Parse errors

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Stefan

Stefan

28/07/2009 06:57:00
Quote Anchor link
Error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected ',' in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 17


Functie(Die dus lijn 17 heeft)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
function KDsearch(){
    if(isset($_POST['Submit_KDsearch']))
    {

        if($_POST['character'] != "")
        {

            $search_cid = $_SESSION['UPCID'];
            $query = "SELECT Name, Level, Killcount, Deathcount FROM dbo.Character WHERE CID = '$search_cid'";
            $query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
            while( mssql_fetch_row($query) )
            {

            $kd = round(mssql_result($query, 3)/mssql_result($query, 4), 3);
            $searchfin = "<tr>
            <td>%s</td><td>%s</td><td>%s</td><td>%s</td><td>%s</td>
            </tr>"
, mssql_result($query, 1), mssql_result($query, 2), mssql_result($query, 3), mssql_result($query, 4), $kd);
            
            return $searchfin;
            }
        }
    }
}

?>


specifieke lijn 17:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
"
</tr>"
, mssql_result($query, 1), mssql_result($query, 2), mssql_result($query, 3), mssql_result($query, 4), $kd);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:40:48
 
Timen kut

Timen kut

28/07/2009 07:43:00
Quote Anchor link
Kort maar krachtig... wat is je vraag nu?


Trouwens, op line 17 staan allemaal komma's die unexpected(ONVERWACHTS!!!!) zijn...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 07:52:00
Quote Anchor link
Mijn vraag zou dus zijn:
Wat doe ik fout.

hoe zou ik dat dan moeten oplossen, met die komma's?
 
Timen kut

Timen kut

28/07/2009 07:59:00
Quote Anchor link
www.php.net/array


meerdere dingen terug sturen vanuit een functie kan alleen met array's.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 08:21:00
Quote Anchor link
En hoe zou ik dit dan het beste in mijn script kunnen doen?
 
Johan

johan

28/07/2009 08:52:00
Quote Anchor link
ik zou het zo doen maar dat is een mening opsich.
ik wil geen POST of $_SESSION in mijn functie hebben.
is alleen maar lastig als je de functie meerdere keren ga gebruiken.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
function KDsearch($search_cid){
    $array = array();
            
    $query = "SELECT Name, Level, Killcount, Deathcount FROM dbo.Character WHERE CID = '$search_cid'";
    $query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
    while($row = mssql_fetch_row($query) ){
        $array[] = array("Name" => $row['Name'],
                            "Level" => $row['Level'],
                            "Killcount" => $row['Killcount'],
                            "Deathcount" => $row['Deathcount']);

    }

    return $array;
}



if(isset($_POST['Submit_KDsearch']))
    {

        if($_POST['character'] != "")
        {

            echo "<table border='1'>";
            foreach (KDsearch($_SESSION['UPCID']) as $val){
                echo "<tr><td>". $val['Name'] ."</td><td>". $val['Level'] ."</td><td>". $val['Killcount'] ."</td><td>". $val['Deathcount'] ."</td></tr>";
                
            }

            echo "</table>";
            
        }
        
    }


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Timen kut

Timen kut

28/07/2009 09:39:00
Quote Anchor link
Dan moet je wel border gebruiken ipv botder ;)
 
Johan

johan

28/07/2009 09:47:00
Quote Anchor link
Ooow lelijk scham scham
Geef ik een voorbeeld doe ik het nog verkeerd
heb het aangepast Tx
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Je bent wel de round Killcount/Deathcount vergeten voor een K/D ratio. Maar die kan zelf wel adden.

Dankje!
____________

Oke, nu krijg ik undefined index errors:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Notice: Undefined index: Killcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 9

Notice: Undefined index: Killcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 11

Notice: Undefined index: Deathcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 13

Notice: Undefined index: Deathcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 15

Notice: Undefined index: Deathcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 18

Notice: Undefined index: Name in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 26

Notice: Undefined index: Level in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 27

Notice: Undefined index: Killcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 28

Notice: Undefined index: Deathcount in C:\web\apache\htdocs\tg\includes\p_functions.php on line 29


Dit is nu de uiteindelijke functie(Moet wel session gebruiken in de functie, want op de main page word die sessie niet gecreerd, die word pas gecreerd als een andere functie is gerund, die word gerund waneer de select box iets anders heeft geselecteerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
function KDsearch(){
global $_CONFIG;
    $array = array();
            
    $query = "SELECT Name, Level, Killcount, Deathcount FROM ".$_CONFIG['CharTable']." WHERE CID = '".$_SESSION['UPCID']."'";
    $query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
    while($row = mssql_fetch_row($query) ){
        if($row['Killcount'] == 0 || $row['Killcount'] == "")
        {

            $row['Killcount'] == 0;
        }

        if($row['Deathcount'] == 0 || $row['Deathcount'] == "")
        {

            $row['Deathcount'] == 0;
        }

        
        if($row['Deathcount'] != 0 && $row['Killcount'] != 0)
        {

        $ratio = round($row['KillCount']/$row['Deathcount'], 3);
        }

        else
        {
        $ratio = "No Ratio";
        }

        $array[] = array("Name" => $row['Name'],
                            "Level" => $row['Level'],
                            "Killcount" => $row['Killcount'],
                            "Deathcount" => $row['Deathcount'],
                "K/D Ratio" => $ratio);

    }

    return $array;
}

?>


en dit gebruik ik dan in mijn page waar ik dus deze functie nodig heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
  if($_POST['action'] == 'vrank')
        {

            upsetchar();
            echo "<table border='1'>";
            foreach (KDsearch() as $val){
                echo "<tr><td>". $val['Name'] ."</td><td>". $val['Level'] ."</td><td>". $val['Killcount'] ."</td><td>". $val['Deathcount'] ."</td></tr>";
                
            }

            echo "</table>";
        }

?>


Nvm, Opgelost & dingen geadd.

bleek dat mijn mssql rows returnde als $row[0], in plaats van $row['Name']
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Johan

johan

28/07/2009 16:07:00
Quote Anchor link
Een tipe print_r($row); OR print "<pre>". print_r($row, true)."</pre>"; voor de duidelijk huit
Waarom zet je in de mysql Default = 0 dat scheelt al een stuk code
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 16:08:00
Quote Anchor link
Het is ten eerste geen MySql, maar MsSql.
En heb het al opgelost als je onder aan mijn laaste post kijkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.