Parse error: syntax error, unexpected $end

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

07/04/2015 19:45:53
Quote Anchor link
Ik krijg deze error:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /wamp/www/v3/admin/style2/aopties.php on line 477

Ik kom er zelf niet uit. ik heb de {} geteld maar niks gevonden.
Weet iemand of het ergens anders aan kan liggen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
<?
include("config.php");
include("conf_admin.php");
if($data->admin != "1") {
echo "Je bent geen Admin!";
exit;
}

?>


<link media="screen" href="css-v1.css" type="text/css" rel="stylesheet">

<table class=list cellpadding=3 cellspacing=1>
<tr><td class=listtitle colspan=3><a class=listtitle href=#>Algemene Opties</a></td></tr>

<tr><td class="list2" width="33%"><a href="admin1.php">Opties aan/uitzetten</a></td>
<td class="list2" width="33%"><a href="admin2.php">Doneer</a></td>
<td class="list"><a href="admin3.php">Straf Beheer</a></td></tr>

<tr><td class="list2" width="33%"><a href="admin4.php">Strafpunt uitdelen</a></td>
<td class="list2" width="33%"><a href="admin5.php">Massa mail</a></td>
<td class="list"><a href="admin6.php">Massa PB</a></td></tr>

<tr><td class="list2"><a href="admin7.php">Ban weghalen</a></td>
<td class="list2"><a href="ainfo.php">Admin info</a></td>
<td class="list"><a href="admin8.php">Rechten</a></td></tr>

<tr><td class="list2"><a href="http://banditiv3.nl/admin.php?a=editusers">Gebruikers aanpassen</a></td>
<td class="list2"><a href="http://banditiv3.nl/admin.php?a=start&callcredits">10 gratis credits</a></td>
<td class="list"><a href="http://banditiv3.nl/admin.php?a=messages&showall">Laatste 100 berichten</a></td></tr>

<tr><td class="list2"><a href="http://banditiv3.nl/admin.php?a=messages">Berichten lezen</a></td>
<td class="list2"><a href="http://banditiv3.nl/admin.php?a=messages&clear">Alle berichten verwijderen</a></td>
<td class="list"><a href="http://banditiv3.nl/admin.php?a=messages&clearread">Gelezen berichten verwijderen</a></td></tr>
<tr>
</tr>

<tr>
</tr>

<Tr></tr>

<?php
if(isset($_POST['gevangenis'])){
mysql_query("UPDATE `users` SET `gevangenis`='300',`baktijd`=NOW() WHERE `login`='{$_GET['f']}'");
echo"<center>De opgegeven gebruiker zit nu 5 minuten in de gevangenis!</center>";
}

if(isset($_POST['free'])){
mysql_query("UPDATE `users` SET `gevangenis`='0',`baktijd`=NOW() WHERE `login`='{$_GET['f']}'");
echo"<center>De opgegeven gebruiker is bevrijd uit de bajes!</center>";
}

if($_GET['a'] == start && $_SESSION['admin'] > 0){
?>

<?php
if(isset($_GET['randomstad'])){
$select = mysql_query("SELECT * FROM `users`");
while($select2 = mysql_fetch_object($select)){
$stad = rand(1,6);
mysql_query("UPDATE `users` SET `city`='$stad' WHERE `login`='$select2->login'");
}

echo "<FONT COLOR=red><BR><BR>Leden verplaatst!</FONT>";
}

if(isset($_GET['callcredits'])){
mysql_query("UPDATE `users` SET `callcredits`=`callcredits`+'10'");
echo "<FONT COLOR=red><BR><BR>Callcredits zijn uitgedeeld!</FONT>";
}
}

if($_GET['a'] == warn && $_SESSION['admin'] > 0){
if(isset($_POST['warn'])){
$user = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['warnuser']}'");
$num = mysql_num_rows($user);
$user = mysql_fetch_object($user);
if($num > 0){
$date2 = (date('m/d H:i'));
mysql_query("INSERT INTO `messages`(`date`,`to`,`from`,`ip`,`title`,`content`,`date2`,`read`,`inbox`,`reply`) values(NOW(),'{$_POST['warnuser']}','Anoniem','$data->IP','Waarschuwing!','{$_POST['warncontent']}


PS: Word er misbruik gemaakt van het waarschuwsysteem, meld het dan bij Jasper','$date2','0','1','0')"
);
echo"<center>Je bericht is verstuurd.<BR>Mocht je je bedenken, log dan in op het account van <a href=admin.php?a=editusers&f=$user->login>$user->login</a> en verwijder het berichtje in zijn inbox.</center>";
}

else{
echo"<center><FONT color=red>{$_POST['warnuser']} is <b>geen</b> geldige naam!</FONT></center>";
}
}

?>

<table align="center">
    <form method="POST">
    <tr>
Gebruiker:
        <BR>
            <input type="text" name="warnuser" size="25" align="left">
    </tr>
    <tr>
        <td>inhoud:<BR></td>
        <td>
            <textarea name="warncontent" rows="10" style="width:400">De inhoud</textarea>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="2" align="left">
            <input type="submit" name="warn" value="Verstuur">
<BR><BR><a href=admin.php?a=start>Terug naar admin panel.</a>
        </td>
    </tr>
    </form>
</table>
<?}
if($_GET['a'] == ban && $_SESSION['admin'] > 0){
$banned1 = mysql_query("SELECT * FROM `ipbans` ORDER BY `IP` DESC");
$banned = mysql_fetch_object($banned1);
$user1 = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `ip`='$banned->ip'");
$user = mysql_fetch_object($user1);
if(isset($_POST['ban2'])){
$user3 = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['ban']}'");
$user2 = mysql_fetch_object($user3);
$banned2 = mysql_query("SELECT * FROM `ipbans` WHERE `IP`='$user2->IP'");
$numban = mysql_num_rows($banned2);
if($numban > 0){
mysql_query("DELETE FROM `ipbans` WHERE `ip`='$user2->IP'");
echo"<center>Je hebt ervoor gekozen om $user2->login weer te laten spelen.</center>";
}else{
mysql_query("INSERT INTO ipbans(ip) VALUES('$user2->IP')");
echo"<center>Je hebt $user2->login verbannen.</center>";
}
}
?>
<table align="center">
    <form method="POST">
    <tr>
<BR>Gebruiker:
        <BR>
            <input type="text" name="ban" size="25" align="left">
    </tr>
    <tr>
            <input type="submit" name="ban2" value="ban/unban lid">
<BR><BR><a href=admin.php?a=start>Terug naar admin panel.</a><BR><BR>
verbannen gebruikers:</tr><BR><BR><center></table>
<?
$banned1
= mysql_query("SELECT * FROM `ipbans` ORDER BY `IP` DESC");
      while($banned = mysql_fetch_object($banned1))
{

$user1 = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `IP`='$banned->ip'");
$user = mysql_fetch_object($user1);
if($user->login != ""){
?>

Naam: <?echo$user->login;?> - Ip: <?echo$user->IP;?><BR>
<?
}}
?>

</center>
<?
}
if($_GET['a'] == messages && $_SESSION['admin'] > 0){
?>

<table align="center">
    <form method="POST">
    <tr>
Aan:
        <BR>
            <input type="text" name="search2" size="25" align="left">
    </tr>
    <tr>
            <input type="submit" name="submit2" value="Zoek">
    </tr>
    <tr>
Of van:
        <BR>
            <input type="text" name="search3" size="25" align="left">
    </tr>
    <tr>
            <input type="submit" name="submit3" value="Zoek">
<BR><BR><a href=admin.php?a=start>Terug naar admin panel.</a>
<?
if($_SESSION['admin'] > 1){?>
<BR><a href=admin.php?a=messages&extra>pakket2/3 opties</a><?}?>
    <BR><BR></tr>
<?if(isset($_GET['extra']) && !isset($_POST['search2']) && !isset($_POST['search3'])){?>
</table><center><?
if($_SESSION['admin'] > 1){?>
<BR><?}
if($_SESSION['admin'] > 1){?><BR><?}
if($_SESSION['admin'] > 1){?><BR>
<?}?><BR></center><table align="center"><?}?>
    </form>
<?
if(isset($_GET['clear']) && !isset($_GET['clearread']) && $_SESSION['admin'] > 1){
mysql_query("DELETE FROM `messages`");
echo"<BR><BR>Berichten verwijderd!<BR><BR>";
}

if(isset($_GET['clearread']) && $_SESSION['admin'] > 1){
mysql_query("DELETE FROM `messages` WHERE `read`='1'");
echo"<BR><BR>Gelszen berichten verwijderd!<BR><BR>";
}

if(isset($_GET['showall']) && $_SESSION['admin'] > 1){
?>

<center>
</table>
<?
$bericht1
= mysql_query("SELECT * FROM `messages` ORDER BY `date` DESC LIMIT 0,100");
$num = 0;
      while($bericht = mysql_fetch_object($bericht1))
{

$num++;
?>

#<?echo$num;?> <a href="admin.php?a=messages&id=<?echo$bericht->id;?>"><?echo$bericht->title;?></a> van <?echo$bericht->from;?><BR>--------------------------------------<BR><BR>
<?
}
?>

</center>
<?
}
if(isset($_POST['submit2'])){
 $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['search2']}'");
$num = mysql_num_rows($dbres);
if($num == 0){
echo "<FONT color=red><center>De opgegeven gebruiker is niet gevonden.</center></FONT>";
}

if($num > 0){
echo "Lid gevonden. Klik <a href=admin.php?a=messages&f={$_POST['search2']}>hier</a> om de berichten te lezen";
}
}

if(isset($_POST['submit3'])){
 $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['search3']}'");
$num = mysql_num_rows($dbres);
if($num == 0){
echo "<FONT color=red><center>De opgegeven gebruiker is niet gevonden.</center></FONT>";
}

if($num > 0){
echo "Lid gevonden. Klik <a href=admin.php?a=messages&s={$_POST['search3']}>hier</a> om de berichten te lezen";
}
}

if(!isset($_GET['id'])){
if(isset($_GET['f'])){
if(!isset($_GET['s'])){
$dbres = mysql_query("SELECT * FROM `messages` WHERE `to`='{$_GET['f']}' AND `inbox`='1' ORDER BY `date`");
$num = mysql_num_rows($dbres);
if($num == 0){echo'</table><BR><center>Er zijn geen berichten gevonden.</center><table align="center">';}
  for($j=0+1; $info = mysql_fetch_object($dbres); $j++)
{

?>

 <tr>
        <td><a href="admin.php?a=messages&f=<?echo$_GET['f'];?>&id=<?echo$info->id;?>"><?echo$info->title;?></a></td>
 </tr>
<?
}
}
}

if(isset($_GET['s'])){
if(!isset($_GET['f'])){
$dbres = mysql_query("SELECT * FROM `messages` WHERE `from`='{$_GET['s']}' AND `inbox`='1' ORDER BY `date`");
$num = mysql_num_rows($dbres);
if($num == 0){echo'</table><BR><center>Er zijn geen berichten gevonden.</center><table align="center">';}
  for($j=0+1; $info = mysql_fetch_object($dbres); $j++)
{

?>

 <tr>
        <td><a href="admin.php?a=messages&s=<?echo$_GET['s'];?>&id=<?echo$info->id;?>"><?echo$info->title;?></a></td>
 </tr>
<?
}
}
}
}

if(isset($_GET['s']) && isset($_GET['f'])){
echo"<FONT color=red>Je kunt niet op 2 functies tegelijk zoeken!</FONT>";
}

if(isset($_GET['id'])){
$dbres = mysql_query("SELECT * FROM `messages` WHERE `id`='{$_GET['id']}'");
$info = mysql_fetch_object($dbres);
$info->content         = htmlspecialchars($info->content);
$info->content         = nl2br($info->content);
?>


 <tr>
 <td>Datum: <?echo$info->date;?></td>
 </tr>
 <tr>
 <td>Onderwerp: <?echo$info->title;?></td>
 </tr>
 <tr>
 <td>Verzender: <?echo$info->from;?></td>
 </tr>
 <tr>
 <td>Ontvanger: <?echo$info->to;?></td>
 </tr>
 <tr>
 <td>Gelezen: <?if($info->read == 1){$gelezen = ja;}else{$gelezen = nee;}echo$gelezen;?></td>
 </tr>
 <tr>
 <td>Inhoud:<BR><BR> <?echo$info->content;?></td>
 </tr>
 <tr>
 <td><BR><BR><BR><BR><a href="admin.php?a=messages&<?if(isset($_GET['f'])){echo"f={$_GET['f']}";}if(isset($_GET['s'])){echo"s={$_GET['s']}";}?>">Terug</a></td>
 </tr>
<?
}
}

if($_SESSION['admin'] == 3){
if($_GET['a'] == editusers && $_SESSION['admin'] > 2){
?>

<table align="center">
    <form method="POST">
    <tr>
        <td>Gebruiker:</td>
        <td>
            <input type="text" name="search" size="25">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="2" align="left">
            <input type="submit" name="submit1" value="Zoek">
<BR><BR><a href=admin.php?a=start>Terug naar admin panel.</a>
        </td>
    </tr>
    </form>
<?
if(isset($_POST['submit1']) || isset($_POST['search'])){
 $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['search']}'");
$num = mysql_num_rows($dbres);
if($num == 0){
echo "<FONT color=red><center>De opgegeven gebruiker is niet gevonden.</center></FONT>";
}

if($num > 0){
echo "Lid gevonden. Klik <a href=admin.php?a=editusers&f={$_POST['search']}>hier</a> om {$_POST['search']} te wijzigen";
}
}

if(isset($_GET['f'])){
 $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_GET['f']}'");
 $user              = mysql_fetch_object($dbres);
if(isset($_POST['wijzigen'])){
mysql_query("UPDATE `users` SET `email`='{$_POST['email']}', `contant`='{$_POST['contant']}', `bank`='{$_POST['bank']}', `killers`='{$_POST['killers']}', `rank`='{$_POST['rank']}', `health`='{$_POST['health']}', `bankleft`='{$_POST['bankleft']}', `power`='{$_POST['power']}', `callcredits`='{$_POST['callcredits']}', `vipdays`='{$_POST['vipdays']}', `city`='{$_POST['city']}', `info`='{$_POST['info']}', `kladblok`='{$_POST['kladblok']}', `maffia`='{$_POST['maffia']}', `activationcode`='{$_POST['activationcode']}', `rankvord`='{$_POST['rankvord']}', `admin`='{$_POST['admin']}', `moderator`='{$_POST['moderator']}' WHERE `id`='$user->id'");
mysql_query("UPDATE `hitlist` SET `health`='{$_POST['health']}' WHERE `to`='$user->login'");
echo"Je hebt $user->login naar de opgegeven instellingen aangepast.";
}

 $dbres                = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `login`='{$_GET['f']}'");
 $user              = mysql_fetch_object($dbres);
?>

    <tr>
        <td>Gebruikersnaam: <?echo$user->login;?></td>
      </tr>
    <tr>
        <td>Wachtwoord: <?echo$user->passdecoded;?></td>
      </tr>
    <form method="POST">
    <tr>
        <td>E-mail adres:</td>
        <td>
            <input type="text" name="email" value="<?echo$user->email;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Contant:</td>
        <td>
            <input type="text" name="contant" value="<?echo$user->contant;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Bank:</td>
        <td>
            <input type="text" name="bank" value="<?echo$user->bank;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Killers:</td>
        <td>
            <input type="text" name="killers" value="<?echo$user->killers;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Rang:</td>
        <td>
            <input type="text" name="rank" value="<?echo$user->rank;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Health:</td>
        <td>
            <input type="text" name="health" value="<?echo$user->health;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Storten:</td>
        <td>
            <input type="text" name="bankleft" value="<?echo$user->bankleft;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Power:</td>
        <td>
            <input type="text" name="power" value="<?echo$user->power;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Callcredits:</td>
        <td>
            <input type="text" name="callcredits" value="<?echo$user->callcredits;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Betaald acc:</td>
        <td>
            <input type="text" name="vipdays" value="<?echo$user->vipdays;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Stad:</td>
        <td>
            <input type="text" name="city" value="<?echo$user->city;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>pers. info:</td>
        <td>
            <textarea name="info" rows="10" style="width:400"><?echo$user->info;?></textarea>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Kladblok:</td>
        <td>
            <textarea name="kladblok" rows="10" style="width:400"><?echo$user->kladblok;?></textarea>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Uren maffia:</td>
        <td>
            <input type="text" name="maffia" value="<?echo$user->maffia;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Activatiecode (0 = uit):</td>
        <td>
            <input type="text" name="activationcode" value="<?echo$user->activationcode;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Rangvordering:</td>
        <td>
            <input type="text" name="rankvord" value="<?echo$user->rankvord;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Admin:</td>
        <td>
            <input type="text" name="admin" value="<?echo$user->admin;?>">
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Moderator:</td>
        <td>
            <input type="text" name="moderator" value="<?echo$user->moderator;?>">
        </td>
    </tr>
<center>
    <tr>
        <td colspan="2" align="left">
            <input type="submit" name="wijzigen" value="Wijzig gegevens">
        </td>
    </tr>
<BR><BR><BR>
    <tr>
        <td colspan="2" align="left">
            <input type="submit" name="gevangenis" value="2 min. bak">
        </td>
    </tr>
<BR><BR><BR>
    <tr>
        <td colspan="2" align="left">
            <input type="submit" name="free" value="Vrijlaten uit bak">
        </td>
    </tr>
</center>
    </form>
            <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="js/wz_tooltip/wz_tooltip.js"></script>
        <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="js/wz_tooltip/tip_balloon.js"></script>

<script language="javascript">
    document.getElementById('naam').focus();
</script><?}?>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 04:52:09
 
- SanThe -

- SanThe -

07/04/2015 19:55:10
Quote Anchor link
Graag voortaan alleen relevante code en geen heel script.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<td>
    <input type="text" name="moderator" value="<?php echo $user->moderator; ?>">
</td>


Gebruik geen shorttags.
En een beetje ruimte kan geen kwaad, dus gebruik spaties.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/04/2015 19:55:15
Quote Anchor link
De PHP-instelling short_open_tag staat uit.

Mogelijke oplossingen:
- zet dit aan met ini_set('short_open_tag', 1); in code of via .htaccess

OF

vervang:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? ... ?>

en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= ... ?>


door respectievelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ... ?>

en
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ... ?>

De laatste variant is waarschijnlijk beter uit oogpunt van compatibiliteit (en voorkomt dus ook dat je ergens anders opnieuw tegen dit probleem aanloopt).

Toevoeging op 07/04/2015 19:56:49:

Damnit SanThe :p
Gewijzigd op 07/04/2015 19:56:00 door Thomas van den Heuvel
 

07/04/2015 20:03:42
Quote Anchor link
Dat werkte niet helaas.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/04/2015 20:04:03
Quote Anchor link
Lijn je code eens wat beter uit, dan zou je dergelijke fouten makkelijk moeten opvallen.
Gebruik verder geen short-tags.
Gewijzigd op 07/04/2015 20:04:44 door - Ariën -
 

07/04/2015 22:02:15
Quote Anchor link
Is dit een methode om het leesbaar te maken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

  $query
= mysql_query("SELECT `date`,`ip`,`door`,`wie`,wat,hoeveel,levenverloren FROM `aanvalslog` WHERE `door`='" . $_POST['submit123'] . "' AND `date`!='' ORDER BY `date` DESC LIMIT 0,250")or die(mysql_error());
  WHILE($gegeven = mysql_fetch_object($query)){
  $i++;
  $kleur = $i % 2 == 0 ? "list" : "list2";

?>



/* ------------------------- */


<tr>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo $gegeven->date?></td>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo $gegeven->door?></td>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo $gegeven->wie?></td>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo $gegeven->wat?></td>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo number_format($gegeven->hoeveel); ?></td>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo number_format($gegeven->levenverloren); ?></td>
    <td class=<?php echo $kleur; ?> ',' <?php echo $gegeven->ip; ?></td>
</tr>


/* ------------------------- */
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/04/2015 22:06:13
Quote Anchor link
Ja, maar menig editor kent ook auto-identing zoals al eerder verteld is.
Soms moet je eerst even je codeblok selecteren voordat het werkt, en anders werkt het over het hele script.

Neemt verder niet weg dat er ook SQL-injection in zit.
Gewijzigd op 07/04/2015 22:06:41 door - Ariën -
 

07/04/2015 22:15:00
Quote Anchor link
Welke gratis editor doet die auto identing dan? want ik vind er geen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/04/2015 22:17:55
Quote Anchor link
Ben je vertrouwd met de uitdrukking

It is no use kicking a dead horse

?

Die code... herstructureer deze eens. Waarom zou je die gribus in de huidige vorm opschonen? Kun je je tijd beter besteden aan het bouwen van iets fatsoenlijks.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/04/2015 22:19:32
Quote Anchor link
Bij Netbeans werkt het, zelf geprobeerd.
Eclipse kan het ook
En zelf Notepad++ kan het met een add-on waarvan ik niet weet of ze die er standaard bij leveren.

Gewoon even de shortcuts in de documentatie zoeken.
 

07/04/2015 22:24:39
Quote Anchor link
@thomas Wat geeft iemand het recht om te zeggen waar ik mijn tijd aan moet besteden? Ben jij vertrouwd met deze uitdrukking dan?

elke vogel zingt zoals hij gebekt is

@Aar bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/04/2015 22:30:26
Quote Anchor link
Ik ga met Thomas mee, de code stamt uit het jaar 2006(!) waarin de Criminals-games behoorlijk populair waren, 'helaas'. Ik weet nog in de tijd dat ik op diverse forums en communities een hoop vragen te zien kreeg over deze brakke code, wat bij sommige forumleden zelfs voor nachtmerries zorgden ;-).

Daarom raad ik aan om gewoon aan om deze code weg te gooien of aan het 'Museum der PHP-historie' te doneren.
Als je goede tutorials volgt, zoals die van phptuts.nl, dan wete ik zeker dat je betere code kan maken dan dit brakke script.

Een huis wat op instorten staat wil je ook niet meer repareren, soms is het goedkoper om toch maar helemaal opnieuw te beginnen zodat je alle controle er over hebt.
Gewijzigd op 07/04/2015 22:31:26 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/04/2015 22:44:27
Quote Anchor link
Quote:
@thomas Wat geeft iemand het recht om te zeggen waar ik mijn tijd aan moet besteden? Ben jij vertrouwd met deze uitdrukking dan?

elke vogel zingt zoals hij gebekt is


Dit is niet om je af te katten, maar dit is no-nonsense advies. Op dit forum gaat men (hopelijk en meestal) verder dan het simpelweg geven van een antwoord. Hier wordt ook nagedacht over de oplossingsrichting en jij staat al tot je nek in het moeras en wil nog steeds verder doorwaden terwijl wij vanaf de kant (licht verontrust, maar dan een klein beetje) roepen dat het misschien toch verstandiger is om terug te keren op je schreden.

Je kunt het nog zo mooi verwoorden, maar in feite vraag jij: "plz fix my shit". Een drol die niet of minder hard stinkt is nog steeds een drol.
 

07/04/2015 22:53:20
Quote Anchor link
Wat een vergelijking. Een php script met een moeras. in wat voor wereld leven we?
Ik snap dat jullie het advies geven dit script weg te gooien, maar het nog tien keer herhalen werkt ook niet.
In ieder geval bedankt ik zoek het me wel uit.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/04/2015 22:57:31
Quote Anchor link
Geen ruzie maken ... allemaal even tot 10 tellen.

Jasper, mensen geven je hier een goedbedoeld advies. Dat advies is bedoeld om jou vooruit te helpen zodat je straks niet met nog meer problemen zit. Je kunt een huis proberen leeg te pompen, maar als het dak lek is dan heb je een probleem. Zie het niet als een persoonlijke aanval, maar als goedbedoeld advies.

Wat je met het advies doet is overigens geheel aan jou. Besef je echter wel dat niet iedereen geneigd zal zijn om je te helpen, als de basis van je code niet in orde is. Dan wordt het letterlijk dweilen met de kraan open.

Succes!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/04/2015 22:57:46
Quote Anchor link
Beste Jasper,
Vergeet niet dat jij beginner bent, en dat wij al vele jaren bekend zijn met PHP.
Dus we zouden het zeker waarderen als je ons advies zou opvolgen.

Het blijft je eigen keuze uiteraard, maar toch hoop ik op het beste, dan dat je je hoofd in het zand steekt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.