Pakt stijlbestanden niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

16/03/2013 10:11:56
Quote Anchor link
Ik heb recent een webdesign gekocht, die het in principe perfect doet. Maar nu heb ik vannacht de index.html opnieuw opgebouwd, en er een index.php van gemaakt. Hierna pakt mijn website de stijlbestanden niet meer.
De mappenstructuur is hetzelfde als bij het origineel, het enige verschil is dat ik een definitions.php heb aangemaakt met daarin een aantal definities die met PHP worden aangeroepen. Maar zelfs nadat ik deze definities er tussenuit heb gehaald werkt het niet. Ook heb ik geprobeerd of het werkte nadat ik er weer een index.html van maakte, en ook heb ik de permissions op 755 ingesteld.
Daarbij moet opgemerkt worden dat afbeeldingen wel geladen worden, maar de stijlbestanden dus niet.

Bekijk alles eens rustig op http://www.standardmedia.nl. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, want ik zie het probleem niet!

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
<?php
require_once("definitions.php");
?>

<!DOCTYPE HTML>
<html>
    <head>
        <title><?php echo $define1." | Startpagina"; ?></title>
        <link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,300italic,400,400italic" rel="stylesheet" type="text/css">
        <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=utf-8">
        <meta name="description" content="">
        <meta name="keywords" content="">
        <script src="<?php echo $define2; ?>/css/5grid/init.js?use=mobile,desktop,1000px&amp;mobileUI=1&amp;mobileUI.theme=none&amp;mobileUI.titleBarHeight=40&amp;mobileUI.openerWidth=60"></script>
        <script src="<?php echo $define2; ?>/js/init.js"></script>
        <script src="<?php echo $define2; ?>/js/jquery.dropotron-1.1.js"></script>
        <script src="<?php echo $define2; ?>/js/jquery.slidertron-1.2.js"></script>
        <script src="<?php echo $define2; ?>/js/jquery-1.8.1.min.js"></script>
        <noscript>
            <link href="<?php echo $define2; ?>/css/5grid/core.css" rel="stylesheet">
            <link href="<?php echo $define2; ?>/css/5grid/core-1200px.css" rel="stylesheet">
            <link href="<?php echo $define2; ?>/css/5grid/core-desktop.css" rel="stylesheet">
            <link href="<?php echo $define2; ?>/css/5grid/core-noscript.css" rel="stylesheet">
            <link href="<?php echo $define2; ?>/css/style.css" rel="stylesheet">
            <link href="<?php echo $define2; ?>/css/style-desktop.css" rel="stylesheet">
        </noscript>
        <!--[if lte IE 7]><link href="<?php echo $define2; ?>/css/ie7.css" rel="stylesheet"><![endif]-->
        <!--[if lte IE 8]><link href="<?php echo $define2; ?>/css/ie8.css" rel="stylesheet"><![endif]-->
    </head>
    <body class="homepage">
        <div id="header-wrapper">
            <div class="5grid-layout">
                <div class="row">
                    <div class="12u">
                        <header id="page-header">
                            <h1><a href="<?php echo $define2; ?>" class="mobileUI-site-name"><?php echo $define7; ?></a></h1>
                            <nav class="mobileUI-site-nav">
                                <?php echo $define8; ?>
                            </nav><br>
                        </header>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </div>
        <div id="banner-wrapper">
            <div class="5grid-layout">
                <div class="row">
                    <div class="12u">
                        <div id="banner">
                            <div class="viewer">
                                <div class="nav-next">Volgende</div>
                                <div class="nav-previous">Vorige</div>
                                <div class="reel">
                                    <?php echo $define9; ?>
                                </div>
                            </div>
                            <div class="captions">
                                <span class="caption-line-1"></span>
                                <span class="caption-line-2"></span>
                            </div>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </div>
        <div id="search-wrapper">
            <div class="5grid-layout" id="search">
                <div class="row">
                    <div class="8u">
                        <span><?php echo $define10; ?></span>
                    </div>
                    <div class="4u">
                        <div class="side-padded">
                            <form action="<?php echo $define2; ?>/search.php" method="post">
                                <div>
                                    <input type="text" class="text" name="search" placeholder="Zoeken">
                                    <input type="submit" class="button" value="Zoeken">
                                </div>
                            </form>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </div>
        <div id="main-wrapper">
            <div class="5grid-layout">
                <div class="row">
                    <div class="8u mobileUI-main-content">
                        <div id="content">
                            <article class="featured">
                                <header>
                                    <h2>Startpagina</h2>
                                    <span class="byline">Laat ons het werk doen</span>
                                </header>
                                <p><?php echo $define11; ?></p>
                                <div class="5grid grid-spaced">
                                    <div class="row">
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-fit"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic01.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Product</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                        </section>
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-fit"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic02.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Product</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                        </section>
                                    </div>
                                    <div class="row">
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-fit"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic03.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Product</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                        </section>
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-fit"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic04.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Product</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                        </section>
                                    </div>
                                </div>
                            </article>
                            <section>
                                <header>
                                    <h2>Laatste nieuws</h2>
                                </header>
                                <a href="#" class="image image-style1 align-left image-fit-mobileOnly"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic05.jpg" alt=""></a>
                                <h3>Nieuws</h3>
                                <p><?php echo $define11; ?></p>
                                <a href="#" class="button">Lees meer</a>
                            </section>
                            <section>
                                <header>
                                    <h2>Een selectie van onze producten</h2>
                                </header>
                                <div class="5grid grid-spaced">
                                    <div class="row">
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-style2 align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic06.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>CMS</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?> <a href="#">Lees meer</a></p>
                                        </section>
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-style2 align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic07.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Contactformulieren</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?> <a href="#">Lees meer</a></p>
                                        </section>
                                    </div>
                                    <div class="row">
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-style2 align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic08.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Domeinnamen</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?> <a href="#">Lees meer</a></p>
                                        </section>
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-style2 align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic09.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Webdesign</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?> <a href="#">Lees meer</a></p>
                                        </section>
                                    </div>
                                    <div class="row">
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-style2 align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic10.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Webhosting</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?> <a href="#">Lees meer</a></p>
                                        </section>
                                        <section class="6u">
                                            <a href="#" class="image image-style2 align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic11.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Webwinkels</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?> <a href="#">Lees meer</a></p>
                                        </section>
                                    </div>
                                </div>
                            </section>
                        </div>
                    </div>
                    <div class="4u">
                        <div class="right-sidebar">
                            <div id="sidebar">
                                <section class="blocks">
                                    <a href="#" class="one">
                                        <h2>(verwijderd)/h2>
                                        <p>Beveiliger en webontwikkelaar</p>
                                    </a>
                                    <a href="#" class="two">
                                        <h2>StandardMedia</h2>
                                        <p>Praktische weboplossingen</p>
                                    </a>
                                    <a href="#" class="three">
                                        <h2>VoorBeveiligers</h2>
                                        <p>Discussiepunt voor beveiligers</p>
                                    </a>
                                </section>
                                <section>
                                    <header>
                                        <h2>Updates</h2>
                                    </header>
                                    <ul class="style1 posts">
                                        <li>
                                            <a href="#" class="image align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic12.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Update</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                        <li>
                                            <a href="#" class="image align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic13.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Update</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                        <li>
                                            <a href="#" class="image align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic14.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Update</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                        <li>
                                            <a href="#" class="image align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic15.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Update</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                        <li>
                                            <a href="#" class="image align-left"><img src="<?php echo $define2; ?>/images/pic16.jpg" alt=""></a>
                                            <h3>Update</h3>
                                            <p><?php echo $define11; ?></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                    </ul>
                                    <a href="#" class="button">Lees meer</a>
                                </section>
                                <section>
                                    <header>
                                        <h2>Tweets</h2>
                                    </header>
                                    <ul class="style1 tweets">
                                        <li>
                                            <p>Tweet <a href="#">Link</a></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                        <li>
                                            <p>Tweet <a href="#">Link</a></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                        <li>
                                            <p>Tweet <a href="#">Link</a></p>
                                            <span class="date">Vandaag</span>
                                        </li>
                                    </ul>
                                    <a href="#" class="button">Lees meer</a>
                                </section>
                            </div>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </div>
        <div id="footer-wrapper">
            <footer id="page-footer" class="5grid-layout">
                <div class="row">
                    <div class="4u">
                        <section>
                            <h2>Footer</h2>
                            <ul class="style2">
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                            </ul>
                        </section>
                    </div>
                    <div class="4u">
                        <section>
                            <h2>Footer</h2>
                            <ul class="style2">
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                                <li><a href="#">Link</a></li>
                            </ul>
                        </section>
                    </div>
                    <div class="4u">
                        <div class="side-padded">
                            <section>
                                <h2>Contact</h2>
                                <p><a href="#">Bekijk alle contactmogelijkheden</a></p>
                                <ul class="contact">
                                    <li class="address">
                                        ---<br>
                                        ---<br>
                                        ---
                                    </li>
                                    <li class="email">
                                        <a href="#">---</a>
                                    </li>
                                    <li class="social">
                                        <a href="#">---</a>
                                    </li>
                                    <li class="phone">
                                        ---
                                    </li>
                                </ul>
                            </section>
                        </div>
                    </div>
                </div>
                <div class="row">
                    <div id="copyright"><?php echo $define6; ?></div>
                </div>
            </footer>
        </div>
    </body>
</html>


definitions.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
$define1
        =        'StandardMedia';
$define2        =        'http://www.standardmedia.nl';
$define3        =        $define2.'/looks/';
$define4        =        $define2.'/looks/images/';
$define5        =        $define2.'/works/';
$define6        =        '&copy; 2013 &mdash; <a href="http://www.standardmedia.nl" target="_blank">StandardMedia</a>';
$define7        =        '<span>Standard</span>Media';
$define8        =        '<ul>
                            <li><a href="'
.$define2.'">Startpagina</a></li>
                            <li><a href="'
.$define2.'/informationcenter">Informatiecentrum</a></li>
                            <li>
                                <a href="'
.$define2.'/products.php" class="arrow">Producten</a>
                                <ul>
                                    <li><a href="'
.$define2.'/cms.php">CMS</a></li>
                                    <li><a href="'
.$define2.'/contactforms.php">Contactformulieren</a></li>
                                    <li><a href="'
.$define2.'/domainnames.php">Domeinnamen</a></li>
                                    <li><a href="'
.$define2.'/webdesign.php">Webdesign</a></li>
                                    <li><a href="'
.$define2.'/webhosting.php">Webhosting</a></li>
                                    <li><a href="'
.$define2.'/webshops.php">Webwinkels</a></li>
                                </ul>
                            </li>
                            <li>
                                <a href="'
.$define2.'/standardmedia.php" class="arrow">StandardMedia</a>
                                <ul>
                                    (modedit: verwijderd)
                                    <li><a href="http://www.standardmedia.nl">StandardMedia</a></li>
                                    <li><a href="http://www.voorbeveiligers.nl">VoorBeveiligers</a></li>
                                </ul>
                            </li>
                            <li><a href="http://www.standardmedia.nl/contact">Contact</a></li>
                        </ul>'
;
$define9        =        '<div class="slide">
                            <h2 class="caption-1">Welkom</h2>
                            <p class="caption-2">Zullen wij ons even voorstellen?</p>
                            <a href="#" class="link">Meer</a>
                            <img src="'
.$define2.'/images/slide01.jpg" alt="">
                        </div>
                        <div class="slide">
                            <h2 class="caption-1">Beveiliging</h2>
                            <p class="caption-2">Heeft u een of meerdere beveiligers nodig?</p>
                            <a href="#" class="link">Meer</a>
                            <img src="'
.$define2.'/images/slide02.jpg" alt="">
                        </div>
                        <div class="slide">
                            <h2 class="caption-1">StandardMedia</h2>
                            <p class="caption-2">Wat StandardMedia doet</p>
                            <a href="#" class="link">Meer</a>
                            <img src="'
.$define2.'/images/slide03.jpg" alt="">
                        </div>'
;
$define10        =        'Uw klanten een extra verkoopkanaal bieden?';
$define11        =        'Nog geen informatie beschikbaar.';
$define12        =        'Nog geen resultaten.';
?>


Toevoeging op 16/03/2013 10:18:10:

Even een kleine update: ik heb de foutafhandeling in PHP aangezet, deze geeft geen fouten. Daarnaast heb ik mijn browsercache geleegd, maar het probleem blijft hierna hetzelfde. In een andere browser is het probleem niet anders.
Daarnaast heb ik mijn privégegevens er even uitgefilterd :P
Gewijzigd op 19/07/2013 00:49:59 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 23:39:09
 
Willem vp

Willem vp

16/03/2013 10:30:50
Quote Anchor link
Waarom staan in de <head>-sectie je stylesheet-links tussen <noscript>-tags?
 

16/03/2013 10:35:01
Quote Anchor link
Weet ik niet. Zoals gezegd heb ik het webdesign gekocht, en deed hij het prima toen het nog een index.html was.
Ik heb nu de <noscript>-tags weggehaald, en het webdesign doet het nu. Maar de Javascript doet het nog steeds niet...
 
Eddy E

Eddy E

16/03/2013 10:35:30
Quote Anchor link
Blijkbaar was dat de oplossing, want je website ziet er prima uit.
Stijlbladen werken perfect.
 

16/03/2013 10:39:10
Quote Anchor link
Dat klopt, nu doet het webdesign het. Maar de Javascript ontbreekt nog. Neem als voorbeeld de menu-items met de pijltjes naar beneden, dat moeten dropdownmenu's zijn. En daarnaast de slider die het ook niet doet.
 
Willem vp

Willem vp

16/03/2013 11:06:58
Quote Anchor link
Wat dropotron en jQuery enzo betreft word ik even niet gehinderd door enige kennis van zaken, maar maakt de volgorde waarin je de scripts in je header opneemt nog uit? Ik zou me bijvoorbeeld kunnen voorstellen dat je init.js als laatste wilt includen, omdat die referenties heeft naar *tron.

En mogelijk moet je de <ul>-tags van je dropdown-menu's nog de class "dropotron" geven enzo...
 
Eddy E

Eddy E

16/03/2013 11:09:14
Quote Anchor link
Stefan, ben jij homo maar weet je dat zelf nog niet?
Je bent dus gehacked of je database is zo lek als een mandje....

Toevoeging op 16/03/2013 11:10:44:

Je hebt trouwens ook wel ontzettend veel bestanden. Als die stijlbladen kunnen beter in 1 gestopt worden: dus 1 stijlblad voor alles.
Dat is maar 1 http-request en door de caching wordt je website echt sneller.
 

16/03/2013 11:14:01
Quote Anchor link
Hahaha! Nee, dat is mijn achterneef. Ik ben ondertussen met hem ook bezig te proberen het probleem op te lossen. Hij vroeg mij of ik een simpele alert wilde aanroepen om te kijken of Javascript het echt niet deed.
Maar dat is dus wel het geval, Javascript doet het gewoon. Maar waar zit het probleem dan?

En ik wil eerst de basis goed hebben voordat ik iets aan de structuur ga veranderen.
 
LEDfan nvt

LEDfan nvt

16/03/2013 11:41:29
Quote Anchor link
Als je de console in je browser opent krijg je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined init.js:42
Uncaught TypeError: Cannot call method 'ready' of undefined init.js:1
Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined jquery.dropotron-1.1.js:412
Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined jquery.slidertron-1.2.js:836


Dat betekent dat hij in de bestanden, init.js en jquery.droptron en jquery.slidertron jquery niet kan vinden. Plaats deze regel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
        <script src="<?php echo $define2; ?>/js/jquery-1.8.1.min.js"></script>

net onder de meta tags.

Ik denk dat het dan zal werken.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

16/03/2013 11:54:32
Quote Anchor link
@LEDfan nvt dat heeft hij al staan al zie ik zijn geposte scripts.

Toevoeging op 16/03/2013 11:56:54:

Edit jha zag niet dat hij onder de plugins stond heb niks gezegd.
 

16/03/2013 12:00:37
Quote Anchor link
Het probleem is opgelost! Ik heb altijd de rare behoefte om alles op alfabetische volgorde te zetten, en dat was bij dit script even de boosdoener.
Ik heb het originele bestand erbij gepakt en de Javascript-bestanden op die volgorde gezet zoals ze in het originele bestand ook stonden. Toen was het opgelost!

Bedankt voor het meedenken!
 
Willem vp

Willem vp

16/03/2013 13:03:39
Quote Anchor link
Mario Geheim op 16/03/2013 12:00:37:
Ik heb altijd de rare behoefte om alles op alfabetische volgorde te zetten

Daar ben je dan niet consequent in, want je HTML-tags stonden niet op alfabetische volgorde. ;-)
 
Eddy E

Eddy E

16/03/2013 13:29:25
Quote Anchor link
Daarnaast gebruik je de variabele $define2 bijvoorbeeld.
Waarom dan niet dit, wat in mijn optiek beter is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// nu heb je dit:
$define2        =        'http://www.standardmedia.nl';
echo $define2;

// enkele betere opties
$adres = 'http://www.standardmedia.nl';
echo $adres;

// of in een array, wat logischer is
$config['adres'] = 'http://www.standardmedia.nl';
echo $config['adres'];

// of als je het wilt DEFINEn
define("ADRES", "http://www.standardmedia.nl");
echo ADRES;
?>


Kortom: ga omschrijvingen gebruiken.
Dat numerieke kan ook gewoon in een array:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$config
[1] = 'StandardMedia';
$config[2]      =        'http://www.standardmedia.nl';
$config[3]        =        $config[2].'/looks/';
$config[4]          =         $config[2].'/looks/images/';
$config[5]          =        $ $config[2].'/works/';
?>

Maar dat is net zo onzinnig eigenlijk. Behalve dat je makkelijker print_r($config) kan doen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.