php beveiliging

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Marco

Marco

19/04/2007 18:58:00
Quote Anchor link
Weet iemand hoe ik me php pagina kan beveiligen, dat minimaal 3 ip adressen wel toegang hebben op die php pagina?
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 21:54:53
 
Bo az

Bo az

19/04/2007 19:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
    
    $aIPs
= array(
    '127.0.0.1',
    '192.168.0.1',
    '192.168.1.1'
    );
    
    if(!in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], $aIPs){
        echo 'geen toegang';
        die();
    }

    
?>


Je kan er zo meer ip adressen aan toevoegen als je dat wil, is gewoon een array.
 
Marco

Marco

19/04/2007 19:04:00
Quote Anchor link
Ok toppy ik ga het gelijk uitproberen, bedankt :D
 
Marco

Marco

19/04/2007 19:18:00
Quote Anchor link
Ik krijg een error op regel 9 en dat is:
Parse error: syntax error, unexpected
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

19/04/2007 19:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
    
    $aIPs
= array(
    '127.0.0.1',
    '192.168.0.1',
    '192.168.1.1'
    );
    
    if(!in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], $aIPs)){
        echo 'geen toegang';
        die();
    }

    
?>


Boaz was een ) vergeten om de if af te sluiten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Marco

Marco

19/04/2007 19:31:00
Quote Anchor link
Het werkt nu wel, maar heb een betaal systeem er voor staan en hun ip adres er in gezet, maar die hebben geen toegang, kan ik dit oplossen?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

19/04/2007 19:34:00
Quote Anchor link
De ip adressen in een lusje in een array stoppen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php

$sql_a
= mysql_query("SELECT ip FROM klanten") or die(mysql_error());

while($a = mysql_fetch_assoc($sql_a)) {

  $aIPs[] = $a['ip'];

}


if(!in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'], $aIPs)){
  echo 'geen toegang';
  die();
}


?>


Zo ongeveer:)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Marco

Marco

19/04/2007 19:36:00
Quote Anchor link
Waar zit ik dan hun ip adressen neer?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

19/04/2007 19:39:00
Quote Anchor link
Marco schreef op 19.04.2007 19:36:
Waar zit ik dan hun ip adressen neer?


Hoe bedoel je? Nouw worden alle ip's uit de database gehaald en in een array gestopt...
 
Marco

Marco

19/04/2007 19:42:00
Quote Anchor link
Dus ik haal het andere helemaal weg en stop jou laatste versie er in, alleen zie ik geen ip adressen er in meer, dat is ok?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

19/04/2007 19:43:00
Quote Anchor link
Wil je alle ip adress op je scherm zien dan?

Laat anders eens een stukje van je script zien?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Marco

Marco

19/04/2007 19:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
include"config.php";

if($submit) {

$select = "SELECT * FROM partners WHERE sitenaam='$sitenaam'";
$query = mysql_query($select)or die(mysql_error());

if ($naam =="" || $email =="" || $sitenaam =="" || $siteurl =="") {

    echo "<font color=#FF0000;>Fout: Je moet alles invullen.</font> <a href='javascript:history.go(-1);'>Terug</a>";
}

else {
$insert = "INSERT INTO partners (naam,email,sitenaam,siteurl,inhits,uithits) VALUES ('$naam','$email','$sitenaam','$siteurl','0','0')";
$query = mysql_query($insert)or die(mysql_error());


$query = "SELECT * FROM partners WHERE naam='$naam'";
$result = mysql_query($query);
while ($list = mysql_fetch_object($result)) {
$id = $list->id;
}

       echo "Bedankt... Je website staat nu op de LinkEx.<br><br>";

}
}

else {
?>

<table background="../images/bill.gif"width="281" height="56" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td width="277" height="52">&nbsp;</td>
</tr>
</table>

<form name="form1" method="post" action="aanmelden.php">
<table width="283" border="0">
<tr>
<td height="24" colspan="2" bgcolor="#97335A"><font color="#FFFFFF"><b>&nbsp;Betaalde Linkex:</b></font></td>
</tr>
<tr>
<td width="37%">Naam</td>
<td width="65%">
<input type="text" name="naam">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="37%">Email</td>
<td width="65%">
<input type="text" name="email">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="37%">Titel Site</td>
<td width="65%">
<input type="text" name="sitenaam">
</td>
</tr>
<tr>
<td width="37%">Site url</td>
<td width="65%">
<input type="text" name="siteurl" value="http://">
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<input type="submit" name="submit" value="ok">
</td>
</tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
}
?>



Dit is de complete code waar klanten op komen, en die komen van mollie.nl betaling af.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

19/04/2007 19:50:00
Quote Anchor link
En wat wil je nu dan? Leg even uit want boaz en ik hebben je geholpen met een beveiligings scriptje en nu kom je opeens hier mee aan? Wil je dat deze pagina beveiligt word? Leg even uit:) Het is een beetje wazig..

Gebruik even de code tags:

En weet denk al wat je bedoelt..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Marco

Marco

19/04/2007 19:53:00
Quote Anchor link
Ik wil dat deze pagina beveiligd word, zodat ze alleen via betaling op die site kunnen, en sorry, ben hier nog niet zo lang dus weet ook niet precies hoe het werkt.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

19/04/2007 19:54:00
Quote Anchor link
Oke:) En met je sql tabel "partners" is er dus ook een veld met hun ip adress der in? Hoe heet dat veld? "ip"?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Marco

Marco

19/04/2007 20:03:00
Quote Anchor link
Nee logt geen ip, het is een link script, dat is een blokje met links onder elkaar, zoals www.eurobellen.nl heeft, en dat blokje kan je op verschillende sites plaatsen, mensen zetten dan tegen betaling hun link er op en er zit ook een top 100 lijst bij, en dat logt die in me database, zodra er een link is geplaatst.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

19/04/2007 20:07:00
Quote Anchor link
Waar haal je die ip adressen dan vandaan?
 
Marco

Marco

19/04/2007 20:13:00
Quote Anchor link
hij haald de ip adressen uit het bestand uit tabel unieke_bezoekers
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

19/04/2007 20:17:00
Quote Anchor link
Oke dat ip veld uit de tabel unieke_bezoekers zet je dan doormiddel van die lus in die array...

En dan gebruik je dat script wat ik net had gepost met die while lus...
 
Marco

Marco

19/04/2007 20:20:00
Quote Anchor link
Sorry maar ik heb helemaal geen verstand van php maken, of de termen die gebruik worden, ben meer een html man :D sorry
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

19/04/2007 20:22:00
Quote Anchor link
Laat je sql tabel "unieke_bezoekers" eens zien... Of zeg eens hoe het veld heet in je tabel "unieke_bezoekers" waarin hun ip staat..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.