PDF genereren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »
G.

G.

25/10/2007 18:20:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben een website aan het maken en met heel veel producten daar op.
De klant wil dat elke 'productpagina' een eigen pdf krijgt zxodat mensen de pdf kunnen opslaan en door kunnen sturen etc etc.

Nu vraag ik me af hoe genereer je zo'n PDF file?

Ik kan er bijzonder weinig over vinden namelijk.

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 21:09:06
 
Frank -

Frank -

25/10/2007 18:22:00
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2007 18:24:00
Quote Anchor link
De pdf functies zijn op php,net te vinden.

pdf_activate_item()
pdf_add_annotation()
pdf_add_bookmark()
pdf_add_launchlink()
pdf_add_locallink()
pdf_add_nameddest()
pdf_add_note()
pdf_add_outline()
pdf_add_pdflink()
pdf_add_table_cell()
pdf_add_textflow()
pdf_add_thumbnail()
pdf_add_weblink()
pdf_arc()
pdf_arcn()
pdf_attach_file()
pdf_begin_document()
pdf_begin_font()
pdf_begin_glyph()
pdf_begin_item()
pdf_begin_layer()
pdf_begin_page()
pdf_begin_page_ext()
pdf_begin_pattern()
pdf_begin_template()
pdf_begin_template_ext()
pdf_circle()
pdf_clip()
pdf_close()
pdf_close_image()
pdf_close_pdi()
pdf_close_pdi_page()
pdf_closepath()
pdf_closepath_fill_stroke()
pdf_closepath_stroke()
pdf_concat()
pdf_continue_text()
pdf_create_3dview()
pdf_create_action()
pdf_create_annotation()
pdf_create_bookmark()
pdf_create_field()
pdf_create_fieldgroup()
pdf_create_gstate()
pdf_create_pvf()
pdf_create_textflow()
pdf_curveto()
pdf_define_layer()
pdf_delete()
pdf_delete_pvf()
pdf_delete_table()
pdf_delete_textflow()
pdf_encoding_set_char()
pdf_end_document()
pdf_end_font()
pdf_end_glyph()
pdf_end_item()
pdf_end_layer()
pdf_end_page()
pdf_end_page_ext()
pdf_end_pattern()
pdf_end_template()
pdf_endpath()
pdf_fill()
pdf_fill_imageblock()
pdf_fill_pdfblock()
pdf_fill_stroke()
pdf_fill_textblock()
pdf_findfont()
pdf_fit_image()
pdf_fit_pdi_page()
pdf_fit_table()
pdf_fit_textflow()
pdf_fit_textline()
pdf_get_apiname()
pdf_get_buffer()
pdf_get_errmsg()
pdf_get_errnum()
pdf_get_font()
pdf_get_fontname()
pdf_get_fontsize()
pdf_get_image_height()
pdf_get_image_width()
pdf_get_majorversion()
pdf_get_minorversion()
pdf_get_parameter()
pdf_get_pdi_parameter()
pdf_get_pdi_value()
pdf_get_value()
pdf_info_font()
pdf_info_matchbox()
pdf_info_table()
pdf_info_textflow()
pdf_info_textline()
pdf_initgraphics()
pdf_lineto()
pdf_load_3ddata()
pdf_load_font()
pdf_load_iccprofile()
pdf_load_image()
pdf_makespotcolor()
pdf_moveto()
pdf_new()
pdf_open_ccitt()
pdf_open_file()
pdf_open_gif()
pdf_open_image()
pdf_open_image_file()
pdf_open_jpeg()
pdf_open_memory_image()
pdf_open_pdi()
pdf_open_pdi_page()
pdf_open_tiff()
pdf_pcos_get_number()
pdf_pcos_get_stream()
pdf_pcos_get_string()
pdf_place_image()
pdf_place_pdi_page()
pdf_process_pdi()
pdf_rect()
pdf_restore()
pdf_resume_page()
pdf_rotate()
pdf_save()
pdf_scale()
pdf_set_border_color()
pdf_set_border_dash()
pdf_set_border_style()
pdf_set_char_spacing()
pdf_set_duration()
pdf_set_gstate()
pdf_set_horiz_scaling()
pdf_set_info()
pdf_set_info_author()
pdf_set_info_creator()
pdf_set_info_keywords()
pdf_set_info_subject()
pdf_set_info_title()
pdf_set_layer_dependency()
pdf_set_leading()
pdf_set_parameter()
pdf_set_text_matrix()
pdf_set_text_pos()
pdf_set_text_rendering()
pdf_set_text_rise()
pdf_set_value()
pdf_set_word_spacing()
pdf_setcolor()
pdf_setdash()
pdf_setdashpattern()
pdf_setflat()
pdf_setfont()
pdf_setgray()
pdf_setgray_fill()
pdf_setgray_stroke()
pdf_setlinecap()
pdf_setlinejoin()
pdf_setlinewidth()
pdf_setmatrix()
pdf_setmiterlimit()
pdf_setpolydash()
pdf_setrgbcolor()
pdf_setrgbcolor_fill()
pdf_setrgbcolor_stroke()
pdf_shading()
pdf_shading_pattern()
pdf_shfill()
pdf_show()
pdf_show_boxed()
pdf_show_xy()
pdf_skew()
pdf_stringwidth()
pdf_stroke()
pdf_suspend_page()
pdf_translate()
pdf_utf16_to_utf8()
pdf_utf32_to_utf16()
pdf_utf8_to_utf16()
 

25/10/2007 18:38:00
 
G.

G.

26/10/2007 13:12:00
Quote Anchor link
lol @ SanThe :')

maar heeft niemand een 'werkend' voorbeeld oid?
 
Frank -

Frank -

26/10/2007 13:16:00
Quote Anchor link
Je zou natuurlijk even op de linkjes kunnen klikken en dan daar de voorbeelden er bij pakken...

STEEK DE HANDEN UIT DE MOUWEN!
 
Bart van der veen

bart van der veen

26/10/2007 13:16:00
Quote Anchor link
heb je php.net al geprobeerd.

Offtopic:

aan de admins kunnen we dat als hulp eis gaan stellen...
 
G.

G.

26/10/2007 13:38:00
Quote Anchor link
bart van der veen schreef op 26.10.2007 13:16:
heb je php.net al geprobeerd.

Offtopic:

aan de admins kunnen we dat als hulp eis gaan stellen...


uiteraard. maar daar krijg je een module die je op de server als 'plugin' moet installen. mijn hoster vind dat geen probleem maar het is niet nodig merk ik nu.

die TCPDF ziet er iig goed uit en daar ga ik zo mee aan de gang.

Vroeg me meer af of iemand hier zelf zo iets geschreven had en wat minder omslachtig is. mja ff eten en ga ik is ff kijken.
 
Frank -

Frank -

26/10/2007 13:44:00
Quote Anchor link
Minder omslachtig? Even downloaden en installeren en klaar is kees. Oh ja, nog even een regel of 3, 4 code inkloppen om je eerste pdf te genereren...

Dit soort classes zijn juiste gemaakt om het eenvoudig te maken. Nog eenvoudiger is niet/nauwelijks mogelijk.
 
Bart van der veen

bart van der veen

26/10/2007 14:03:00
Quote Anchor link
probeer dit eens....

http://www.hudzilla.org/php/11_4_2.php

en ik las in mijn gegevens dat je phpinfo() ff kunt chekken of pdf enabled is...
misschien overbodig maar toch
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.