Parse error: syntax error, unexpected $end

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

07/04/2015 19:45:53
Quote Anchor link
Ik krijg deze error:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /wamp/www/v3/admin/style2/aopties.php on line 477

Ik kom er zelf niet uit. ik heb de {} geteld maar niks gevonden.
Weet iemand of het ergens anders aan kan liggen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
<?
include("config.php");
include("conf_admin.php");
if($data->admin != "1") {
echo "Je bent geen Admin!";
exit;
}

?>


<link media="screen" href="css-v1.css" type="text/css" rel="stylesheet">

<table class=list cellpadding=3 cellspacing=1>
<tr><td class=listtitle colspan=3><a class=listtitle href=#>Algemene Opties</a></td></tr>

<tr><td class="list2" width="33%"><a href="admin1.php">Opties aan/uitzetten</a></td>
<td class="list2" width="33%"><a href="admin2.php">Doneer</a></td>
<td class="list"><a href="admin3.php">Straf Beheer</a></td></tr>

<tr><td class="list2" width="33%"><a href="admin4.php">Strafpunt uitdelen</a></td>
<td class="list2" width="33%"><a href="admin5.php">Massa mail</a></td>
<td class="list"><a href="admin6.php">Massa PB</a></td></tr>

<tr><td class="list2"><a href="admin7.php">Ban weghalen</a></td>
<td class="list2"><a href="ainfo.php">Admin info</a></td>
<td class="list"><a href="admin8.php">Rechten</a></td></tr>

<tr><td class="list2"><a href="http://banditiv3.nl/admin.php?a=editusers">Gebruikers aanpassen</a></td>
<td class="list2"><a href="http://banditiv3.nl/admin.php?a=start&callcredits">10 gratis credits</a></td>
<td class="list"><a href="http://banditiv3.nl/admin.php?a=messages&showall">Laatste 100 berichten</a></td></tr>

<tr><td class="list2"><a href="http://banditiv3.nl/admin.php?a=messages">Berichten lezen</a></td>
<td class="list2"><a href="http://banditiv3.nl/admin.php?a=messages&clear">Alle berichten verwijderen</a></td>
<td class="list"><a href="http://banditiv3.nl/admin.php?a=messages&clearread">Gelezen berichten verwijderen</a></td></tr>
<tr>
</tr>

<tr>
</tr>

<Tr></tr>

<?php
if(isset($_POST['gevangenis'])){
mysql_query("UPDATE `users` SET `gevangenis`='300',`baktijd`=NOW() WHERE `login`='{$_GET['f']}'");
echo"<center>De opgegeven gebruiker zit nu 5 minuten in de gevangenis!</center>";
}

if(isset($_POST['free'])){
mysql_query("UPDATE `users` SET `gevangenis`='0',`baktijd`=NOW() WHERE `login`='{$_GET['f']}'");
echo"<center>De opgegeven gebruiker is bevrijd uit de bajes!</center>";
}

if($_GET['a'] == start && $_SESSION['admin'] > 0){
?>

<?php
if(isset($_GET['randomstad'])){
$select = mysql_query("SELECT * FROM `users`");
while($select2 = mysql_fetch_object($select)){
$stad = rand(1,6);
mysql_query("UPDATE `users` SET `city`='$stad' WHERE `login`='$select2->login'");
}

echo "<FONT COLOR=red><BR><BR>Leden verplaatst!</FONT>";
}

if(isset($_GET['callcredits'])){
mysql_query("UPDATE `users` SET `callcredits`=`callcredits`+'10'");
echo "<FONT COLOR=red><BR><BR>Callcredits zijn uitgedeeld!</FONT>";
}
}

if($_GET['a'] == warn && $_SESSION['admin'] > 0){
if(isset($_POST['warn'])){
$user = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['warnuser']}'");
$num = mysql_num_rows($user);
$user = mysql_fetch_object($user);
if($num > 0){
$date2 = (date('m/d H:i'));
mysql_query("INSERT INTO `messages`(`date`,`to`,`from`,`ip`,`title`,`content`,`date2`,`read`,`inbox`,`reply`) values(NOW(),'{$_POST['warnuser']}','Anoniem','$data->IP','Waarschuwing!','{$_POST['warncontent']}


PS: Word er misbruik gemaakt van het waarschuwsysteem, meld het dan bij Jasper','$date2','0','1','0')"
);
echo"<center>Je bericht is verstuurd.<BR>Mocht je je bedenken, log dan in op het account van <a href=admin.php?a=editusers&f=$user->login>$user->login</a> en verwijder het berichtje in zijn inbox.</center>";
}

else{
echo"<center><FONT color=red>{$_POST['warnuser']} is <b>geen</b> geldige naam!</FONT></center>";
}
}

?>

<table align="center">
    <form method="POST">
    <tr>
Gebruiker:
        <BR>
            <input type="text" name="warnuser" size="25" align="left">
    </tr>
    <tr>
        <td>inhoud:<BR></td>
        <td>
            <textarea name="warncontent" rows="10" style="width:400">De inhoud</textarea>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="2" align="left">
            <input type="submit" name="warn" value="Verstuur">
<BR><BR><a href=admin.php?a=start>Terug naar admin panel.</a>
        </td>
    </tr>
    </form>
</table>
<?}
if($_GET['a'] == ban && $_SESSION['admin'] > 0){
$banned1 = mysql_query("SELECT * FROM `ipbans` ORDER BY `IP` DESC");
$banned = mysql_fetch_object($banned1);
$user1 = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `ip`='$banned->ip'");
$user = mysql_fetch_object($user1);
if(isset($_POST['ban2'])){
$user3 = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['ban']}'");
$user2 = mysql_fetch_object($user3);
$banned2 = mysql_query("SELECT * FROM `ipbans` WHERE `IP`='$user2->IP'");
$numban = mysql_num_rows($banned2);
if($numban > 0){
mysql_query("DELETE FROM `ipbans` WHERE `ip`='$user2->IP'");
echo"<center>Je hebt ervoor gekozen om $user2->login weer te laten spelen.</center>";
}else{
mysql_query("INSERT INTO ipbans(ip) VALUES('$user2->IP')");
echo"<center>Je hebt $user2->login verbannen.</center>";
}
}
?>
<table align="center">
    <form method="POST">
    <tr>
<BR>Gebruiker:
        <BR>
            <input type="text" name="ban" size="25" align="left">
    </tr>
    <tr>
            <input type="submit" name="ban2" value="ban/unban lid">
<BR><BR><a href=admin.php?a=start>Terug naar admin panel.</a><BR><BR>
verbannen gebruikers:</tr><BR><BR><center></table>
<?
$banned1
= mysql_query("SELECT * FROM `ipbans` ORDER BY `IP` DESC");
      while($banned = mysql_fetch_object($banned1))
{

$user1 = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `IP`='$banned->ip'");
$user = mysql_fetch_object($user1);
if($user->login != ""){
?>

Naam: <?echo$user->login;?> - Ip: <?echo$user->IP;?><BR>
<?
}}
?>

</center>
<?
}
if($_GET['a'] == messages && $_SESSION['admin'] > 0){
?>

<table align="center">
    <form method="POST">
    <tr>
Aan:
        <BR>
            <input type="text" name="search2" size="25" align="left">
    </tr>
    <tr>
            <input type="submit" name="submit2" value="Zoek">
    </tr>
    <tr>
Of van:
        <BR>
            <input type="text" name="search3" size="25" align="left">
    </tr>
    <tr>
            <input type="submit" name="submit3" value="Zoek">
<BR><BR><a href=admin.php?a=start>Terug naar admin panel.</a>
<?
if($_SESSION['admin'] > 1){?>
<BR><a href=admin.php?a=messages&extra>pakket2/3 opties</a><?}?>
    <BR><BR></tr>
<?if(isset($_GET['extra']) && !isset($_POST['search2']) && !isset($_POST['search3'])){?>
</table><center><?
if($_SESSION['admin'] > 1){?>
<BR><?}
if($_SESSION['admin'] > 1){?><BR><?}
if($_SESSION['admin'] > 1){?><BR>
<?}?><BR></center><table align="center"><?}?>
    </form>
<?
if(isset($_GET['clear']) && !isset($_GET['clearread']) && $_SESSION['admin'] > 1){
mysql_query("DELETE FROM `messages`");
echo"<BR><BR>Berichten verwijderd!<BR><BR>";
}

if(isset($_GET['clearread']) && $_SESSION['admin'] > 1){
mysql_query("DELETE FROM `messages` WHERE `read`='1'");
echo"<BR><BR>Gelszen berichten verwijderd!<BR><BR>";
}

if(isset($_GET['showall']) && $_SESSION['admin'] > 1){
?>

<center>
</table>
<?
$bericht1
= mysql_query("SELECT * FROM `messages` ORDER BY `date` DESC LIMIT 0,100");
$num = 0;
      while($bericht = mysql_fetch_object($bericht1))
{

$num++;
?>

#<?echo$num;?> <a href="admin.php?a=messages&id=<?echo$bericht->id;?>"><?echo$bericht->title;?></a> van <?echo$bericht->from;?><BR>--------------------------------------<BR><BR>
<?
}
?>

</center>
<?
}
if(isset($_POST['submit2'])){
 $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['search2']}'");
$num = mysql_num_rows($dbres);
if($num == 0){
echo "<FONT color=red><center>De opgegeven gebruiker is niet gevonden.</center></FONT>";
}

if($num > 0){
echo "Lid gevonden. Klik <a href=admin.php?a=messages&f={$_POST['search2']}>hier</a> om de berichten te lezen";
}
}

if(isset($_POST['submit3'])){
 $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['search3']}'");
$num = mysql_num_rows($dbres);
if($num == 0){
echo "<FONT color=red><center>De opgegeven gebruiker is niet gevonden.</center></FONT>";
}

if($num > 0){
echo "Lid gevonden. Klik <a href=admin.php?a=messages&s={$_POST['search3']}>hier</a> om de berichten te lezen";
}
}

if(!isset($_GET['id'])){
if(isset($_GET['f'])){
if(!isset($_GET['s'])){
$dbres = mysql_query("SELECT * FROM `messages` WHERE `to`='{$_GET['f']}' AND `inbox`='1' ORDER BY `date`");
$num = mysql_num_rows($dbres);
if($num == 0){echo'</table><BR><center>Er zijn geen berichten gevonden.</center><table align="center">';}
  for($j=0+1; $info = mysql_fetch_object($dbres); $j++)
{

?>

 <tr>
        <td><a href="admin.php?a=messages&f=<?echo$_GET['f'];?>&id=<?echo$info->id;?>"><?echo$info->title;?></a></td>
 </tr>
<?
}
}
}

if(isset($_GET['s'])){
if(!isset($_GET['f'])){
$dbres = mysql_query("SELECT * FROM `messages` WHERE `from`='{$_GET['s']}' AND `inbox`='1' ORDER BY `date`");
$num = mysql_num_rows($dbres);
if($num == 0){echo'</table><BR><center>Er zijn geen berichten gevonden.</center><table align="center">';}
  for($j=0+1; $info = mysql_fetch_object($dbres); $j++)
{

?>

 <tr>
        <td><a href="admin.php?a=messages&s=<?echo$_GET['s'];?>&id=<?echo$info->id;?>"><?echo$info->title;?></a></td>
 </tr>
<?
}
}
}
}

if(isset($_GET['s']) && isset($_GET['f'])){
echo"<FONT color=red>Je kunt niet op 2 functies tegelijk zoeken!</FONT>";
}

if(isset($_GET['id'])){
$dbres = mysql_query("SELECT * FROM `messages` WHERE `id`='{$_GET['id']}'");
$info = mysql_fetch_object($dbres);
$info->content         = htmlspecialchars($info->content);
$info->content         = nl2br($info->content);
?>


 <tr>
 <td>Datum: <?echo$info->date;?></td>
 </tr>
 <tr>
 <td>Onderwerp: <?echo$info->title;?></td>
 </tr>
 <tr>
 <td>Verzender: <?echo$info->from;?></td>
 </tr>
 <tr>
 <td>Ontvanger: <?echo$info->to;?></td>
 </tr>
 <tr>
 <td>Gelezen: <?if($info->read == 1){$gelezen = ja;}else{$gelezen = nee;}echo$gelezen;?></td>
 </tr>
 <tr>
 <td>Inhoud:<BR><BR> <?echo$info->content;?></td>
 </tr>
 <tr>
 <td><BR><BR><BR><BR><a href="admin.php?a=messages&<?if(isset($_GET['f'])){echo"f={$_GET['f']}";}if(isset($_GET['s'])){echo"s={$_GET['s']}";}?>">Terug</a></td>
 </tr>
<?
}
}

if($_SESSION['admin'] == 3){
if($_GET['a'] == editusers && $_SESSION['admin'] > 2){
?>

<table align="center">
    <form method="POST">
    <tr>
        <td>Gebruiker:</td>
        <td>
            <input type="text" name="search" size="25">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="2" align="left">
            <input type="submit" name="submit1" value="Zoek">
<BR><BR><a href=admin.php?a=start>Terug naar admin panel.</a>
        </td>
    </tr>
    </form>
<?
if(isset($_POST['submit1']) || isset($_POST['search'])){
 $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['search']}'");
$num = mysql_num_rows($dbres);
if($num == 0){
echo "<FONT color=red><center>De opgegeven gebruiker is niet gevonden.</center></FONT>";
}

if($num > 0){
echo "Lid gevonden. Klik <a href=admin.php?a=editusers&f={$_POST['search']}>hier</a> om {$_POST['search']} te wijzigen";
}
}

if(isset($_GET['f'])){
 $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_GET['f']}'");
 $user              = mysql_fetch_object($dbres);
if(isset($_POST['wijzigen'])){
mysql_query("UPDATE `users` SET `email`='{$_POST['email']}', `contant`='{$_POST['contant']}', `bank`='{$_POST['bank']}', `killers`='{$_POST['killers']}', `rank`='{$_POST['rank']}', `health`='{$_POST['health']}', `bankleft`='{$_POST['bankleft']}', `power`='{$_POST['power']}', `callcredits`='{$_POST['callcredits']}', `vipdays`='{$_POST['vipdays']}', `city`='{$_POST['city']}', `info`='{$_POST['info']}', `kladblok`='{$_POST['kladblok']}', `maffia`='{$_POST['maffia']}', `activationcode`='{$_POST['activationcode']}', `rankvord`='{$_POST['rankvord']}', `admin`='{$_POST['admin']}', `moderator`='{$_POST['moderator']}' WHERE `id`='$user->id'");
mysql_query("UPDATE `hitlist` SET `health`='{$_POST['health']}' WHERE `to`='$user->login'");
echo"Je hebt $user->login naar de opgegeven instellingen aangepast.";
}

 $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_GET['f']}'");
 $user              = mysql_fetch_object($dbres);
?>

    <tr>
        <td>Gebruikersnaam: <?echo$user->login;?></td>
      </tr>
    <tr>
        <td>Wachtwoord: <?echo$user->passdecoded;?></td>
      </tr>
    <form method="POST">
    <tr>
        <td>E-mail adres:</td>
        <td>
            <input type="text" name="email" value="<?echo$user->email;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Contant:</td>
        <td>
            <input type="text" name="contant" value="<?echo$user->contant;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Bank:</td>
        <td>
            <input type="text" name="bank" value="<?echo$user->bank;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Killers:</td>
        <td>
            <input type="text" name="killers" value="<?echo$user->killers;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Rang:</td>
        <td>
            <input type="text" name="rank" value="<?echo$user->rank;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Health:</td>
        <td>
            <input type="text" name="health" value="<?echo$user->health;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Storten:</td>
        <td>
            <input type="text" name="bankleft" value="<?echo$user->bankleft;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Power:</td>
        <td>
            <input type="text" name="power" value="<?echo$user->power;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Callcredits:</td>
        <td>
            <input type="text" name="callcredits" value="<?echo$user->callcredits;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Betaald acc:</td>
        <td>
            <input type="text" name="vipdays" value="<?echo$user->vipdays;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Stad:</td>
        <td>
            <input type="text" name="city" value="<?echo$user->city;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>pers. info:</td>
        <td>
            <textarea name="info" rows="10" style="width:400"><?echo$user->info;?></textarea>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Kladblok:</td>
        <td>
            <textarea name="kladblok" rows="10" style="width:400"><?echo$user->kladblok;?></textarea>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Uren maffia:</td>
        <td>
            <input type="text" name="maffia" value="<?echo$user->maffia;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Activatiecode (0 = uit):</td>
        <td>
            <input type="text" name="activationcode" value="<?echo$user->activationcode;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Rangvordering:</td>
        <td>
            <input type="text" name="rankvord" value="<?echo$user->rankvord;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Admin:</td>
        <td>
            <input type="text" name="admin" value="<?echo$user->admin;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Moderator:</td>
        <td>
            <input type="text" name="moderator" value="<?echo$user->moderator;?>">
        </td>
    </tr>
<center>
    <tr>
        <td colspan="2" align="left">
            <input type="submit" name="wijzigen" value="Wijzig gegevens">
        </td>
    </tr>
<BR><BR><BR>
    <tr>
        <td colspan="2" align="left">
            <input type="submit" name="gevangenis" value="2 min. bak">
        </td>
    </tr>
<BR><BR><BR>
    <tr>
        <td colspan="2" align="left">
            <input type="submit" name="free" value="Vrijlaten uit bak">
        </td>
    </tr>
</center>
    </form>
            <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="js/wz_tooltip/wz_tooltip.js"></script>
        <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="js/wz_tooltip/tip_balloon.js"></script>

<script language="javascript">
    document.getElementById('naam').focus();
</script><?}?>
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 12:52:31
 
- SanThe -

- SanThe -

07/04/2015 19:55:10
Quote Anchor link
Graag voortaan alleen relevante code en geen heel script.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<td>
    <input type="text" name="moderator" value="<?php echo $user->moderator; ?>">
</td>


Gebruik geen shorttags.
En een beetje ruimte kan geen kwaad, dus gebruik spaties.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/04/2015 19:55:15
Quote Anchor link
De PHP-instelling short_open_tag staat uit.

Mogelijke oplossingen:
- zet dit aan met ini_set('short_open_tag', 1); in code of via .htaccess

OF

vervang:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? ... ?>

en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= ... ?>


door respectievelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ... ?>

en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ... ?>

De laatste variant is waarschijnlijk beter uit oogpunt van compatibiliteit (en voorkomt dus ook dat je ergens anders opnieuw tegen dit probleem aanloopt).

Toevoeging op 07/04/2015 19:56:49:

Damnit SanThe :p
Gewijzigd op 07/04/2015 19:56:00 door Thomas van den Heuvel
 

07/04/2015 20:03:42
Quote Anchor link
Dat werkte niet helaas.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/04/2015 20:04:03
Quote Anchor link
Lijn je code eens wat beter uit, dan zou je dergelijke fouten makkelijk moeten opvallen.
Gebruik verder geen short-tags.
Gewijzigd op 07/04/2015 20:04:44 door - Ariën -
 

07/04/2015 22:02:15
Quote Anchor link
Is dit een methode om het leesbaar te maken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

  $query
= mysql_query("SELECT `date`,`ip`,`door`,`wie`,wat,hoeveel,levenverloren FROM `aanvalslog` WHERE `door`='" . $_POST['submit123'] . "' AND `date`!='' ORDER BY `date` DESC LIMIT 0,250")or die(mysql_error());
  WHILE($gegeven = mysql_fetch_object($query)){
  $i++;
  $kleur = $i % 2 == 0 ? "list" : "list2";

?>



/* ------------------------- */


<tr>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo $gegeven->date?></td>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo $gegeven->door?></td>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo $gegeven->wie?></td>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo $gegeven->wat?></td>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo number_format($gegeven->hoeveel); ?></td>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo number_format($gegeven->levenverloren); ?></td>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo $gegeven->ip; ?></td>
</tr>


/* ------------------------- */
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/04/2015 22:06:13
Quote Anchor link
Ja, maar menig editor kent ook auto-identing zoals al eerder verteld is.
Soms moet je eerst even je codeblok selecteren voordat het werkt, en anders werkt het over het hele script.

Neemt verder niet weg dat er ook SQL-injection in zit.
Gewijzigd op 07/04/2015 22:06:41 door - Ariën -
 

07/04/2015 22:15:00
Quote Anchor link
Welke gratis editor doet die auto identing dan? want ik vind er geen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/04/2015 22:17:55
Quote Anchor link
Ben je vertrouwd met de uitdrukking

It is no use kicking a dead horse

?

Die code... herstructureer deze eens. Waarom zou je die gribus in de huidige vorm opschonen? Kun je je tijd beter besteden aan het bouwen van iets fatsoenlijks.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/04/2015 22:19:32
Quote Anchor link
Bij Netbeans werkt het, zelf geprobeerd.
Eclipse kan het ook
En zelf Notepad++ kan het met een add-on waarvan ik niet weet of ze die er standaard bij leveren.

Gewoon even de shortcuts in de documentatie zoeken.
 

07/04/2015 22:24:39
Quote Anchor link
@thomas Wat geeft iemand het recht om te zeggen waar ik mijn tijd aan moet besteden? Ben jij vertrouwd met deze uitdrukking dan?

elke vogel zingt zoals hij gebekt is

@Aar bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/04/2015 22:30:26
Quote Anchor link
Ik ga met Thomas mee, de code stamt uit het jaar 2006(!) waarin de Criminals-games behoorlijk populair waren, 'helaas'. Ik weet nog in de tijd dat ik op diverse forums en communities een hoop vragen te zien kreeg over deze brakke code, wat bij sommige forumleden zelfs voor nachtmerries zorgden ;-).

Daarom raad ik aan om gewoon aan om deze code weg te gooien of aan het 'Museum der PHP-historie' te doneren.
Als je goede tutorials volgt, zoals die van phptuts.nl, dan wete ik zeker dat je betere code kan maken dan dit brakke script.

Een huis wat op instorten staat wil je ook niet meer repareren, soms is het goedkoper om toch maar helemaal opnieuw te beginnen zodat je alle controle er over hebt.
Gewijzigd op 07/04/2015 22:31:26 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/04/2015 22:44:27
Quote Anchor link
Quote:
@thomas Wat geeft iemand het recht om te zeggen waar ik mijn tijd aan moet besteden? Ben jij vertrouwd met deze uitdrukking dan?

elke vogel zingt zoals hij gebekt is


Dit is niet om je af te katten, maar dit is no-nonsense advies. Op dit forum gaat men (hopelijk en meestal) verder dan het simpelweg geven van een antwoord. Hier wordt ook nagedacht over de oplossingsrichting en jij staat al tot je nek in het moeras en wil nog steeds verder doorwaden terwijl wij vanaf de kant (licht verontrust, maar dan een klein beetje) roepen dat het misschien toch verstandiger is om terug te keren op je schreden.

Je kunt het nog zo mooi verwoorden, maar in feite vraag jij: "plz fix my shit". Een drol die niet of minder hard stinkt is nog steeds een drol.
 

07/04/2015 22:53:20
Quote Anchor link
Wat een vergelijking. Een php script met een moeras. in wat voor wereld leven we?
Ik snap dat jullie het advies geven dit script weg te gooien, maar het nog tien keer herhalen werkt ook niet.
In ieder geval bedankt ik zoek het me wel uit.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/04/2015 22:57:31
Quote Anchor link
Geen ruzie maken ... allemaal even tot 10 tellen.

Jasper, mensen geven je hier een goedbedoeld advies. Dat advies is bedoeld om jou vooruit te helpen zodat je straks niet met nog meer problemen zit. Je kunt een huis proberen leeg te pompen, maar als het dak lek is dan heb je een probleem. Zie het niet als een persoonlijke aanval, maar als goedbedoeld advies.

Wat je met het advies doet is overigens geheel aan jou. Besef je echter wel dat niet iedereen geneigd zal zijn om je te helpen, als de basis van je code niet in orde is. Dan wordt het letterlijk dweilen met de kraan open.

Succes!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/04/2015 22:57:46
Quote Anchor link
Beste Jasper,
Vergeet niet dat jij beginner bent, en dat wij al vele jaren bekend zijn met PHP.
Dus we zouden het zeker waarderen als je ons advies zou opvolgen.

Het blijft je eigen keuze uiteraard, maar toch hoop ik op het beste, dan dat je je hoofd in het zand steekt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.