update</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                        <li>
                                            <a href="#" class="image align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic13.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Update</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                        <li>
                                            <a href="#" class="image align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic14.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Update</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                        <li>
                                            <a href="#" class="image align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic15.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Update</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                        <li>
                                            <a href="#" class="image align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic16.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Update</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                    </ul>
                                    <a href="#" class="button">Lees meer</a>
                                </section>
                                <section>
                                    <header>
                                        <h2>Tweets</h2>
                                    </header>
                                    <ul class="style1 tweets">
                                        <li>
                                            <p>Tweet <a href="#">Link</a></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                        <li>
                                            <p>Tweet <a href="#">Link</a></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                        <li>
                                            <p>Tweet <a href="#">Link</a></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                    </ul>
                                    <a href="#" class="button">Lees meer</a>
                                </section>
                            </div>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </div>
        <div id="footer-wrapper">
            <footer id="page-footer" class="5grid-layout">
                <div class="row">
                    <div class="4u">
                        <section>
                            <h2>Footer</h2>
                            <ul class="style2">
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                            </ul>
                        </section>
                    </div>
                    <div class="4u">
                        <section>
                            <h2>Footer</h2>
                            <ul class="style2">
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                            </ul>
                        </section>
                    </div>
                    <div class="4u">
                        <div class="side-padded">
                            <section>
                                <h2>Contact</h2>
                                <p><a href="#">Bekijk alle contactmogelijkheden</a></p>
                                <ul class="contact">
                                    <li class="address">
                                        ---<br>
                                        ---<br>
                                        ---
                                    </li>
                                    <li class="email">
                                        <a href="#">---</a>
                                    </li>
                                    <li class="social">
                                        <a href="#">---</a>
                                    </li>
                                    <li class="phone">
                                        ---
                                    </li>
                                </ul>
                            </section>
                        </div>
                    </div>
                </div>
                <div class="row">
                    <div id="copyright"><?php echo $define6; ?></div>
                </div>
            </footer>
        </div>
    </body>
</html>


definitions.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
$define1
        =        'StandardMedia';
$define2        =        'http://www.standardmedia.nl';
$define3        =        $define2.'/looks/';
$define4        =        $define2.'/looks/images/';
$define5        =        $define2.'/works/';
$define6        =        '&copy; 2013 &mdash; <a href="http://www.standardmedia.nl" target="_blank">StandardMedia</a>';
$define7        =        '<span>Standard</span>Media';
$define8        =        '<ul>
                            <li><a href="'
.$define2.'">Startpagina</a></li>
                            <li><a href="'
.$define2.'/informationcenter">Informatiecentrum</a></li>
                            <li>
                                <a href="'
.$define2.'/products.php" class="arrow">Producten</a>
                                <ul>
                                    <li><a href="'
.$define2.'/cms.php">CMS</a></li>
                                    <li><a href="'
.$define2.'/contactforms.php">Contactformulieren</a></li>
                                    <li><a href="'
.$define2.'/domainnames.php">Domeinnamen</a></li>
                                    <li><a href="'
.$define2.'/webdesign.php">Webdesign</a></li>
                                    <li><a href="'
.$define2.'/webhosting.php">Webhosting</a></li>
                                    <li><a href="'
.$define2.'/webshops.php">Webwinkels</a></li>
                                </ul>
                            </li>
                            <li>
                                <a href="'
.$define2.'/standardmedia.php" class="arrow">StandardMedia</a>
                                <ul>
                                    (modedit: verwijderd)
                                    <li><a href="http://www.standardmedia.nl">StandardMedia</a></li>
                                    <li><a href="http://www.voorbeveiligers.nl">VoorBeveiligers</a></li>
                                </ul>
                            </li>
                            <li><a href="http://www.standardmedia.nl/contact">Contact</a></li>
                        </ul>'
;
$define9        =        '<div class="slide">
                            <h2 class="caption-1">Welkom</h2>
                            <p class="caption-2">Zullen wij ons even voorstellen?</p>
                            <a href="#" class="link">Meer</a>
                            <img src="'
.$define2.'/images/slide01.jpg" alt="">
                        </div>
                        <div class="slide">
                            <h2 class="caption-1">Beveiliging</h2>
                            <p class="caption-2">Heeft u een of meerdere beveiligers nodig?</p>
                            <a href="#" class="link">Meer</a>
                            <img src="'
.$define2.'/images/slide02.jpg" alt="">
                        </div>
                        <div class="slide">
                            <h2 class="caption-1">StandardMedia</h2>
                            <p class="caption-2">Wat StandardMedia doet</p>
                            <a href="#" class="link">Meer</a>
                            <img src="'
.$define2.'/images/slide03.jpg" alt="">
                        </div>'
;
$define10        =        'Uw klanten een extra verkoopkanaal bieden?';
$define11        =        'Nog geen informatie beschikbaar.';
$define12        =        'Nog geen resultaten.';
?>


Toevoeging op 16/03/2013 10:18:10:

Even een kleine update: ik heb de foutafhandeling in PHP aangezet, deze geeft geen fouten. Daarnaast heb ik mijn browsercache geleegd, maar het probleem blijft hierna hetzelfde. In een andere browser is het probleem niet anders.
Daarnaast heb ik mijn privégegevens er even uitgefilterd :P
Gewijzigd op 19/07/2013 00:49:59 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:39:36
 
Willem vp

Willem vp

16/03/2013 10:30:50
Quote Anchor link
Waarom staan in de <head>-sectie je stylesheet-links tussen <noscript>-tags?
 

16/03/2013 10:35:01
Quote Anchor link
Weet ik niet. Zoals gezegd heb ik het webdesign gekocht, en deed hij het prima toen het nog een index.html was.
Ik heb nu de <noscript>-tags weggehaald, en het webdesign doet het nu. Maar de Javascript doet het nog steeds niet...
 
Eddy E

Eddy E

16/03/2013 10:35:30
Quote Anchor link
Blijkbaar was dat de oplossing, want je website ziet er prima uit.
Stijlbladen werken perfect.
 

16/03/2013 10:39:10
Quote Anchor link
Dat klopt, nu doet het webdesign het. Maar de Javascript ontbreekt nog. Neem als voorbeeld de menu-items met de pijltjes naar beneden, dat moeten dropdownmenu's zijn. En daarnaast de slider die het ook niet doet.
 
Willem vp

Willem vp

16/03/2013 11:06:58
Quote Anchor link
Wat dropotron en jQuery enzo betreft word ik even niet gehinderd door enige kennis van zaken, maar maakt de volgorde waarin je de scripts in je header opneemt nog uit? Ik zou me bijvoorbeeld kunnen voorstellen dat je init.js als laatste wilt includen, omdat die referenties heeft naar *tron.

En mogelijk moet je de <ul>-tags van je dropdown-menu's nog de class "dropotron" geven enzo...
 
Eddy E

Eddy E

16/03/2013 11:09:14
Quote Anchor link
Stefan, ben jij homo maar weet je dat zelf nog niet?
Je bent dus gehacked of je database is zo lek als een mandje....

Toevoeging op 16/03/2013 11:10:44:

Je hebt trouwens ook wel ontzettend veel bestanden. Als die stijlbladen kunnen beter in 1 gestopt worden: dus 1 stijlblad voor alles.
Dat is maar 1 http-request en door de caching wordt je website echt sneller.
 

16/03/2013 11:14:01
Quote Anchor link
Hahaha! Nee, dat is mijn achterneef. Ik ben ondertussen met hem ook bezig te proberen het probleem op te lossen. Hij vroeg mij of ik een simpele alert wilde aanroepen om te kijken of Javascript het echt niet deed.
Maar dat is dus wel het geval, Javascript doet het gewoon. Maar waar zit het probleem dan?

En ik wil eerst de basis goed hebben voordat ik iets aan de structuur ga veranderen.
 
LEDfan nvt

LEDfan nvt

16/03/2013 11:41:29
Quote Anchor link
Als je de console in je browser opent krijg je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined init.js:42
Uncaught TypeError: Cannot call method 'ready' of undefined init.js:1
Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined jquery.dropotron-1.1.js:412
Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined jquery.slidertron-1.2.js:836


Dat betekent dat hij in de bestanden, init.js en jquery.droptron en jquery.slidertron jquery niet kan vinden. Plaats deze regel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
        <script src="<?php echo $define2; ?>/js/jquery-1.8.1.min.js"></script>

net onder de meta tags.

Ik denk dat het dan zal werken.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

16/03/2013 11:54:32
Quote Anchor link
@LEDfan nvt dat heeft hij al staan al zie ik zijn geposte scripts.

Toevoeging op 16/03/2013 11:56:54:

Edit jha zag niet dat hij onder de plugins stond heb niks gezegd.
 

16/03/2013 12:00:37
Quote Anchor link
Het probleem is opgelost! Ik heb altijd de rare behoefte om alles op alfabetische volgorde te zetten, en dat was bij dit script even de boosdoener.
Ik heb het originele bestand erbij gepakt en de Javascript-bestanden op die volgorde gezet zoals ze in het originele bestand ook stonden. Toen was het opgelost!

Bedankt voor het meedenken!
 
Willem vp

Willem vp

16/03/2013 13:03:39
Quote Anchor link
Mario Geheim op 16/03/2013 12:00:37:
Ik heb altijd de rare behoefte om alles op alfabetische volgorde te zetten

Daar ben je dan niet consequent in, want je HTML-tags stonden niet op alfabetische volgorde. ;-)
 
Eddy E

Eddy E

16/03/2013 13:29:25
Quote Anchor link
Daarnaast gebruik je de variabele $define2 bijvoorbeeld.
Waarom dan niet dit, wat in mijn optiek beter is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// nu heb je dit:
$define2        =        'http://www.standardmedia.nl';
echo $define2;

// enkele betere opties
$adres = 'http://www.standardmedia.nl';
echo $adres;

// of in een array, wat logischer is
$config['adres'] = 'http://www.standardmedia.nl';
echo $config['adres'];

// of als je het wilt DEFINEn
define("ADRES", "http://www.standardmedia.nl");
echo ADRES;
?>


Kortom: ga omschrijvingen gebruiken.
Dat numerieke kan ook gewoon in een array:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$config
[1] = 'StandardMedia';
$config[2]      =        'http://www.standardmedia.nl';
$config[3]        =        $config[2].'/looks/';
$config[4]          =         $config[2].'/looks/images/';
$config[5]          =        $ $config[2].'/works/';
?>

Maar dat is net zo onzinnig eigenlijk. Behalve dat je makkelijker print_r($config) kan doen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.